فرمان و پدال و ترمز برای Forza Motorsport 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Boss Hunter

کاربر سایت
csre-top.jpg

درود
احتیاجی نیست که تا موقع عرضه رسمی بازی Forza Motorsport 4 منتظر متعلقات رسمی شرکت باشیم، کمپانی Fanatec هم اکنون یک فرمان حرفه ای و با کیفیت را به بازار عرضه کرده خواهد کرد و میتواند به جز ایکس باکس کنسول PS3 را نیز پشتیبانی کند و با کابل USB به PC نیز متصل شود.

• Multiplatform: Xbox 360 / PC / PlayStation® 3
  • Wireless connection to Xbox360 and USB cable to connect to PC and PS3
  • Compatible with standard pedals (with clutch), Clubsport, CSR Elite and CSR pedals. With an adapter, you can even use the Logitech® G25 / G27 pedals
  • Force feedback that is handled by dual 120W motors plus additional 2 vibration motors in the wheel rim

• [TD="class: content01"]
    [/TD]
    [TD="class: content01"] [/TD]
csre-bottom.jpg

فرمان آن به همراه دنده و پدال های آن کلا به قیمت 460 دلار عرضه میشود.

• Like
Reactions: Robin
1293*460 = 594780
تازه بدون درصد فروشندگان عادل عزيز :|
واقعا مي ارزه ؟

اکثر وسایلی که دارای پورت USB به PS3 میخورن.همه فرمون های ساخت fanatec با PS3 و PC سازگار هستند.فقط 3تا از این فرمونها علاوه بر PCوPS3 به 360 هم میخورن.
این لینک رو ببینید.
فکر کنم فرمون های لاجیتک از 300 دلار تا 800 900 دلار با توجه به سابقه لاجیتک انتخاب های بهتری باشند.

دوست من پدل شیفتر داره دیگه دوره ی دسته دنده گذشت
نه دوست عزیز دورش نگذشته لذت رانندگی به همین دنده عوض کردنه.. من که خودم هیچوقت اینو نمیخرم..یه فرمون دیگه معرفی شد خیلی باحالتر بود..اون فرمون قبلی رو که سازنده فرمون ماشین های پورشه ساخته بود چی شد جدید نساخته؟؟؟؟د

نه دوست عزیز دورش نگذشته لذت رانندگی به همین دنده عوض کردنه.. من که خودم هیچوقت اینو نمیخرم..یه فرمون دیگه معرفی شد خیلی باحالتر بود..اون فرمون قبلی رو که سازنده فرمون ماشین های پورشه ساخته بود چی شد جدید نساخته؟؟؟؟د
عکس اخرو نگاه کن لبه ی پدل شیفترش معلومه این فرمونو همون سازنده ساخته الان% 100 ماشینا ی جدید پدل شیفتر دارن اتفاقا باعث میشه تسلتت روی رانندگی بیشتر شه

عکس اخرو نگاه کن لبه ی پدل شیفترش معلومه این فرمونو همون سازنده ساخته الان% 100 ماشینا ی جدید پدل شیفتر دارن اتفاقا باعث میشه تسلتت روی رانندگی بیشتر شه
بله حرف شما درسته ولی لذت دسته دنده بیشتره و حس رانندگی واقعی رو بهتر منتقل میکنه...و کلا تو رانندگی واقعی هم اینجوری لذت بیشتره...این برا فن هایf1خوبه

• Like
Reactions: ..............
بله حرف شما درسته ولی لذت دسته دنده بیشتره و حس رانندگی واقعی رو بهتر منتقل میکنه...و کلا تو رانندگی واقعی هم اینجوری لذت بیشتره...این برا فن هایf1خوبه
دوستان بیان یاد بگیرن ما چه تو ارامش داریم بحث میکنیم:dالان تمام سوپراسپوتهای جدید پدل شیفتر دارن از اونتادور بگیر تا این پاگانی جدیده الان دیگه پدل شیفتر یه استاندارد شده داره به ماشینهای شهری هم سرایت میکنه نمونه ی بارزش همین مزدا3 یا سراتو که ما هرروز توی خیابون میبینیم

• Like
Reactions: .:Soheil:.
دوستان بیان یاد بگیرن ما چه تو ارامش داریم بحث میکنیم:dالان تمام سوپراسپوتهای جدید پدل شیفتر دارن از اونتادور بگیر تا این پاگانی جدیده الان دیگه پدل شیفتر یه استاندارد شده داره به ماشینهای شهری هم سرایت میکنه نمونه ی بارزش همین مزدا3 یا سراتو که ما هرروز توی خیابون میبینیم
ممنون من اینو نمیدونستم اره خب این بهتر همیشه دست رو فرمون و ایمنتره...فک کنم اولین ماشینی که اینو روش گذاشتن فراری انزو بود چون مشیه گفت یهf1بود....forza3انیمیشن تعویض دنده نداشت اعتراض کردن ولیt10گفت خب وقت نداشتیم و الان بیشتر ماشین ها پدل شیفتر دارن ولی باز گیمر ها گیر دادن مجبور شدن باdlcبهش اضافه کنن..چون اینجور دنده عوض کردن خیلی لذت بخش و باحاله

WTF
460 دلار خدایا به ما صبر یده این خودش یه XBOX , PS3 رو می ارزه لا مصب
ولی خداییش از قیمت که بگذریم طرحی خوفناکی داره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or