فروش ضعیف Wii U ادامه دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130704_wii_u.jpg

کمپانی Nintendo تایید کرده است که هیچ گونه درآمدی از کنسول Wii U بدست نمی آورد.این خبر را یکی از نمایندگان Nintendo در GamesIndustry اعلام کرده است.
این کمپانی اعلام کرده است که فروش Wii U توانسته است کمک خوبی در برابر از دست دادن مبلغ 387 میلیون دلار سال مالی گذشته باشد.این را نیز بایستی در نظر بگیریم که فروش هر کنسول، ارزش مالی بالایی نداشته و مشکلاتی نظیر اهمیت ندادن ناشرین به این پلتفرم و لغو کردن سفارشات توسط فروشگاه های اصلی به سود آوری این کنسول لطمه زده است.
ظاهرا و فعلا شاهد افت قیمت این کنسول نمی باشیم اما Nintendo با ارزان تر کردن کنسول 3DS باعث موفقیت فعلی آن شد.
همچنین آقای Satoru Iwata قول یک در آمد نینتندویی را در آینده داده است.
VG247

اين كنسول كاهش قيمت قابل توجه(١٠٠ دلاري) ميخواد....و در پي كاهش قيمت فروشش بيشتر ميشه و اونوقت كه tp ها ميان سمتش و بازيهاي انحصاري خودشم زيادتر ميفروشن و ارزش پيدا مي كنن
وگرنه فكر نكنم با اين وضعيت اگه بازيهاش متاي ١٠٠ هم بگيرن خيلي فروش كنسولو از بحران در بياره(مثه wii هم دسته نواورانه اي هم نداره كه كژوالو جذب كنه سمت خودش)

.

امسال که واندرفول میاد سال دیگه هم IP جدید استاد:d
خب The last of Us و Crackdown هم IP جدید هستن ولی فرق دارن با هم و با The Wonderful 101ـ (AA با AAA). اینقدر هم این بازی رو تو بوق نکنید:
میبینم اون روزی رو که کامیا بابت این کارشون "شکر خوردم-عسل خوردم" توئیت کنه. گرچه همین الانش هم از مارکتینگ نینتندو شاکیه.

خب The last of Us و Crackdown هم IP جدید هستن ولی فرق دارن با هم و با The Wonderful 101ـ (AA با AAA). اینقدر هم این بازی رو تو بوق نکنید:

میبینم اون روزی رو که کامیا بابت این کارشون "شکر خوردم-عسل خوردم" توئیت کنه. گرچه همین الانش هم از مارکتینگ نینتندو شاکیه.
به هر حال یک IP جدید و با کیفت هست.
برای فروشش هم گفتم که بهتر هست صبر کنیم.
همونطور که قبلا گفتم نینتندو دایرکت از محبوب ترین برنامه های eshop هست.
توی نینتندو دایرکت های زیادی هم نشون دادن بازی رو, چند روز دیگه هم یک نینتندو دایرکت اختصاصی داره.
e3 2013, comic con و ... هم قابل بازی بوده.
من نه می گم فروشش خوب می شه نه بد
باید صبر کرد به هر حال

شما که مطالعه کردی فروم های خارجی رو میشه لینک بدین ما هم نظر و نتایجمون شاید عوض شد :-"

- - -ویرایش - - -

وجدانا خودت هم میفهمی چی میگی؟؟ :d

من کی به زلدا و ماریو توهین کردم؟ اول که گفتم قصد بی احترامی ندارم ولی حرف من این بود که این بازی ها تو آمریکا و اروپا فروش و طرفدار نداره

شما میگی داره؟ یه سند رو کن بگو بفرما؛ ما هم قبول کنیم
95 درصد گیمر های آمریکایی فن ه زلدا و ماریو هستن, طرفدار ندارن؟
پ.ن: خداوکیلی من از کجا واسط لینک بیارم که فلانه و بهمانه؟:|

اون کسانی که میرن سراغ کنسولهای نینتیدو گرافیک و یک سری امکانات براشون مهم نیست و فقط میخوان بازی کنن این افراد خیلی هاشون Wii رو خریدن و احساس میکنن همین براشون کافیه پس سراغ Wii U نمیرن مگر اینکه کمبود بازی براشون پیش بیاد..
فروش کنسول هم وقتی 3 میلیون باشه هیچ ناشری نمیاد ریسک کنه برای این کنسول بازی بسازه چون امکان داره بازیش فروش 100 هزارتایی هم نکنه..! فرض کنید این نسل 80 میلیون XBOX 360 تو بازار هست بعد بازی Crysis 3 با اون همه هزینه ساخت و تبلیغات حتی 2 میلیون هم فروش نمی کنه..! حالا این بازی بیاد روی Wii U شاید فروشش به 5 هزار تا هم نرسه به خاطر همین هم سازنده ها خیلی راحت میرن روی 360 یا PS3 که فن بیس بالاتری دارن بازی می سازن

