فردا منتظر رونمایی از بازی جدید یکی از استودیو های غربی Square Enix باشید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
کمپانی «Square Enix» امروز اعلام کرد، فردا از یکی از بازی‌های جدید استودیو های غربی این شرکت رونمایی خواهد شد.

«Square Enix» این خبر را از طریق اکانت رسمی «Twitter» این شرکت منتشر کرد. «سه روز منحصر به‌ فرد برای تجربه تعاملی از یکی از استودیو های غربی ما». در متن خبر از علاقه‌مندان دعوت شده تا فردا با سایت «twitch» و «Square Enix» همراه شوند.
علاوه بر این، شرکت Square Enix عکسی را با عنوان «Project CKP» منتشر کرده‌است و مربوط به همین پروژه جدید می‌شود که در زیر می‌توانید، مشاهده کنید.

5qwwcqga7bdlklpier28.png

بازی‌هایی مثل «Hitman» جدید از استودیو «IO Interactive» و شماره جدید «Deus Ex» از استودیو «Eidos Montreal» از جلمه عناوینی هستند که توسط استودیو های غربی «Square Enix» در حال توسعه‌اند. این امکان هم وجود دارد که این پروژه جدید، فرانچایزی جدید باشد که تا به امروز معرفی نشده است.

منبع

آخرین ویرایش:
من منتظر وقتیم که نشون بده چیه و اپیک فیل شدن همتونو ببینم :))

مخصوصا علی دانته :d آخه نباید برا SE هایپ شد چندبار هایپ شدیم دیدیم چیکار کرد باهامون دیگه حتی به حرفای SE هم توجه نمیکنم و سطح توقعم رو تو پایین ترین حالت ممکن نگه میدارم -___-
اگه موقع بهتری بود حاضر بودم باهات سر Deus Ex بودن بازی شرط آواتار ببندم ولی خب الان نمیشه :دی

من دقیقا همون تم خسته و داغون زرد رو میخوام :| یعنی بخدا اگه بخوان عوضش کنن بازی رو تحریم میکنم :| لامصب این تم و جو و فضا کلا بازی رو به مرحله بالاتری از یونیک بودن رسونده بود:x

دوستان مسئول ساخت و پرداخت موسیقی HR کی بود؟ :دی ترک Icarus اریجینال بود یا Adopted بود؟

تو که باید از خدات باشه، میخوان بازی رو همرنگ خودت کنند :دی
----
دوستان معرفی 2 روز دیگه است نه الان :دی برای معرفی رسمی باید تا پنجشنبه صبر کنید :دی

انصافا این چطور میتونه ریسینگ باشه؟ نه واقعا؟ :d
5qwwcqga7bdlklpier28.png
این تصویر خط خطیش تداعی گر need for speed the run هست که یک راننده ای بود که یه عده ادم افتاده بودن دنبالش میخواستن بکشنش.اگر هم دقت کنی اینجا تصویر یک گاراژه
الان این اول بازی رو داره نشون میده ،طرف اول اینجا شکنجه میشه بعدش فرار میکنه میره سوار یه ماشین میشه.به احتمال زیاد اسکوار قصد داره در نسل جدید وارد دنیای ریسینگ بشه

این تصویر خط خطیش تداعی گر need for speed the run هست که یک راننده ای بود که یه عده ادم افتاده بودن دنبالش میخواستن بکشنش.اگر هم دقت کنی اینجا تصویر یک گاراژه
الان این اول بازی رو داره نشون میده ،طرف اول اینجا شکنجه میشه بعدش فرار میکنه میره سوار یه ماشین میشه.به احتمال زیاد اسکوار قصد داره در نسل جدید وارد دنیای ریسینگ بشه
برم که تو افق محو بشم :| :|
پ.ن: رسما باید عنوان خلاق ترین و یهوی ترین حدس سال رو بدن به شما ....

معلوم نیست چه زهرماری کشیدم پست های مردم برام اینقدر عجیب غریبن
rasta-smiley.gif

یعنی استاد رو نشناسین باس سر بذارین به بیابون:d Sarcasm میکنه همه ابولا میگیرن:d

خب تیزر سوم هم اومده. لینک دانلود: Download Teaser mp4

به نظر میاد این یکی در مورد یه حمله تروریستـی باشه و ظاهرا پیامی از طرف یکی از گروه های تروریــستیه.(Purist های نسخه قبلی؟ یا شاید هم گروه هایی که طرفدار Augmented شدن انسان ها هستن!) حرفاش کامل مشخص نیست ولی یه چیز تو مایه های "We will not stand idly by" میگه که معنیش میشه "دست روی دست نمیزاریم" یا "بیکار نمیشینیم".

یعنی دوباره قرار پریکوئل باشه؟

من فقط دارم حدس میزنم ولی خیلی خیلی بعیده که نسخه جدید هم Prequel باشه، حداقل برای HR دیگه باید یه Sequel باشه.

اینم از استریم برای اونایی که هنوز شک دارن بازی Deus Ex جدیده:
gw1k0p02w80918od3n36.png
کاملا مشخصه که دست طرف بهبود یافته است.

- - -ویرایش - - -

بازی لو رفت!

[h=1]Deus Ex: Mankind Divided[/h]
619p61h8wxwteaa0egrr.jpg

nd92cy39865v1ea8odgq.jpg

e9xrdgtuxehap32ve9g3.jpg
75gq2kxuxjcyn6lrtmw5.jpg
q7nnmw1d3y82vioakysy.jpg

به به من که از این چند تا طرحی که اومده خیلی خوشم اومد :دی هایپ شدیم! :دی

به به!:دی
هر جا نشانه هایی از کرایسیس دیده بشه ما خوشمون میاد:دی

پ.ن: غلظت RPGـش کم بشه لطفا!!:دی

جان جان جان جان جان جان جان :x
فرهود بیا بغلم:bighug: :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or