فروش ضعیف Wii U ادامه دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130704_wii_u.jpg

کمپانی Nintendo تایید کرده است که هیچ گونه درآمدی از کنسول Wii U بدست نمی آورد.این خبر را یکی از نمایندگان Nintendo در GamesIndustry اعلام کرده است.
این کمپانی اعلام کرده است که فروش Wii U توانسته است کمک خوبی در برابر از دست دادن مبلغ 387 میلیون دلار سال مالی گذشته باشد.این را نیز بایستی در نظر بگیریم که فروش هر کنسول، ارزش مالی بالایی نداشته و مشکلاتی نظیر اهمیت ندادن ناشرین به این پلتفرم و لغو کردن سفارشات توسط فروشگاه های اصلی به سود آوری این کنسول لطمه زده است.
ظاهرا و فعلا شاهد افت قیمت این کنسول نمی باشیم اما Nintendo با ارزان تر کردن کنسول 3DS باعث موفقیت فعلی آن شد.
همچنین آقای Satoru Iwata قول یک در آمد نینتندویی را در آینده داده است.
VG247

خه مومن وقتی نینتندو بهشون پول می ده,باید کل هزینه بازی رو بده تا بازی ساخته بشه.:|
شاید سگا هم داره قسمتی از هزینه ساخت رو میده :-/
اینم میدونی که نینتندو از اوسط پروسه ساخت بازی وارد پروژه شد دیگه؟ قبل از ورود نینتندو کی هزینه ساخت رو پرداخت می کرد؟

در کل تا ما جزییاتی از قرار داد سگا و نینتندو ندونیم، نمی تونیم در مورد مولتی شدن یا نشدن بازی نظر بدیم.

من هم گفتم که احتمال این هست که بازی از انحصار در بیاد.
اما هم نینتندو و هم P+ و سگا چندین بار اعلام کردن که بازی انحصاری هست.

میخواستی بگن بازی انحصاری باقی نخواهد موند؟ اونم بعد از اون همه بحث و دعواهایی که شد تو فضای مجازی؟ نینتندو خوشش اومده از این چیزا. ناشر هم که هست.
منم نمی گم بازی حتما مولتی میشه! احتمال داره بعد از فروش ضعیف، هم سگا و هم نینتندو بازی رو ول کنن و PG مثل دابل فاین به کیک استارتر و بازی های موبایل رو بیاره. فقط اعصابم از این همه اطلاعات غلطی که در مورد بازی و وضعیت انحصارش تو اینترنت پخش شده خرده.

پ.ن: فقط میخوام ببینم کی رابطه سگا و نینتندو شکرآب میشه به خاطر فروش ضعیف وی یو و کی این دیوار سر نینتندو رو هم میشکونه... البته این سگا ای که من می بینم، روحشو به پول نینتندو فروخته.

شاید سگا هم داره قسمتی از هزینه ساخت رو میده :-/
اینم میدونی که نینتندو از اوسط پروسه ساخت بازی وارد پروژه شد دیگه؟ قبل از ورود نینتندو کی هزینه ساخت رو پرداخت می کرد؟

در کل تا ما جزییاتی از قرار داد سگا و نینتندو ندونیم، نمی تونیم در مورد مولتی شدن یا نشدن بازی نظر بدیم.
به هر حال هر چقدر از پروسه پیش رفته بود سگا بازی رو انتقال داد به نینتندو
نینتندو هم موظف هست که هزینه رو پرداخت کنه.
میخواستی بگن بازی انحصاری باقی نخواهد موند؟ اونم بعد از اون همه بحث و دعواهایی که شد تو فضای مجازی؟ نینتندو خوشش اومده از این چیزا. ناشر هم که هست.
منم نمی گم بازی حتما مولتی میشه! احتمال داره بعد از فروش ضعیف، هم سگا و هم نینتندو بازی رو ول کنن و PG مثل دابل فاین به کیک استارتر و بازی های موبایل رو بیاره. فقط اعصابم از این همه اطلاعات غلطی که در مورد بازی و وضعیت انحصارش تو اینترنت پخش شده خرده.