واقعا اگر طرز فکر این باشه پس برای Xbox one و ps4 هم بازی نخواهند ساخت چون اینا حتی یک دونه هم نفروختن :|
توقع داری کنسولی هنوز ازش یک سال نگذشته اندازه کنسول 80 میلیونی بازی بفروشه :|

من کی به زلدا و ماریو توهین کردم؟ اول که گفتم قصد بی احترامی ندارم ولی حرف من این بود که این بازی ها تو آمریکا و اروپا فروش و طرفدار نداره

شما میگی داره؟ یه سند رو کن بگو بفرما؛ ما هم قبول کنیم
جدی ؟ میدونی لانچ wiiu توی امریکا بهتر از لانچش تو ژاپن بوده ؟

لانچش در ژاپن 308,570 واحد بوده و در آمریکا در صورتی که بالای 400 هزار واحد بوده

آخرین ویرایش:
به جاي بحث هاي بي منظق بايد قبول كنيد كه وضعيت فعلي Wii U اصلا خوب نيست.البته از الان نميشه به طور قطع اين كنسول رو شكست خورده دونست ولي چيزي كه مشخصه اينه كه Nintendo عملكرد خوبي در مورد Wii U نداشته.چه به لحاظ سخت افزاري كه قدرت بالايي به عنوان يك كنسول جديد نداره بعلاوه كه وجود كنترلر ها باعث شده كه قيمتش بالا باشه و در ضمن برخلاف Wii كه يك تجربه كاملا جديد بود اينبار ساختار Wii U طوري هستش كه تجربه مشابه اون رو ملت قبلا با Smart Phone ها داشتند و نميتونه به اون اندازه توجه ملت رو جذب كنه.در كنار اون Nintendo نتونسته بازي هاي انحصاري 1st Party خوبي براي كنسولش تدارك ببينه و اگه همون دو سه تا Ip سگا رو هم اگه از ليست حذف كنيم محرك چنداني فعلا براي خريد اين كنسول وجود نداره.

درمورد Bayonetta 2 هم همچنان احتمال عرضه اون براي ساير كنسول ها وجود داره ولي چيزي كه مشخصه اينه كه اين اتفاق حداقل تا يك بازه زماني قابل توجه بعد از عرضه بر روي Wii U اتفاق نخواهد افتاد دليلش هم مشخصا رابطه خوب Sega و Nintendo هستش.به جز Bayonetta 2 سه تا بازي انحصاري ديگه هم Sega براي Wii U تدارك ديده شركتي كه همونطور كه همه ميدونن زياد اهل ريسك نيست.

اينبار ساختار Wii U طوري هستش كه تجربه مشابه اون رو ملت قبلا با Smart Phone ها داشتند و نميتونه به اون اندازه توجه ملت رو جذب كنه
نه این که خیلی از سازنده ها از اسمارت فون و تبلت استفاده می کنن.
این قابلیت هم اصلا و ابدا به خوبی گیم پد Wii U نیست.
در كنار اون Nintendo نتونسته بازي هاي انحصاري 1st Party خوبي براي كنسولش تدارك ببينه و اگه همون دو سه تا Ip سگا رو هم اگه از ليست حذف كنيم محرك چنداني فعلا براي خريد اين كنسول وجود نداره.
شما که هر چی بازی بود رو حذف کردید.:|
چه به لحاظ سخت افزاري كه قدرت بالايي به عنوان يك كنسول جديد نداره
بازی ها هستند که قدرت کنسول رو نشون می دن.
اگه شما NEED FOR SPEED:MWU رو بازی کرده باشید و یا اخبارش رو دنبال کرده باشید می دونید که این نسخه پورت PC هست.
بعد هم سازنده PROJECT CARS گفته نسخه Wii U از لحاظ گرافیکی کاملا نسل بعدی هست.
بازی های 60 فریم و 1080P هم داره.
با این که CPU ضعیفی داره و نسبت به کنسول های دیگه ضعیف تره اما انچنان ضعیف هم خودش رو در این زمینه نشون نداده.

