فروش افتضاح ps3 در استرالیا.....ا

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

iwes

کاربر سایت
طبق این جدول نموداری اماری رو نشون میده که کنسولها در اون تعداد هفته موفق به فروش 50000 یونیت شدن ;)
52ggq3b.jpg

طبق این خبر ps3 از March 23, 2007. که در استرالیا عرضه شد در طول 13 هفته 50000 یونیت فروحته که اصلا امار خوبی نسبت به سایر رقبا نیست همچنین اشاره شده که ps2 هم در همین مدت زمان 50000 یونیت فروحته
لینک:

ديگه بايد کم کم فاتحه ps3 خوند من خودم ps2 و ps1 دارم ولی اين نسل با نسلای ديگه فرق ميکنه
ديگه کار ps3 تمومه

چرا اینقدر بی امید
هنوز بازی های بزرگ Ps3 موندن اخه مگه فروش در استرالیا هم شد معیار برای شکست یک کنسول به این عظمت:(::confused::((

ديگه بايد کم کم فاتحه ps3 خوند من خودم ps2 و ps1 دارم ولی اين نسل با نسلای ديگه فرق ميکنه
ديگه کار ps3 تمومه

با توجه به تصمیمات اخیر سونی مبنی بر کوچک کردن کنسول و استفاده از فن و خنک کننده ارزان تر
احتمال کاهش قیمت کنسول زیاده، که این مسئله کمی زمان نیاز داره، البته باید دید این کمپانی ها برای تعطیلات آخر سال چه برنامه هایی رو دارند. ضمنا بسترهای جدیدی از سوی سونی ارائه شده مثل همین سرویس Home که کاملا رایگانه و خود این باعث جذب کاربر بیشتر خواهد شد. در مورد نینتندو بنده فقط در زمینه کنسول های دستی باهاش موافقم اما به نظر من استفاده از Wii در کنار کنسولی مثل 360 یا PS3 میتونه برای گیمر تنوع ایجاد کنه، البته تاثیر بعضی از عناوین رو هم در موفقیت Wii باید در نظر گرفت منظورم همون کارکترهای مشهور نینتندو هست! در نتیجه به نظر من باید کمی صبر کرد مطمئنا PS3 و 360 هم به فروش ایده آل خود دست پیدا می کنند. موفق باشید

من موندم چجوری اون ps1 نینتدو تونسته ابر کنسولهای sony وmicrosoft رو شکست بده:confused: چی داره مگه نه gta4 داره نه devil may cry4 داره نه army of two داره نهassisan`s creed والا!!!!:laughing:

خب معلومه هر کدوم از بازار ها به تنهایی معیار نیست
نه بازار ایران خیلی معیار هست. آخه تو چه جوری میای استرالیا رو با مثلآ آمریکا یکی میکنی؟ کلآ تعداد کنسولهای فروخته شده توی استرالیا با آمریکا برابره که اصلآ بخوایم اهمیتش رو برابر با اون بدونیم؟ اصلآ استرالیا تو صنعت گیم حرفی زیادی برای گفتن داره؟ حالا فردا برگردن بگن توی زیمباوه فلان مقدار کنسول فروخته شده حتمآ چیز مهمی هست. آره؟؟؟

من موندم چجوری اون ps1 نینتدو تونسته ابر کنسولهای sony وmicrosoft رو شکست بده:confused: چی داره مگه نه gta4 داره نه devil may cry4 داره نه army of two داره نهassisan`s creed والا!!!!:laughing:

احتمالا در ماه نوامبر یک نسخه از GTA IV برای Wii ریلیز خواهد شد.

نه بازار ایران خیلی معیار هست. آخه تو چه جوری میای استرالیا رو با مثلآ آمریکا یکی میکنی؟ کلآ تعداد کنسولهای فروخته شده توی استرالیا با آمریکا برابره که اصلآ بخوایم اهمیتش رو برابر با اون بدونیم؟ اصلآ استرالیا تو صنعت گیم حرفی زیادی برای گفتن داره؟ حالا فردا برگردن بگن توی زیمباوه فلان مقدار کنسول فروخته شده حتمآ چیز مهمی هست. آره؟؟؟

میشه بگی کجا مقایسه کردم؟
میگم هر بازار به تنهایی نمیتونه سرنوشت ساز باشه و اگه بیشتر از 1 بازار دست کنسولی باشه اون شانش بیشتره!
استرالیا نسبت به امریکا معلومه اهمیتش کمتره ولی همچین بی اهمیت هم نیست;)

حد اقل دوبرابر ps3 فروش کرده که اگه ps3 بخواد اندازه ی Xbox بفروشه باید کنسولاش رو بذاره سره کوچه شاید تازه بتونه وارده رقابته کنسول های نسل جدید بشه :laughing:
عزیز 360 یه سال زودتر اومده چیز خیلی تابلویی هست نمیدونم.....................;)

بابا هنوز که نینتندو برنده نشده شما چرا اینقدر زود قضاوت میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بذارید چند وقت دیگه که بازی های بزرگ 360 و پی اس 3 اومدن این وی هم عادی شد اونوقت معلوم میشه.........

آخرین ویرایش:
اصلا این امار واقعی است ! یا الکیه !

wii با اون سخت افزار ضعیف و ابتدایی فروشش فقط به خاطره قیمته ارزونشه ! اگه یکم گرونتر بود هیچکس نمی خرید گرافیکش از ps2 تو هم کمتره:) متاسفم!

تا چند سال دیگه همه چی عوض می شه .

اصلا این امار واقعی است ! یا الکیه !

wii با اون سخت افزار ضعیف و ابتدایی فروشش فقط به خاطره قیمته ارزونشه ! اگه یکم گرونتر بود هیچکس نمی خرید گرافیکش از ps2 تو هم کمتره:) متاسفم!

تا چند سال دیگه همه چی عوض می شه .
دلیل خرید wii نواوری بود که در دستش بود نه ارزون بودنش البته قیمت هم خیلی مهمه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or