پ.ن: فقط میخوام ببینم کی رابطه سگا و نینتندو شکرآب میشه به خاطر فروش ضعیف وی یو و کی این دیوار سر نینتندو رو هم میشکونه... البته این سگا ای که من می بینم، روحشو به پول نینتندو فروخته.
نه انتظار نداشتم که نگن
اما خداییش خبرهایی که در این رابطه اومده خیلی زیاده
نینتندو واقعا باید حالش بد باشه که بازی رو ول کنن.
چون رفتن بازی رو انحصاری کردن که همینطوری به امان خدا فروشش کم باشه.
سگا یک بازی داره که واقعا از همین الان فروشش تضمین شده هست روی Wii U
سونیک و ماریو:d
بهتر هست که برای خیلی موارد مثل از انحصار در اومدن بایونتا,فروش واندفول,شکست Wii U و خیلی از موارد دیگه صبر کنیم چون که تنها چیزی که معلوم می کنه این موضوعات رو زمان هست.

شما هم به کسایی پیوستی که بازی‌های بزرگ رو زیر سوال می‌بری به نظر عام این عام چند نفرند فکر کنم فقط تو بازی سنتر پیدا بشن چون فکر کنم مردم برای یک زلدا HD خون به پا می‌کنند. قبل از زیر سوال بردن بازیی حتما دقت کنید
...
نینتندو دوست داره کنسول نفروشه؟ اینقدر فروخته که تا 100 سال دیگه هم دوام میاره.

من که گفتم قصد بی احترامی به بازی های کنسول Wii رو ندارم! عام یعنی اکثریت مردم! فکر میکنی تو آمریکا چقدر زلدا باز باشن؟ یا تو اروپا؟؟؟ خیلی خیلی به نردت پیدا میشه. مطمین باش یه آمریکایی هیچ وقت ایکس باکس وان رو ول نمیکه تا بیاد Wii U بگیره
من به شخصه برای pikmin3 می خوام wii u بخرم، بنده به شخصه از forza خوشم نمیاد اما نمیام هیچ وقت بگم بازی شاخ نیست و بی ارزشه و ...

مشکل اصلی خیلی ها اینه که اصلا بازی های نام برده رو حتی شماره های قبلی اش رو بازی نکردن و فقط از روی حرف های زده شده قضاوت می کنن، از ماریو فقط همون ماریو ای که توی بچگی بازی می کردن و بهش قارچ خور می گفتن رو بازی کردن نه بقیش رو، من به جرات می گم هیچ شرکتی به جز نینتندو توانایی این که یک شخصیت رو این همه سال محبوب نگه داره نداره

شما که واسه پیکیمن میخوای کنسول بخری بخر خیلی خوبه... قرار نیست هر بازی ای رو که اومد بازی ایش کنم تا ببینم خوشم میاد یا نه. وقتی از سبک و سیاق و اتمسفر یه بازی حال نمیکنم دلیلی بر تست اون بازی هم نمیبینم
ماریو یه زمانی شاخ ترین بازی بود... 12 سال پیش ولی دیگه اون شاخ بودنش رو از دست داده فقط محبوبیت اش باقی مونده
اخر پستت يه "فقط تو ايران"بزار....
هيچ ميدوني robin williams اينقدر زلدا رو دوست داشته كه اسم دخترشو زلدا گذاشته؟
ميدونستي شهر اسماني كه تو zelda alink to the past همون skyloft توي skywardsword هست؟؟؟تفاوت زماني عرضه اين دو بازي حدود ٢٠ ساله!!!!
ميدونستي ماريو خودش ب تنهايي تو مضخرف ترين بازي كه از سري اومده چقدر فروخته؟تقريبا ٣ برابر gow!!!!
پس اون نظر عام رو بكن نظر خودم!

خوب هرکس نظر شخصی خودش رو داره... آقای فلانی اسم دخترش رو زلدا گذاشته دلیل نمیشه که پس عالیه... درسته زلدا حرف نداره ولی پیشنهاد میکنم منطقتون رو یکم عوض کنید.