آخرین ویرایش:
به جاي بحث هاي بي منظق بايد قبول كنيد كه وضعيت فعلي Wii U اصلا خوب نيست.البته از الان نميشه به طور قطع اين كنسول رو شكست خورده دونست ولي چيزي كه مشخصه اينه كه Nintendo عملكرد خوبي در مورد Wii U نداشته.چه به لحاظ سخت افزاري كه قدرت بالايي به عنوان يك كنسول جديد نداره بعلاوه كه وجود كنترلر ها باعث شده كه قيمتش بالا باشه و در ضمن برخلاف Wii كه يك تجربه كاملا جديد بود اينبار ساختار Wii U طوري هستش كه تجربه مشابه اون رو ملت قبلا با Smart Phone ها داشتند و نميتونه به اون اندازه توجه ملت رو جذب كنه.در كنار اون Nintendo نتونسته بازي هاي انحصاري 1st Party خوبي براي كنسولش تدارك ببينه و اگه همون دو سه تا Ip سگا رو هم اگه از ليست حذف كنيم محرك چنداني فعلا براي خريد اين كنسول وجود نداره.

درمورد Bayonetta 2 هم همچنان احتمال عرضه اون براي ساير كنسول ها وجود داره ولي چيزي كه مشخصه اينه كه اين اتفاق حداقل تا يك بازه زماني قابل توجه بعد از عرضه بر روي Wii U اتفاق نخواهد افتاد دليلش هم مشخصا رابطه خوب Sega و Nintendo هستش.به جز Bayonetta 2 سه تا بازي انحصاري ديگه هم Sega براي Wii U تدارك ديده شركتي كه همونطور كه همه ميدونن زياد اهل ريسك نيست.
شما بحث بی منطق می کنید این رو همه قبول دارند کنسول فروش خوبی نداره آیا شما کنسول رو تست کردی که درمورد عملکردش صحبت می کنی؟میگی بعده تجربش با اسمارت فون ها اینا؟ شما اون همه 1st Party رو محرک نمی دونی؟ لول کسی هم بقیه رو مجبور به خرید نکرده اونم به زور.
چرا تا اسم Bayonetta میاد همه می ریزند می گند انحصاری و فلان و اینا.
...
دفعه بعد نینتندو باید بیاد بازی سنتر درمورد تصمیماتش مشورت بگیره

نه این که خیلی از سازنده ها از اسمارت فون و تبلت استفاده می کنن.
این قابلیت هم اصلا و ابدا به خوبی گیم پد Wii U نیست.

شما که هر چی بازی بود رو حذف کردید.:|

بازی ها هستند که قدرت کنسول رو نشون می دن.
اگه شما NEED FOR SPEED:MWU رو بازی کرده باشید و یا اخبارش رو دنبال کرده باشید می دونید که این نسخه پورت PC هست.
بعد هم سازنده PROJECT CARS گفته نسخه Wii U از لحاظ گرافیکی کاملا نسل بعدی هست.
بازی های 60 فریم و 1080P هم داره.
با این که CPU ضعیفی داره و نسبت به کنسول های دیگه ضعیف تره اما انچنان ضعیف هم خودش رو در این زمینه نشون نداده.

من نگفتم به خوبي اون هستش يا نيست ولي چيز جديدي نيست.

در مورد قدرت هم بايد Wii U رو با PS4,XBOX1 مقايسه كنيد چون كه رقباش اينها هستن.اين كه توي فلان بازي رزوليشن بهتري داره يا فريم بهتري داره هيچ دردي رو دوا نميكنه.چيزي ك مشخصه اينه كه اين كنسول توانايي اجراي بازي در حد دو كنسول جديد رو نداره و حتي نميتونه به اونها نزديك بشه.هيچ فردي نميره به خاطر رزوليشن بالاتر Wii U بخره.

شما بحث بی منطق می کنید این رو همه قبول دارند کنسول فروش خوبی نداره آیا شما کنسول رو تست کردی که درمورد عملکردش صحبت می کنی؟میگی بعده تجربش با اسمارت فون ها اینا؟ شما اون همه 1st Party رو محرک نمی دونی؟ لول کسی هم بقیه رو مجبور به خرید نکرده اونم به زور.
چرا تا اسم Bayonetta میاد همه می ریزند می گند انحصاری و فلان و اینا.
...
دفعه بعد نینتندو باید بیاد بازی سنتر درمورد تصمیماتش مشورت بگیره

