سلام خدمت تمامی دوستان
همان طور که از عنوان تاپیک هم پیداست یک دستگاه دل 5110 خوراک گیم برای فروش موجود میباشد
مشخصات و قیمت روز رو میتونید از اینجا مشاهده بفرمایید
Dell Inspiron 5110-T - لپ تاپ دل اینسپایرون 5110
البته اینم عرض کنم لپ تاپ بنده با رم 6 گیگ و هارد 640 هستش
توضیحات اینکه این لپ تاپ برای یکی از اشنایان هستش و تا برج 2 سال 2013 گارانتی داره و کلا چند ماه بیشتر از خریدش نمیگذره
دلیل فروش هم خرید لپ تاپ بالاتر هستش گویا
باطری این دستگاه به خاطر استفاده بد و متصل بودن همیشگی به برق 1 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره و دستگاه ایراد دیگه ای نداره
از لحاظ خط و خش هم قابل قبول هستش و به جز چند خش جزئی که به چشم نمیاد مشکل دیگه ای نداره
واما قیمت و شرایط فروش
بنده در تهران هستم لپ تاپ حضوری خدمتتون تقدیم میشه دوستان شهرستانی هم بعد از واریز مبلغ مهلت تست هم در صورت لزوم داده میشه
قیمت پایه هم 1050 هزار تومان قرار میدم
پیشاپیش از اینکه اسپم نمیدید تشکر میکنم
با تشکر سعید
همان طور که از عنوان تاپیک هم پیداست یک دستگاه دل 5110 خوراک گیم برای فروش موجود میباشد
مشخصات و قیمت روز رو میتونید از اینجا مشاهده بفرمایید
Dell Inspiron 5110-T - لپ تاپ دل اینسپایرون 5110
البته اینم عرض کنم لپ تاپ بنده با رم 6 گیگ و هارد 640 هستش
توضیحات اینکه این لپ تاپ برای یکی از اشنایان هستش و تا برج 2 سال 2013 گارانتی داره و کلا چند ماه بیشتر از خریدش نمیگذره
دلیل فروش هم خرید لپ تاپ بالاتر هستش گویا
باطری این دستگاه به خاطر استفاده بد و متصل بودن همیشگی به برق 1 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره و دستگاه ایراد دیگه ای نداره
از لحاظ خط و خش هم قابل قبول هستش و به جز چند خش جزئی که به چشم نمیاد مشکل دیگه ای نداره
واما قیمت و شرایط فروش
بنده در تهران هستم لپ تاپ حضوری خدمتتون تقدیم میشه دوستان شهرستانی هم بعد از واریز مبلغ مهلت تست هم در صورت لزوم داده میشه
قیمت پایه هم 1050 هزار تومان قرار میدم
پیشاپیش از اینکه اسپم نمیدید تشکر میکنم
با تشکر سعید