من که گفتم قصد بی احترامی به بازی های کنسول Wii رو ندارم! عام یعنی اکثریت مردم! فکر میکنی تو آمریکا چقدر زلدا باز باشن؟ یا تو اروپا؟؟؟ خیلی خیلی به نردت پیدا میشه. مطمین باش یه آمریکایی هیچ وقت ایکس باکس وان رو ول نمیکه تا بیاد Wii U بگیره

شما که واسه پیکیمن میخوای کنسول بخری بخر خیلی خوبه... قرار نیست هر بازی ای رو که اومد بازی ایش کنم تا ببینم خوشم میاد یا نه. وقتی از سبک و سیاق و اتمسفر یه بازی حال نمیکنم دلیلی بر تست اون بازی هم نمیبینم
ماریو یه زمانی شاخ ترین بازی بود... 12 سال پیش ولی دیگه اون شاخ بودنش رو از دست داده فقط محبوبیت اش باقی مونده

خوب هرکس نظر شخصی خودش رو داره... آقای فلانی اسم دخترش رو زلدا گذاشته دلیل نمیشه که پس عالیه... درسته زلدا حرف نداره ولی پیشنهاد میکنم منطقتون رو یکم عوض کنید.
چند تا فروم خارجی سر بزن شما, به نتایج خوبی میرسی.

چرا نمی‌خواید قبول کنید کلی مقاله است کلی هم تاییدی که 3 کنسول قبلی نینتندو که شامل DS,Wii و 3DS می‌شدند اوایل فروشش خوب نبود خیلی‌ها شکست خورده می‌دونستند این کنسول‌ها رو ولی بعد وضعشون بهتر شد اینم مثل همون‌ها آیا دیگه مسئله‌ای باقی می‌مونه؟ ننیتندو اصلا دوست داره کنسول فروش نکنه.

فروش wiiu که شروع خیلی خوبی داشت به مرور وضع اش وخیم شد

ماریو اگر شاخ نبود متا 97 رو چند سال پیش برای خودش نمی‌کرد. شما فکر می‌کنی کسی زلدا باز تو خارج از ایران نیست ولی آمار چیز دیگه‌ای رو میگه مطمئن باشم یا نباشم مهم نیست سر Wii هم همچین چیزهایی دیدم و شنیدم طبیعی این چیزا گفتنش. زلدا هم بهترین اکشن ادونچر تاریخ است و شما هم نمی‌تونی به هچی عنوان زیر سوالش ببری. شما الان داری 3 بازی بابالاترین متا رو زیر سوال می‌بری یهو بگو هیچ کدوم از بازی‌های نینتندو رو بازی نکردم یا هی بگو خارج از ایران فلانه. نینتندو هم دوست داره ماریو زلدا میده همونطور که بقیه شرکت‌های چند IP رو سالانه عرضه می‌کنند این کمپانی هم این طوریه ماریو زلدا میده متا 95 96 یا 99 منم بلدم به 10 تا بازی مایکرو سونی ایراد الکی بگیرم آخرشم بگم نظر شخص خیلی راحته این کار نینتندو هم بارها گفته قصد ما رقابت با سونی و مایکرو نیست واضح تر از اینکه بازاراشون با هم فرق داره قرار نیست یکی بفروشند؟
فروش wiiu که شروع خیلی خوبی داشت به مرور وضع اش وخیم شد

واقعا درست نخوندی پست من رو؟

شما هم به کسایی پیوستی که بازی‌های بزرگ رو زیر سوال می‌بری به نظر عام این عام چند نفرند فکر کنم فقط تو بازی سنتر پیدا بشن چون فکر کنم مردم برای یک زلدا HD خون به پا می‌کنند. قبل از زیر سوال بردن بازیی حتما دقت کنید
...
نینتندو دوست داره کنسول نفروشه؟ اینقدر فروخته که تا 100 سال دیگه هم دوام میاره.

من به شخصه برای pikmin3 می خوام wii u بخرم، بنده به شخصه از forza خوشم نمیاد اما نمیام هیچ وقت بگم بازی شاخ نیست و بی ارزشه و ...

