فروش رم psp و موبایل به قیمت تجاری

pro_mamad

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
memory stick pro duo 4g sony 22t
memory stick pro duo 2g sony 15t
mini sd 2g 8t
mmc 2g 11t
micro sd 2g 8t
micro sd 4g 22t
m2 2g 17t
برای پی اس پی که اون 2مورد اول هستش مارک سونی (رنگ مشکی) هستش اگه کسی سن دیسک خواست اون هم هستش یکمی هم قیمتش پایین تره ولی سونی خودتون میدونید دیگه بهتر جواب داده :biggrin1:

دوست عزیز بسیار از شما ممنونم... واقعا متشکرم که جواب سر بالا ندادید و حقیقت رو گفتید... من بزودی مزاحمتون میشم برای خرید. فقط مموری 8 گیگ سرعت خوب هم اگه از این قیمت خوبها گیرتون اومد بگید!!!
به هر حال اینجوری که شما میفرمایید هیچ احتیاجی به تست سرعت نیست. با این حال، تو گوگل اگه سرچ کنید نرم افزارهای زیادی پیدا میکنید برای این کار.
باز هم ازتون متشکرم
لطفا یدونه 4 گیگ برا من کنار بزارید، اگه از اون 8 گیگا که گفتم هم گیرتون اومد ممنون میشم اعلام کنید
خواهش میکنم،
دوست عزیز من تو گوگل سرچ کردم و نرم افزارش رو گرفتم سرعت read=11.8mb/s بودش (با رم ریدر تست کردم)ولی این سرعت فقط به رم بستگی نداره به دستگاهی هم که رم رو میخونه ربط داره مثلا بعد از اون با psp تست کردم حولوحوش 8 میزد ولی بعدش بازم با رم ریدر تست کردم همون 11.8 رو زد.ولی معمولا به دلیل بی کیفیت بودن رم ریدر ها ، رم ریدر ها با خوندن رم های حجم های بالا مثل 4 یا 8گیگ مشکل پیدا میکنن که معمولا ما میگیم با رم ریدر کار نکنید با خود psp کپی کنید خیلی بهتره. دوست عزیز شرمنده من 8گیگ از آشنا گیر نیاوردم خودم هم ندارم سر همین واسه 8گیگ شرمنده

سلام .
اقا من مموری 8gb برای psp میخوام چنده بعد گارانتی داره؟؟؟؟؟
دوست عزیز 8gb ندارم همونطور هم که خودتون میدونید 4گیگ هم توو بازار نسبت به رم های دیگه خیلی کم پیدا میشه دیگه چه برسه به 8 گیگ:biggrin1: 4گیگ دارم اگر میخوای در خدمتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or