فروش افتضاح ps3 در استرالیا.....ا

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

iwes

کاربر سایت
طبق این جدول نموداری اماری رو نشون میده که کنسولها در اون تعداد هفته موفق به فروش 50000 یونیت شدن ;)
52ggq3b.jpg

طبق این خبر ps3 از March 23, 2007. که در استرالیا عرضه شد در طول 13 هفته 50000 یونیت فروحته که اصلا امار خوبی نسبت به سایر رقبا نیست همچنین اشاره شده که ps2 هم در همین مدت زمان 50000 یونیت فروحته
لینک:

اخه من نمي دونم سوني مغز ... خورده خوب تو كه ديدي سره psp نينتندو چه كلكي سوار كرد گرافيكه پايين اما كمي نواوري با قيمته كمتر شاخشو شيكوند عينا سره wii هم نينتندو همين كارو كرد اما انگار اينقدر سوني مغرور شده بود كه ديگه جلوي پاي خودشم نمي ديد حقشم هست اگه اينقدر ذليل بشه تا اون باشه درس عبرت بگيره:biggrin1:

اخه من نمي دونم سوني مغز ... خورده خوب تو كه ديدي سره psp نينتندو چه كلكي سوار كرد گرافيكه پايين اما كمي نواوري با قيمته كمتر شاخشو شيكوند عينا سره wii هم نينتندو همين كارو كرد اما انگار اينقدر سوني مغرور شده بود كه ديگه جلوي پاي خودشم نمي ديد حقشم هست اگه اينقدر ذليل بشه تا اون باشه درس عبرت بگيره:biggrin1:

نه که 360 داره ميليون ميليون ميفروشه
وضعيت 360 هم خوب نيست

نه که 360 داره ميليون ميليون ميفروشه
وضعيت 360 هم خوب نيست

اي بابا چرا ما هر چي مي گيم ملت يه چيزه ديگه مي بينن من كي گفتم 360 داره ميليون ميليون مي فروشه نه شما به من بگو اصلا من توي اين پست كجاش راجب 360 حرف زدم خيلي تابلوئه كه فن بوي سوني هستي
بذاريد اينم بگم كه همين نينتندوي كوچولو مثل سگا رفتار نكرد و به همه نشون داد خواستن=توانستن:-" هر چند الانم ازش خوشم نمي ياد

اي بابا چرا ما هر چي مي گيم ملت يه چيزه ديگه مي بينن من كي گفتم 360 داره ميليون ميليون مي فروشه نه تو به من بگو اصلا من توي اين پست كجاش راجب 360 حرف زدم خيلي تابلوئه كه فن بوي سوني هستي
بذاريد اينم بگم كه همين نينتندوي كوچولو مثل سگا رفتار نكرد و به همه نشون داد خواستن=توانستن:-" هر چند الانم ازش خوشم نمي ياد

يه جوری حرف ميزنی انگار فقط ps3 فروشش بده
من هم fanboy سونی نيستم
دارم 360 ميگيرم
فقط گفتم حقايق ديده بشه بهتره

اون موقع که نينتندو کنسول میداد بيرون سونی و مايکروسافت غاز میچرندن تو اين صنعت....فروش زياد
کنسول wii هم فقط به خاطر تجربه شرکت نينتندو هستو بس...چون واقعاً میدونست بايد
چيکار کنه

واقعا نینتندو برای من خیلی قابله احترامه ولی یه کم کم کاره البته کم بودجه و از همون اولش هم توی کنسول سازی بوده مثله سونی و مایکروسافت یهو هوس نکرده کنسول بزنه. پیش کسوت کنسول های نکست جنه . من کاملا با شما موافقم درضمن اسمه تاپیکم باحاله به قوله مهدی.

حد اقل دوبرابر ps3 فروش کرده که اگه ps3 بخواد اندازه ی Xbox بفروشه باید کنسولاش رو بذاره سره کوچه شاید تازه بتونه وارده رقابته کنسول های نسل جدید بشه
نه پس حتما انتظار داشتی که کنسولی که یک سال زودتر اومده و قیمتش هم حداقل 30 درصد کمتره نصف PS3 فروش کرده باشه :)

من نمی دونم چرا بعضی دوستان فکر می کنند چون فروش PS3 افتضاحه پس حتما فروش Xbox 360 خوبه ... بزارید خیالتون را راحت کنم در شرایط کنونی فروش هیچکدام از دو کنسول PS3 و Xbox 360 جالب نیست و تنها Wii که داره خوب فروش میکنه ...