مشکل اصلی خیلی ها اینه که اصلا بازی های نام برده رو حتی شماره های قبلی اش رو بازی نکردن و فقط از روی حرف های زده شده قضاوت می کنن، از ماریو فقط همون ماریو ای که توی بچگی بازی می کردن و بهش قارچ خور می گفتن رو بازی کردن نه بقیش رو، من به جرات می گم هیچ شرکتی به جز نینتندو توانایی این که یک شخصیت رو این همه سال محبوب نگه داره نداره

ميدونستي شهر اسماني كه تو zelda alink to the past همون skyloft توي skywardsword هست؟؟؟تفاوت زماني عرضه اين دو بازي حدود ٢٠ ساله!!!!
ميدونستي ماريو خودش ب تنهايي تو مضخرف ترين بازي كه از سري اومده چقدر فروخته؟تقريبا ٣ برابر gow!!!!

چند تا فروم خارجی سر بزن شما, به نتایج خوبی میرسی.

شما که مطالعه کردی فروم های خارجی رو میشه لینک بدین ما هم نظر و نتایجمون شاید عوض شد :-"

- - -ویرایش - - -

ماریو اگر شاخ نبود متا 97 رو چند سال پیش برای خودش نمی‌کرد. شما فکر می‌کنی کسی زلدا باز تو خارج از ایران نیست ولی آمار چیز دیگه‌ای رو میگه مطمئن باشم یا نباشم مهم نیست سر Wii هم همچین چیزهایی دیدم و شنیدم طبیعی این چیزا گفتنش. زلدا هم بهترین اکشن ادونچر تاریخ است و شما هم نمی‌تونی به هچی عنوان زیر سوالش ببری. شما الان داری 3 بازی بابالاترین متا رو زیر سوال می‌بری یهو بگو هیچ کدوم از بازی‌های نینتندو رو بازی نکردم یا هی بگو خارج از ایران فلانه.

وجدانا خودت هم میفهمی چی میگی؟؟ :d

من کی به زلدا و ماریو توهین کردم؟ اول که گفتم قصد بی احترامی ندارم ولی حرف من این بود که این بازی ها تو آمریکا و اروپا فروش و طرفدار نداره

شما میگی داره؟ یه سند رو کن بگو بفرما؛ ما هم قبول کنیم

شما که حال نمی کنی نکن، خیلی ها با خیلی بازی ها حال نمی کنن اما نمیان بگن بازی شاخی نیست و با ارزش نیست و .. ، حال نکردن شما معیار سنجش بازی نیست ;)

عجب گیری کردیم
biggrin1.gif

آقا بیخیال اصلا شما مطلب رو انگار قصد نداری تحویل بگیری. بحث رفت رو فن بازی

بیخیال کلا... کلید Shift+ Delet رو بزن کلا بره
biggrin1.gif

حقیقت تلخه ، وقتی جوابی براش نداری بدی سکوت کن ;)

آخرین ویرایش:
شما که حال نمی کنی نکن، خیلی ها با خیلی بازی ها حال نمی کنن اما نمیان بگن بازی شاخی نیست و با ارزش نیست و .. ، حال نکردن شما معیار سنجش بازی نیست ;)

عجب گیری کردیم :دی

آقا بیخیال اصلا شما مطلب رو انگار قصد نداری تحویل بگیری. بحث رفت رو فن بازی

بیخیال کلا... کلید Shift+ Delet رو بزن کلا بره :دی

چرا نمی‌خواید قبول کنید کلی مقاله است کلی هم تاییدی که 3 کنسول قبلی نینتندو که شامل DS,Wii و 3DS می‌شدند اوایل فروشش خوب نبود خیلی‌ها شکست خورده می‌دونستند این کنسول‌ها رو ولی بعد وضعشون بهتر شد اینم مثل همون‌ها آیا دیگه مسئله‌ای باقی می‌مونه؟ ننیتندو اصلا دوست داره کنسول فروش نکنه.
ببین الان اینجا بحث سر فروش WII U هستش نه اون کنسول هایی که بالا نام بردی.ضمنا تو ایران و غیر ایران نداره نمیدونم چرا نمیخوایید قبول کنید که این کنسول هم مثل ویتا از نداشتن بازی رنج میبره و تا وقتی که چنتا بازی درست و درمون واسه این کنسول ارائه نکنن و همچنین تا زمانی که نینتندو به همین بازی های فانتزی بخواد قانع باشه وضع این کنسول بهتر نمیشه که هیچ مطمئن باشید بدتر هم میشه.چون اگر یادتون باشه حتی این کنسول تو زمان لانچ خودش هم بازی های خوبی رو ارائه نکرد.یه زامبی یو اومد عرضه کرد که از همه لحاظ مورد انتقاد قرار گرفت و یه Mass Effect 3 که خوب اکثرا روی کنسول ها و همچنین PC تجربه کردن بود و دلیلی بر تهیه بازی نبود و یه سری بازی فانتزی.پس میشه نتیجه گرفت که حتی این کنسول تو زمان لانچ خودش هم انچنان موفق نبوده.کلی بخوام بگم این کنسول به بازی نیاز داره ولی نه بازی فانتزی پس دوستان نیان کلی بازی لیست کنن چون همونطور هم که فرهاد اشاره کرد حتی اگر قیمت کنسول رو هم 200 دلار بکنن باز هم فایده ای نداره.

