فردا منتظر رونمایی از بازی جدید یکی از استودیو های غربی Square Enix باشید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
کمپانی «Square Enix» امروز اعلام کرد، فردا از یکی از بازی‌های جدید استودیو های غربی این شرکت رونمایی خواهد شد.

«Square Enix» این خبر را از طریق اکانت رسمی «Twitter» این شرکت منتشر کرد. «سه روز منحصر به‌ فرد برای تجربه تعاملی از یکی از استودیو های غربی ما». در متن خبر از علاقه‌مندان دعوت شده تا فردا با سایت «twitch» و «Square Enix» همراه شوند.
علاوه بر این، شرکت Square Enix عکسی را با عنوان «Project CKP» منتشر کرده‌است و مربوط به همین پروژه جدید می‌شود که در زیر می‌توانید، مشاهده کنید.

5qwwcqga7bdlklpier28.png

بازی‌هایی مثل «Hitman» جدید از استودیو «IO Interactive» و شماره جدید «Deus Ex» از استودیو «Eidos Montreal» از جلمه عناوینی هستند که توسط استودیو های غربی «Square Enix» در حال توسعه‌اند. این امکان هم وجود دارد که این پروژه جدید، فرانچایزی جدید باشد که تا به امروز معرفی نشده است.

منبع

آخرین ویرایش:
بعید میدونم راستش رو بخوای :-? مرام بگذارن یه دونه از اون تریلر سینماتیک های خوف خفن خودشون رو میدن :دی
آخه اینکه بیان فقط با یه Live Action از بازیی که قبلا ساختش رو تایید کردن رونمایی کنند یکم زیادی ناجوره، حتی برای SE :دی آره اگه یه سینماتیک خوف (ترجیحا In-Engine ولی خب به CG هم راضییم :-" ) از شخصیت اصلی بازی نشون بدن خیلی خوبه :دی باقی جزییات رو میتونند بزارن برای E3 و نمایشگاه های مهمتر. تازه کاور مجلات مثل GI هم هست و میتونند یه سری از اطلاعات بازی رو هم اونطوری منتشر کنند.

کاملا مسخره ... :d هم ویدیو جدید و هم voting الکی :|/:) حالا بریم دوباره 18 ساعت دیگه ... 8-|

خب تیزر دوم هم اومد. لینک دانلود: Download Teaser mp4

اینم مثل قبلی داره دستگیر شدن یه عده آدم توسط پلیس رو نشون میده. هر دوتا تیزر شباهت بی اندازه به یکی از لایو اکشنای نسخه قبلی که امین رضا لینکش رو بهم داد دارن :دی این رو میگم: _Deus Ex Live Action Trailer.mp4_

من منتظر وقتیم که نشون بده چیه و اپیک فیل شدن همتونو ببینم :))

مخصوصا علی دانته :d آخه نباید برا SE هایپ شد چندبار هایپ شدیم دیدیم چیکار کرد باهامون دیگه حتی به حرفای SE هم توجه نمیکنم و سطح توقعم رو تو پایین ترین حالت ممکن نگه میدارم -___-

قضیه داره جدی جدی جدی میشه :دی :bighug: با توجه به این که چند وقت پیش موتور جدیدشون رو معرفی کردن امیدوارم یـ تریلر in_game هم از بازی بیرون بدن ....

پ.ن : اگه واقعا عکس بالا مربوط باشه به DEUS EX تنها موردی که تو چشم ـه رنگ بندی تصویر ـه. دیگه خبری از اون تم زرد بازی نیست ! که به نظر میاد از اون حالت انقلابی در اومده و یـ رنگ و بوی جدید گرفته....
تم زرد مخصوص HR بود نسخه های 1 و 2 اتفاقاً تم سرد فلزی ـی که توی عکسه رو بیشتر داشتن:دی

تم زرد مخصوص HR بود نسخه های 1 و 2 اتفاقاً تم سرد فلزی ـی که توی عکسه رو بیشتر داشتن:دی

من دقیقا همون تم خسته و داغون زرد رو میخوام :| یعنی بخدا اگه بخوان عوضش کنن بازی رو تحریم میکنم :| لامصب این تم و جو و فضا کلا بازی رو به مرحله بالاتری از یونیک بودن رسونده بود:x

دوستان مسئول ساخت و پرداخت موسیقی HR کی بود؟ :دی ترک Icarus اریجینال بود یا Adopted بود؟

این همه چی و همه جاش بوی Deus Ex میده دیگه , چه چیز دیگه ای میتونه باشه آخه ؟

شباهتا با Deus Ex خیلی زیاده. اصن همین Can't Kill Progress مشخصه ربط به Deus Ex داره. نسل جدید رسما با معرفی Deus Ex شروع میشه, تا Deus Ex جدید نیاد همچنان تو نسل قبل به سر میبریم :d اون داستان پردازی و تئوریای توطئه توی نسل جدید با محیطای بزرگتر و با کیفیت تر و گیم پلی همیشه فوق العاده ی سری ^:)^ ^:)^ ^:)^
حالا میان ملتو ترول میکنن Invisible War Remastered معرفی میکنن 8-|

موضوع چیه چرا یه نفر داره همینطوری توی اتاق راه میره
انگار طرف خیلی استرس داره و معلومه منتظر یه چیزیه یا هم که یه کاری میخواسته انجام بده با زور اوردنش اینجا:d

اون 2 تا نسخه ی اول رو هم ریمیک کنن بد نیست البته , خیلیا بازی نکردن , خودمم بازی نکردم به سن من قد نمیده فک کنم :دی
این کامنتای تویچ خیل باحاله سوئیچ کمرا , تر دون د وال , جامپ , پانچ :)) انتظار دارن یه اتفاقی بیفته وقتی کامنت میدن :))

واقعا دلم میخواد این تاپیک قفل بشه :d تا این ترولرها یه چیزی از خود بازی بالاخره نمایش بدن ، خیلی دیگه بچه بازی درآوردن ، هی تاپیک آپ میشه ولی دریغ از یک debut ، منتظر اسم نیستم چون تابلوئه با توجه به شواهد deus_ex ه ، فقط میخوام تریلرشو ببینم بریم سراغ کارو زندگیمون :d 2 روزه از خوابو خوراکو کارم زدم :| .

من دقیقا همون تم خسته و داغون زرد رو میخوام :| یعنی بخدا اگه بخوان عوضش کنن بازی رو تحریم میکنم :| لامصب این تم و جو و فضا کلا بازی رو به مرحله بالاتری از یونیک بودن رسونده بود:x

دوستان مسئول ساخت و پرداخت موسیقی HR کی بود؟ :دی ترک Icarus اریجینال بود یا Adopted بود؟

موسیقی HR یکی از بهترین موسیقی های نسل بود، فکر کنم کل ترک هاش هم Original بودن. مطمئن نیستم.:d
در مورد رنگ هم من مشکلی ندارم، رنگ باید به فضای داستان بیاد:دی من درصدی راجع به بعد هنری تصویر بازی شک ندارم هرچی باشه فوق العاده میشه این نسخه هم:دی زرد سبز قرمز، فقط معرفیش کنن:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or