فردا منتظر رونمایی از بازی جدید یکی از استودیو های غربی Square Enix باشید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
کمپانی «Square Enix» امروز اعلام کرد، فردا از یکی از بازی‌های جدید استودیو های غربی این شرکت رونمایی خواهد شد.

«Square Enix» این خبر را از طریق اکانت رسمی «Twitter» این شرکت منتشر کرد. «سه روز منحصر به‌ فرد برای تجربه تعاملی از یکی از استودیو های غربی ما». در متن خبر از علاقه‌مندان دعوت شده تا فردا با سایت «twitch» و «Square Enix» همراه شوند.
علاوه بر این، شرکت Square Enix عکسی را با عنوان «Project CKP» منتشر کرده‌است و مربوط به همین پروژه جدید می‌شود که در زیر می‌توانید، مشاهده کنید.

5qwwcqga7bdlklpier28.png

بازی‌هایی مثل «Hitman» جدید از استودیو «IO Interactive» و شماره جدید «Deus Ex» از استودیو «Eidos Montreal» از جلمه عناوینی هستند که توسط استودیو های غربی «Square Enix» در حال توسعه‌اند. این امکان هم وجود دارد که این پروژه جدید، فرانچایزی جدید باشد که تا به امروز معرفی نشده است.

منبع

آخرین ویرایش:
نسخه ی قبلی برا من یکی از بهترین طراحی های سلاح رو داشت !! یعنی هرکدوم از سلاح هاش رو که میدیدی اصلا لذت میبردی :دی عاشق شلیک کردن با اون کلتش بودم :x
با همین 4 تا دونه عکس به نظر میرسه این یکی حتی از قبلی هم خفن تر شده ، به به :love:
پ.ن: غلظت RPGـش کم بشه لطفا!!:دی
جفت پا بیام تو صورتشا -_-
اگه RPGـیش رو ازش بگیرن که دیگه اصلا DE نیست :|

از همون روز اول گفتم dx ـه :x یکی از محبوب ترین بازی های من در نسل 7 human revolution بود ! چه پیشرفت گرافیکی داره این نسخه :x

جفت پا بیام تو صورتشا -_-
اگه RPGـیش رو ازش بگیرن که دیگه اصلا DE نیست :|
نگفتم بگیرن، گفتم غلظتش رو کم کنن:دی
کلا المان RPG باید در حد همون لول آپ کردن باشه فقط:دی چیه اون همه شاخه و درخت!:دی

اگه بازی تو یه سال با cyberpunk 2077 بیاد رقابت بینشون خیلی جذاب میشه ولی متاسفانه CDPR انگار این بازی رو فراموش کرده=((

نگفتم بگیرن، گفتم غلظتش رو کم کنن:دی
کلا المان RPG باید در حد همون لول آپ کردن باشه فقط:دی چیه اون همه شاخه و درخت!:دی
انتخاب ها و دیالوگ ها و این ها هم جز اون شاخه و درخت حساب میشن !؟ /:) مومن اینی که میگی که خود تنه است :دی
======
نمیدونم چرا تو دلم خالی شد یه دفعه ای ، احساس میکنم یهو نه MDـی ممکنه در کار باشه نه AJـی :-s
مثلا در حد یه طرح و کانسپت بوده باشه که کنسل شده باشه :| :دی

از اکشن شدن زیادتر از نسخ قبل استقبال نمیکنم :d من بیشتر با مخفی کاری می رفتم امیدوارم همون المان های خوب رو حفظ کنند.
بالاخره اون رنگ طلایی یکنواخت هم اومد بیرون! الان خیلی خوف تر شده :bighug:
پ.ن : رنگ بندی و غلظت اون رنگ زرد توی تصاویر ادمو یاد unreal engine میندازه :d مثل Batman :AK

آخرین ویرایش:
تم طلایی یکنواخت؟ :| محمد مهدی برو تا به 5 روش ممکن و 10 روش غیر ممکن فن کاراته روت اجرا نکردم :|

weapon customization رو از کرایسیس الگو برداری کردند، البته به هیچ وجه ایراد نداره چون به جو این بازی هم میخوره ....

xoe7x9yy89elkjemzt9z.jpg

این شات هاش چرا منو یاد Crysis دارن می ندازن؟ اصلا و ابدا خوب نیست! از اون افتضاح فاصله بگیرن تا جایی که می تونن!

شات ها عالین، HR یکی از بهترین تجربه های چندسال گذشته ام بود.
از شباهتش به آقامون Crysis مشعوف شدیم:دی

انتخاب ها و دیالوگ ها و این ها هم جز اون شاخه و درخت حساب میشن !؟ /:) مومن اینی که میگی که خود تنه است :دی
نه دیالوگ خوبه:دی
اون آپگریدهای پیچیده رو میگم. میخواستی یه در رو باز کنی بری 5 دقیقه مخفی کاری کنی باید از هفت خان رستم رد میشدی تا در رو هک کنی!:دی
البته سو تفاهم نشه نمیگم آسون بشه ولی سختیش بیشتر در مورد بخش مخفی کاریش باشه تا المان های نقش آفرینیش:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or