داداش من نمیشه !! نمیشه

با یه ماریو و زلدا که نمیشه فروش کرد عزیز من!! مردم ( کل دنیا- مخصوصا آمریکا و اروپا) الان دنبال کیفیت ان، دنبال گیم پلی راحت و گرافیک و بالا... دنبال بازی شوتر پر گرافیک و اتمسفر بالا!!

به نظرم تا اینجاییم که فروخته خودش خیلی زیاده

ببخشید "( کل دنیا- مخصوصا آمریکا و اروپا)" زمان wii هم دنبال گرافیک بودند ؟ که wii این همه فروش کرد ؟ یا الان که 3ds در فروشش vita رو شکست داده (اگر چه دیرتر اومده ویتا) ؟ (گرافیک بازیهای ویتا که بهتره در کل و یا زمان wii گرافیک ps3 و xbox 360 که در کل بهتر بود

فکر کنم بیشتر مشکلات به خاطر نبود تعداد نسبتا بالای بازیهای پرفروش هست

شما که مطالعه کردی فروم های خارجی رو میشه لینک بدین ما هم نظر و نتایجمون شاید عوض شد :-"

- - -ویرایش - - -
وجدانا خودت هم میفهمی چی میگی؟؟ :d

من کی به زلدا و ماریو توهین کردم؟ اول که گفتم قصد بی احترامی ندارم ولی حرف من این بود که این بازی ها تو آمریکا و اروپا فروش و طرفدار نداره

شما میگی داره؟ یه سند رو کن بگو بفرما؛ ما هم قبول کنیم
سند رو کردن نداره VGA پارسال رو نگاه کن کدوم بازی با HL سر بهترین بازی چند سال گذشته رقابت می‌کرد Zelda:OOT . واضح تر از اینکه منتقد‌های خارجی اسم بچه‌هاشون رو از رو این بازی گذاشتند؟ واضح تر از اینکه ماریو اولین کاراکتری بود که به موزه دیزنی رفت و محبوبتیش بیشتر از میکی است؟ واضح تر از اینکه تو کل کامنت‌های فروم‌های خارجی طرف میگه من زلدا HD می‌خوام واضح تر از اینا؟
شما پست با هم تناقص داره میگی قصد بی‌احترامی ندارم ولی پایه و اساس بازی‌ها رو زیر سوال می‌بری؟ اینکه تو امریکا طرفدار نداره نظر شماست نه نظر کلی و یک واقعیت

من با فروش ويو كاري ندارم و از كنسولشم زياد خوشم نمياد ولي خيلي زور داره به بازي هايي كه بازي نكرديد ميگيد مضخرف!!!!
راستي دوستان بازي هارد كور فقط دارك سولز نيست dk هم يه بازي هارد كور هست!پس نگيد وي بازي هارد كور نداره و از اين حرفا!!هارد كور مختص اول شخص يا سوم شخص نيستش....
زلدا رو هر كي بازي كرد ميتونه نظر بده راجبش نه اينكه كلا يدفه هم بازي نكرده مياد ميگه نه اين خيلي چرته كژوال هست مي خوام برم cod black yops بازي كنم!
ماريو هم صرفا اگه فقط اون ماريو ميكرو رو بازي كرديد باز هم اجازه اظهار نظر نداريد!!!