مایکروسافت اول گفته بود که تا پایان ماه زوئن 2007 در حدود 13 تا 15 میلیون Xbox 360 خواهد فروخت .. بعد این رقم را پائین اورد و گفت تا اون تاریخ 12 میلیون Xbox 360 می فروشیم و جالبه که اخیرا رقم فروشش را از Xbox 360 تا پایان ماه ژوئن 11.6 میلیون اعلام کرده (یعنی 400 هزار تا کمتر از پیش بینی که کرده بود) و تازه گفته ما از این تعداد فروش راضی هستیم :laughing: تازه باید توجه داشت که این ارقام مربوط به shipped هست :)

در طرف دیگه خرابی های متعدد و بی حد و مرز Xbox 360 مایکروسافت را مجبور کرد که مدت گارانتیش را به 3 سال افزایش بده و متعاقبش متحمل هزینه ی زیادی بشه یعنی مبلغی معادل 1.05 تا 1.15 میلیارد دلار (تا پایان ژوئن) ... ;) و مشخص نیست که با این وضعیت آیا سرانجام در سال مالی 2008 مایکروسافت از بخش سرگرمی هاش سود خواهد کرد ؟؟؟ (امری که برای مایکروسافت تبدیل به یک آرزو شده :laughing:)

تنها کنسولی که در شرایط کنونی وضعیت و فروش خوبی داره Wii هست و اگر وضعیت بخواد همینطوری ادامه پیدا کنه Xbox 360 و PS3 فقط باید برای رتبه ی دوم و سوم با هم رقابت کنند :)

آخرین ویرایش:
نه پس حتما انتظار داشتی که کنسولی که یک سال زودتر اومده و قیمتش هم حداقل 30 درصد کمتره نصف PS3 فروش کرده باشه :)

من نمی دونم چرا بعضی دوستان فکر می کنند چون فروش PS3 افتضاحه پس حتما فروش Xbox 360 خوبه ... بزارید خیالتون را راحت کنم در شرایط کنونی فروش هیچکدام از دو کنسول PS3 و Xbox 360 جالب نیست و تنها Wii که داره خوب فروش میکنه ...

مایکروسافت اول گفته بود که تا پایان ماه زوئن 2007 در حدود 13 تا 15 میلیون Xbox 360 خواهد فروخت .. بعد این رقم را پائین اورد و گفت تا اون تاریخ 12 میلیون Xbox 360 می فروشیم و جالبه که اخیرا رقم فروشش را از Xbox 360 تا پایان ماه ژوئن 11.6 میلیون اعلام کرده (یعنی 400 هزار تا کمتر از پیش بینی که کرده بود) و تازه گفته ما از این تعداد فروش راضی هستیم :laughing: تازه باید توجه داشت که این ارقام مربوط به shipped هست :)

در طرف دیگه خرابی های متعدد و بی حد و مرز Xbox 360 مایکروسافت را مجبور کرد که مدت گارانتیش را به 3 سال افزایش بده و متعاقبش متحمل هزینه ی زیادی بشه یعنی مبلغی معادل 1.05 تا 1.15 میلیارد دلار (تا پایان ژوئن) ... ;) و مشخص نیست که با این وضعیت آیا سرانجام در سال مالی 2008 مایکروسافت از بخش سرگرمی هاش سود خواهد کرد ؟؟؟ (امری که برای مایکروسافت تبدیل به یک آرزو شده :laughing:)

تنها کنسولی که در شرایط کنونی وضعیت و فروش خوبی داره Wii هست و اگر وضعیت بخواد همینطوری ادامه پیدا کنه Xbox 360 و PS3 فقط باید برای رتبه ی دوم و سوم با هم رقابت کنند :)

خوب همین طور که تویه آمار این دوستمون هم اومده xbox تویه 6 هفته 50000 واحد فروخته و ps3 تویه 13 هفته که اصلا هم ربطی به ریلیزه زود تر نداره . در ضمن من نمیخوام فقط از یک کنسول طرفداری کنم چون xbox هم خداییش یه چیزه داغونیه از نظر کیفت محصول و در این زمینه هیچ حرفی برای گفتن در برابر دو کنسوله دیگه نداره . ولی فروش زیاده xbox به دلیل بازیهای بیشتر و بدست آوردن عناوین انحصاریه ps3 ـــــه. نه اومدن یک سال زود تر از ps3.

خوب همین طور که تویه آمار این دوستمون هم اومده xbox تویه 6 هفته 50000 واحد فروخته و ps3 تویه 13 هفته که اصلا هم ربطی به ریلیزه زود تر نداره
اونم چه بازار مهمی. استرالیا.
ژاپن نمیگی که ps3 با اینکه 1 سال دیرتر اومد تو ژاپن ولی الآن حداقل 2 برابر 360 تو ژاپن فروخته؟
بعد توی همون آمار میگه که PS2 هم اوضاعش مثل همین PS3 بوده تو استرالیا اما در آخر فکر میکنم همه بدونن کی اول شد. (البته میدونم دلیل نمیشه که چون PS2 اول شد PS3 هم اول بشه ولی امکانش هست.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or