فروش افتضاح ps3 در استرالیا.....ا

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

iwes

کاربر سایت
طبق این جدول نموداری اماری رو نشون میده که کنسولها در اون تعداد هفته موفق به فروش 50000 یونیت شدن ;)
52ggq3b.jpg

طبق این خبر ps3 از March 23, 2007. که در استرالیا عرضه شد در طول 13 هفته 50000 یونیت فروحته که اصلا امار خوبی نسبت به سایر رقبا نیست همچنین اشاره شده که ps2 هم در همین مدت زمان 50000 یونیت فروحته
لینک:

اگه یکم گرونتر بود هیچکس نمی خرید گرافیکش از ps2 تو هم کمتره:) متاسفم!
چرا آخه بیخودی اظهار نظر میکنید؟ گرافیک گیم کیوب از PS2 بهتر بود و وی هم گرافیکش از گیم کیوب بهتره. من نمیدونم همه میرن یه تریلر از وی اسپورت میبنن میان میگه گرافیکش از PS2 کمتره! برین 4 تا عکس از متروید3 ببینید جیگرتون حال بیاد.البته در کل نسبت به 360 و PS3 ضعیف تر هست ولی نسبت به کنسولهای نسل قبل اصلآ.

چرا آخه بیخودی اظهار نظر میکنید؟ گرافیک گیم کیوب از PS2 بهتر بود و وی هم گرافیکش از گیم کیوب بهتره. من نمیدونم همه میرن یه تریلر از وی اسپورت میبنن میان میگه گرافیکش از PS2 کمتره! برین 4 تا عکس از متروید3 ببینید جیگرتون حال بیاد.البته در کل نسبت به 360 و PS3 ضعیف تر هست ولی نسبت به کنسولهای نسل قبل اصلآ.

بیخودی نمی گم !!!! کمتره!!! نسبت به PS3 & XBOX 360 که افتضاحه ! بیخود ترفداری نکن:evil:
همه بازی هاش شده <ماریو --- متروید> یه بازی با گرافیک خف نداره فقط به خاطر کنترلش نسل اینده شده همین! شما اگه می تونی 5 تا بازیشو نام ببر که گرافیکش از بازی های ps2 بیشتر باشه :confused: من حاظرم از xbox 360 طرفداری کنم ولی از wii نه! حالا خارج یه چیزی قیمتش نصف ps3 است . اینجا دیروز رفتم پایتخت می گه 750 تومن از ps3 گرونتره:eek::eek:
کلا همه نسل های ps از کنسول های نینتندو بهتر بودند فروش wii 70% بخاطره قیمت ارزونه
هیچکس هم نمی ره می وی اسپورت وقتشو بخاطره این کنسول هدر بده.

شما اگه می تونی 5 تا بازیشو نام ببر که گرافیکش از بازی های ps2 بیشتر باشه
اولآ شما باید بگین ملاکتون از بازی گرافیک بالاتر از PS2 چیه. مثلآ بیشتر از کدوم بازی.
اما در کل اینو همه میدونن که PS2 در نسل قبل از لحاظ گرافیک ضعیف تر بود.
بعد بالاتر بودن گرافیک یک کنسول نسبت به یک کنسول دیگر رو حتی با 1 بازی هم میشه بهش پی برد ولی در کل:
MP3
Zelda: TP
RE4
SSX Blur
RE: Umbrella Chronicle
اینا همشون نسبت به نسخه ی PS2شون و یا بازیهای هم سبکشون توی PS2 از گرافیک بالاتری برخوردارن.

حالا فردا برگردن بگن توی زیمباوه فلان مقدار کنسول فروخته شده حتمآ چیز مهمی هست. آره؟؟؟
یعنی شما هنوز اینو نمی تونی تشخیص بدی که استرالیا یه قاره حساب می شه ولی زیمباوه یه کشوره؟

اولآ شما باید بگین ملاکتون از بازی گرافیک بالاتر از PS2 چیه. مثلآ بیشتر از کدوم بازی.
اما در کل اینو همه میدونن که PS2 در نسل قبل از لحاظ گرافیک ضعیف تر بود.
بعد بالاتر بودن گرافیک یک کنسول نسبت به یک کنسول دیگر رو حتی با 1 بازی هم میشه بهش پی برد ولی در کل:
MP3
Zelda: TP
RE4
SSX Blur
RE: Umbrella Chronicle
اینا همشون نسبت به نسخه ی PS2شون و یا بازیهای هم سبکشون توی PS2 از گرافیک بالاتری برخوردارن.

ممنون از پاسخت:cheesygri ولی ps2 بهتر بود نه از لحاظ گرافیک !
در مورد بیشتر بودن گرافیک gamecube از ps2 حق با شماست ولی ======
4pa2log.jpg

آخرین ویرایش:
Wii قرار نبوده که گرافیک بالا باشه که این ضعف براش به حساب بیاد.از همون اولم معلوم بود که Wii رو از نظر گرافیک بیشتر باید Xbox مقایسه کرد تا X360.همونطوری که هزار بار گفته شده Wii گیمرهایی که چندساله دارن بازی میکنن رو هدف نگرفته بود.بازار Wii فرق میکرد و موفق هم شد و مطمئنا این موفقیت ادامه خواهد داشت.هر چند Wii با بازیهایی مثل متروید(در صورت موفقیت) و زلدا نیم نگاهیم به بازار گیمرها داره.
نینتندو اول با DS و بعد با نینتندو به همه ثابت کرد اگه بتونی non-gamer هارو راضی کنی خیلی بیشتر سود میبری تا Gamer ها.چون تعداد دسته اول به مراتب بیشتره.

یعنی شما هنوز اینو نمی تونی تشخیص بدی که استرالیا یه قاره حساب می شه ولی زیمباوه یه کشوره؟
بعضی اوقات یه کشور میتونه خیلی مهم باشه مثل ژاپن.
بعضی اوقات هم یه قاره میتونه خیلی کم اهمیت باشه مثل آفریقا.
حالا وقتی امین میاد میگه فروش این کنسول در استرالیا رو هم میبایستی مهم مثل بقیه ی جاها باشه من میگم خب داداش من حتمآ باید فروش کنسول تو زیمباوه رو هم ذقیق در نظر بگیریم دیگه؟
یعد استرالیا یک کشور هم هست و جمعیت کل قاره ی استرالیا هم حتی اندازه ی جمعیت همین ایران خودمون نمیشه.(یه جوری میگی قاره انگار 2 میلیارد نفر توشن!)
ممنون از پاسخت:cheesygri ولی ps2 بهتر بود نه از لحاظ گرافیک !
در مورد بیشتر بودن گرافیک gamecube از ps2 حق با شماست ولی
خب داداش من مگه گفتم چی؟ گفتم گرافیکش بهتر بوده. حرف دیگه ای زدم؟؟؟

من یه مطلب راجع به اون چارت صفحه اول بگم. اگه دوباره نگاه کنید nds توی 12 هفته به فروش 50000 تا رسیده. یعنی یه هفته زودتر از ps3 اما چیزی که الان بازار بازی تو استرالیا رو قبضه کرده همین کوچولوی دوست داشتنیه. لینک
اینکه تا الان چه اتفاقی افتاده نمیتونه قضیه رو یکسره بکنه باید دید بعد از این چی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or