نزديك
اولا شما از كجا ميدوني كه من كنسول رو تست كردم يا نه؟چرا فكر ميكنيد تنها كساني كه Wii U رو نزديك ديدن شما و دوستانتون هستن؟؟؟

بعلاوه به فرض كه من و هركس ديگه كه نظري مخالف با علاقه شما ميده اين كنسول رو تجربه نكرده باشه آيا چيزي به عنوان اينترنت و هزارتا سايت مختلف وجود نداره كه آدم بتونه با توجه به اونها و Review كه ارائه ميدن نظر بده؟؟بعلاوه من در مورد تجربه خود كنسول حرفي نزدم و منظورم از عملكرد Nintendo عملكرد نرم افزاري و سخت افزاري بعلاوه قيمت گذاري اين شركت هستش كه مشخصا هيچ كدوم خوب نيست.

در مورد اينكه كسي ديگران رو مجبور به خريدن اين كنسول نكرده هم واقعا ربطش رو اگه به اين بحث كسي بگه من خودم جايزه ويژه براش دارم.

بعضي وقت ها بهتره واقعيت ها رو هر چه قدر هم برخلاف ميلمون باشه قبول كنيم.

در مورد قدرت هم بايد Wii U رو با PS4,XBOX1 مقايسه كنيد چون كه رقباش اينها هستن.اين كه توي فلان بازي رزوليشن بهتري داره يا فريم بهتري داره هيچ دردي رو دوا نميكنه.چيزي ك مشخصه اينه كه اين كنسول توانايي اجراي بازي در حد دو كنسول جديد رو نداره و حتي نميتونه به اونها نزديك بشه.هيچ فردي نميره به خاطر رزوليشن بالاتر Wii U بخره.
اخه این چیزی که می گید از E3 2012 با SG شروع شد.
اما گیم پد Wii U ایده و طراحیش مال خیلی وقت پیش هست.
اون فریم و رزولیشن رو برای این مثال زدم تا بگم که Wii U توانایی این موضوع رو داره.
بله از لحاظ سخت افزار ضعیف تر هست. اما همونطور که گفتم MWU که پورت نسخه PC هست گرافیک بهتری داره نسبت به نسخه های دیگه,افت فریم کمتری هم داره.
PROJECT CARS سازندش قول داده که نسخه Wii U جای یک ریسینگ درست و حسابی رو برای Wii U پر کنه و یک نسخه با گرافیک نسل بعد ارائه بده.

نزديك
اولا شما از كجا ميدوني كه من كنسول رو تست كردم يا نه؟چرا فكر ميكنيد تنها كساني كه Wii U رو نزديك ديدن شما و دوستانتون هستن؟؟؟

بعلاوه به فرض كه من و هركس ديگه كه نظري مخالف با علاقه شما ميده اين كنسول رو تجربه نكرده باشه آيا چيزي به عنوان اينترنت و هزارتا سايت مختلف وجود نداره كه آدم بتونه با توجه به اونها و Review كه ارائه ميدن نظر بده؟؟بعلاوه من در مورد تجربه خود كنسول حرفي نزدم و منظورم از عملكرد Nintendo عملكرد نرم افزاري و سخت افزاري بعلاوه قيمت گذاري اين شركت هستش كه مشخصا هيچ كدوم خوب نيست.

در مورد اينكه كسي ديگران رو مجبور به خريدن اين كنسول نكرده هم واقعا ربطش رو اگه به اين بحث كسي بگه من خودم جايزه ويژه براش دارم.

بعضي وقت ها بهتره واقعيت ها رو هر چه قدر هم برخلاف ميلمون باشه قبول كنيم.
شما درمورد دلیل محرک برای خرید کنسول گفتی منم گفتم نینتندو کسی رو مجبور نکرده آخه بیا کنسول بخر چون ما بازی ها خودمون رو براش داریم و شما رو تحریک به خرید می کنه. نقد به فعلا تکلیف نقد ها مشخص نیست چون همه میگن ما نقدها رو قبول نداریم. تجربه فردی رو با فیلم و ویدئو مقایسه نمی کنند. من دوستی ندارم گروهی ندارم اینقدر هم این چیزا رو به من نسبت ندید. توانایی اجرا نداره پس WD. COD:G ,AC IV چی هستند؟ تا دو دقیقه پیش بحث قیمت و کنترلر بود الان شد وضوح تصویر اینا؟هیچ فردی نمی ره بخره پس اینا که خریدن هیچ فرد هستند دیگه؟
من فروش بد کنسول رو قبول دارم ولی شما بحثت چیزی دیگه ای است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or