- - -ویرایش - - -

ماريو كارت دقيقا نقش كراش ماشيني رو بره نينتندو بازي ميكنه و از قبل كراش هم بوده و تا الانم هست...ماريو پارتي هم خب بايد چند نفره بازي كرد تا حال بده.
Are u kidding me?????
ناشر بايونتا نينتندو هستش!عمرا از انحصاري در بياد!!!!

اگه دقت كني تو پست اولت نوشتي نظر عموم.....
منطقم رو چيكار كنم شما خوشت بياد؟
ديگه منطق بزرگتر از اينكه cod هيچ فرقي نداره با نسخه هاي قبلش ولي از نظر همين عمومي كه شما ميگي بهترين بازي ولي زلدا كه كلا هر شمارش با شماره قبلي فرق پايه و اساسي داره يه بازي هست كه مورد پسند عموم نيست؟؟؟؟بهتره شما هم كمي منطقتون رو فراتر جهاني بكنيد چون تنها جايي كه فن زلدا نداره ايرانه!!

من با فروش ويو كاري ندارم و از كنسولشم زياد خوشم نمياد ولي خيلي زور داره به بازي هايي كه بازي نكرديد ميگيد مضخرف!!!!
راستي دوستان بازي هارد كور فقط دارك سولز نيست dk هم يه بازي هارد كور هست!پس نگيد وي بازي هارد كور نداره و از اين حرفا!!هارد كور مختص اول شخص يا سوم شخص نيستش....
زلدا رو هر كي بازي كرد ميتونه نظر بده راجبش نه اينكه كلا يدفه هم بازي نكرده مياد ميگه نه اين خيلي چرته كژوال هست مي خوام برم cod black yops بازي كنم!
ماريو هم صرفا اگه فقط اون ماريو ميكرو رو بازي كرديد باز هم اجازه اظهار نظر نداريد!!!

- - -ویرایش - - -

اگه دقت كني تو پست اولت نوشتي نظر عموم.....
منطقم رو چيكار كنم شما خوشت بياد؟
ديگه منطق بزرگتر از اينكه cod هيچ فرقي نداره با نسخه هاي قبلش ولي از نظر همين عمومي كه شما ميگي بهترين بازي ولي زلدا كه كلا هر شمارش با شماره قبلي فرق پايه و اساسي داره يه بازي هست كه مورد پسند عموم نيست؟؟؟؟بهتره شما هم كمي منطقتون رو فراتر جهاني بكنيد چون تنها جايي كه فن زلدا نداره ايرانه!!

دوست عزیز تکلیف شما با خودت مشخص نیست اصلا! چرا بحث رو به جاهای دیگه میکشونی؟ کی حرف از COD و مقایسه اش با نسخه های قبلی زد؟ کی گفت بازی های Wii مزخرفه؟؟ شما داری فن بازی درمیاری بعد میگی اونی که من میگم درسته... داداش من، من میگم این کنسول تو سطح آمریکا و اروپا فروش نداره!! شما میگی داره؟ سند رو کن ...

دیگه بحث رو ادامه نمیدم چون واقعا دیگه داره به بیراهه کشیده میشه.

دوست عزیز تکلیف شما با خودت مشخص نیست اصلا! چرا بحث رو به جاهای دیگه میکشونی؟ کی حرف از COD و مقایسه اش با نسخه های قبلی زد؟ کی گفت بازی های Wii مزخرفه؟؟ شما داری فن بازی درمیاری بعد میگی اونی که من میگم درسته... داداش من، من میگم این کنسول تو سطح آمریکا و اروپا فروش نداره!! شما میگی داره؟ سند رو کن ...

دیگه بحث رو ادامه نمیدم چون واقعا دیگه داره به بیراهه کشیده میشه.
من اصلا كنسولو نگفتم!معلوم بود اخرشم همچين حرفي ميزني!
در رابطه با مقايسه هم لازم نيست حتما كسي بگه!من گفتم....
بسه ديگه!تازگيا مد شده تا كسي كم مياره ميگه بسه ديگه اسپم نده و فلانو....
جواب منم ندادي!
نظر عموم ، نظر شماست؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or