فروش رم psp و موبایل به قیمت تجاری

pro_mamad

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
memory stick pro duo 4g sony 22t
memory stick pro duo 2g sony 15t
mini sd 2g 8t
mmc 2g 11t
micro sd 2g 8t
micro sd 4g 22t
m2 2g 17t
برای پی اس پی که اون 2مورد اول هستش مارک سونی (رنگ مشکی) هستش اگه کسی سن دیسک خواست اون هم هستش یکمی هم قیمتش پایین تره ولی سونی خودتون میدونید دیگه بهتر جواب داده :biggrin1:

اگه تضمین میدی همه بازیارو میاره ok این شمارمه: 09125156489
تماس بگیر قرارشو بزاریم
یه اسپیکر خوبم واسه psp میخام تا 30 40 تومن داری؟

راستی لینک 360تو بده دوست شیم با هم
دوست عزیز اگه منو یادت بیاد من ازت بازی گرفته بودم که توو آریا شهر هم قرار گذاشته بودیم اون بازی هایی که شما بهم دادی تا اونجایی که ریختم اجرا کرد بدون هیچ مشکلی ، آقا اصلا برای اینکه خیال همه راحت بشه 24 ساعت کلیه رم ها مهلت تست داره:biggrin1:

سلام
آقا این عکسی که گذاشتی (البته مشخص نیست) High Speed نیست High Speed نداری؟
این عکس سمت راست:
5otjkx.jpg
دوست عزیز high speed هم دارم معمولا 2تومن گرون تر میشه ، والا اگه راستشو بخوای من الآن واسه پی اس پی خودم یه دونه 4گیگ معمولی (همونی که عکسشو گذاشته بودم) دارم یه دونه هم 2گیگ high speed از جفتش هم راضیم تا حالا با هیچ کدومشون با مشکل بر نخوردم ولی فکر کنم واسه رم هایی که من میدم از سمت راستیه باشه ، رنگش بیشتر به راستیه میخوره تا چپیه

دوست عزیز high speed هم دارم معمولا 2تومن گرون تر میشه ، والا اگه راستشو بخوای من الآن واسه پی اس پی خودم یه دونه 4گیگ معمولی (همونی که عکسشو گذاشته بودم) دارم یه دونه هم 2گیگ high speed از جفتش هم راضیم تا حالا با هیچ کدومشون با مشکل بر نخوردم ولی فکر کنم واسه رم هایی که من میدم از سمت راستیه باشه ، رنگش بیشتر به راستیه میخوره تا چپیه
آخه میدونی چیه این قیمتی که شما میدی یکم واسه رم درجه 1 (همون که روش سطح برجسته داره) عجیبه یعنی باید گرونتر از اینا باشه/:):confused:نمی دونم شاید عیب از منه اگه اصله و MagicGate پس حتماً درسته:confused::biggrin1:

آخه میدونی چیه این قیمتی که شما میدی یکم واسه رم درجه 1 (همون که روش سطح برجسته داره) عجیبه یعنی باید گرونتر از اینا باشه/:):confused:نمی دونم شاید عیب از منه اگه اصله و MagicGate پس حتماً درسته:confused::biggrin1:
آخه راستشو بخوای رنگ رمی که من دارم نه به چپیه میخوره نه به راستیه:biggrin1: ولی رنگش بیشتر به راستیه میخوره.من گفتم هر کی میخواد 24 ساعت مهلت تست بهش میدم اگه مشکلی داشت توو سرعت یا هر چیز دیگه ای که میشه بهش گفت خراب رم رو پس میگیرم حالا اگه دوست داشتین یه رم دیگه بهت میدم اگه هم نه که پولتون رو پس میدم. مطمئن باش اگه مشکلی داشت هیچ موقع همچین حرفی نمیزدم :biggrin1:

دوستان عزیز توجه کنید یه سری از بچه ها با انتقال اطلاعات توی رم با eror مواجه میشن، کسانی که همچین مشکلی رو دارن 99% از رم ریدر استفاده میکنن ، اگه شما ها هم به همچین مشکلی برخوردید با کابل خود رم ریدر که mini usb هستش پی اس پی رو به کامپیوتر وصل کنید و از این طریق فایل هاتون رو انتقال بدید . من ندیدم کسی این کار رو بکنه و به مشکل بازم بر بخوره ، انقدر این سوال رو نپرسید کچل شدم من:biggrin1: انگار اولین باره رم میگیریداا:biggrin1:(در ضمن قبل از استفاده از رم ، رم رو به وسیله پی اس پیتون فرمت کنید تا اون پوشه های پی اس پی درون رم ساخته بشه(همون پوشه های iso و ...)):-"

آقا من خیلی شرمنده ام. قصد جسارت ندارم
فقط یه چیزی... الآن مموری استیک 4 گیگ اصل با گارانتی ایران رهجو 51 تومنه. تو اینترنت هم تقریبا یه همچین چیزیه (40-50 دلار) چرا شما میدی 22 تومن؟!!
اگه این مساله برا من روشن بشه، حتما یدونه 4 گیگ ازتون میخرم... چون اگه اصل باشه قیمتتون فوق العاده اس. راستی میشه یه تست سرعت ازش بزارید؟

آقا من خیلی شرمنده ام. قصد جسارت ندارم
فقط یه چیزی... الآن مموری استیک 4 گیگ اصل با گارانتی ایران رهجو 51 تومنه. تو اینترنت هم تقریبا یه همچین چیزیه (40-50 دلار) چرا شما میدی 22 تومن؟!!
اگه این مساله برا من روشن بشه، حتما یدونه 4 گیگ ازتون میخرم... چون اگه اصل باشه قیمتتون فوق العاده اس. راستی میشه یه تست سرعت ازش بزارید؟
دوست عزیز حرف شما درسته، منم توو هیچ جا نگفتم رم های من اصله اصله، دارم میگم کیفیتش عالیه چون اگه اینطوری نبود 24 مهلت تست نمیدادم یا... من روی psp خودمم با همین رم هایی که دارم اینجا میفروشم بازی های سنگینی مثل god of war-final fantasy یا .... اجرا کردم،حتی اگه خودتون هم بخواید قبل از خرید من جلوی خودتون هر بازی رو که خودتون بگید اجرا میکنم . یا اصلا من خود pspیم رو میارم شما یه ذره مثلا god of war رو باهاش بازی کنید اگه از سرعت رم خوشتون اومد که مبارکتون باشه اگه هم نه که رم ماله خودم اینم فقط برای اینکه خیال شما راحت باشه ،دیگه بهتر از این چی میخواید؟:biggrin1: قضیه تست سرعت چیه؟چی جوریه؟بگید چی جوریه تا من بزارم

دوست عزیز بسیار از شما ممنونم... واقعا متشکرم که جواب سر بالا ندادید و حقیقت رو گفتید... من بزودی مزاحمتون میشم برای خرید. فقط مموری 8 گیگ سرعت خوب هم اگه از این قیمت خوبها گیرتون اومد بگید!!!
به هر حال اینجوری که شما میفرمایید هیچ احتیاجی به تست سرعت نیست. با این حال، تو گوگل اگه سرچ کنید نرم افزارهای زیادی پیدا میکنید برای این کار.
باز هم ازتون متشکرم
لطفا یدونه 4 گیگ برا من کنار بزارید، اگه از اون 8 گیگا که گفتم هم گیرتون اومد ممنون میشم اعلام کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or