فرمان و پدال و ترمز برای Forza Motorsport 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Boss Hunter

کاربر سایت
csre-top.jpg

درود
احتیاجی نیست که تا موقع عرضه رسمی بازی Forza Motorsport 4 منتظر متعلقات رسمی شرکت باشیم، کمپانی Fanatec هم اکنون یک فرمان حرفه ای و با کیفیت را به بازار عرضه کرده خواهد کرد و میتواند به جز ایکس باکس کنسول PS3 را نیز پشتیبانی کند و با کابل USB به PC نیز متصل شود.

• Multiplatform: Xbox 360 / PC / PlayStation® 3
  • Wireless connection to Xbox360 and USB cable to connect to PC and PS3
  • Compatible with standard pedals (with clutch), Clubsport, CSR Elite and CSR pedals. With an adapter, you can even use the Logitech® G25 / G27 pedals
  • Force feedback that is handled by dual 120W motors plus additional 2 vibration motors in the wheel rim

• [TD="class: content01"]
    [/TD]
    [TD="class: content01"] [/TD]
csre-bottom.jpg

فرمان آن به همراه دنده و پدال های آن کلا به قیمت 460 دلار عرضه میشود.

• Like
Reactions: Robin
عالیه.واقعا حرفه ای بودنش از ظاهرش ملومه.بر عکس اون اشغالی که قبلا معرفی کرده بود ماکرو..

بلاخره کدومش بهتره؟؟؟الان3فرمون معرفی شده..اینم که خیلی گرونه.

عجب چیزیه من میخوام:(( کسی داره یه 460 دلار به من دستی بده:d

خیلی گرونه، وحشتناکه، تصور کنید این فرمان بیاد ایران، خریدش به شدت غیر منطقی میشه.

نه این به ps3 وصل نمیشهvر
هم آرمxbox داره هم دکمه هاش مال ایکس باکس هست نوشته ی فورزا هم که روشه:دی
خیلی گرونه

خیلی گرونه، وحشتناکه، تصور کنید این فرمان بیاد ایران، خریدش به شدت غیر منطقی میشه.

مگه ايران چشه؟ كاري نمي كنن كه جز اين كه وقتي مياد تو بازار ترمز و پدال و نيمي از فرمونو ور مي دارن و قيمت 3 يا 4 برابر مي كنن.>:) حالا شما بازم ميگي غير منطقيه؟

اگر قبلا دیده بودید فاناتک فرمان قبلیش هم همین حولو حوش بود قیمتش. واقعا ارزش قیمتش رو داره این فرمون.

در ضمن فرمان های فاناتک مولتی پلتفرم هستن. طرح قبلیش مال پورشه بود اما ایندفعه نمیدونم چی شده طرح فورتزا زده :دی

اگر تونستید تو یـوتیـوب یه نگاهی به امکانات و تجهیزات فرمان های فاناتک بندازید بعد ببنیید قیمتش خوبه یا نه :دی

یارانه میزدن روش، توف به ذاتشون ...
آدم مگه میتونه همچین فرمونی رو نخره آخه ؟ :(.

نوشته با USB وصل میشه، وقتی ذکر کرده چرا نشه؟ بعدم اکثر فرمون های موجود تو بازار که PC خور هستند روی PS3 جواب میدن. این سوسول بازیای مایکروسافت یا به قول معروف ... بازیاشه که نمیزاره سازنده های فرعی بیان برای کنسولش فرمون بدن راحت وصل بشه، سونی اینجوری نیست ;;)

مدل G27 لاجیتک که بهترین و پر جزئیات ترین فرمونه 300 دلار قیمت داره اونوقت این 450 دلار!!!

41s6CPn0pqL._SL500_AA300_.jpg

مدل G27 لاجیتک که بهترین و پر جزئیات ترین فرمونه 300 دلار قیمت داره اونوقت این 450 دلار!!!

41s6CPn0pqL._SL500_AA300_.jpg
الان اینی که شما گذاشتین بهترینو پر جزئیات ترینه به خدا مدال نمیدن ادم الکی ایراد بگیره من بالا هم توضیح دادم این همش فیبر کربونه اگه عشق ماشینای سوپر اسپورت باشی باید درک کنی من چی میگم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or