سلامسلام برادران!
اقا لطفا اگه اب دستتونه بزارید زمین و به درخواست من رسیدگی کنید!
سیو 100 درصد DIRT 1 رو برای PC می خواستم،لطفا اگر دوستان از جایی هم پیدا نکردن ولی خودشون دارن اپ کنن برام
در ضمن خیلی هم اساسی نیاز دارم
خب حالا در صورتی که به درخواست من رسیدگی کردید ابتان را میل بفرمایید!(نوش جان البته)
سلام ...اینو توی تاپیک خودش گفتم ولی فکر نکنم کسی جواب بده گفتم اینجا سریع تر به جوابم میرسم......واسه street fighter ivدوستان من این بازیو زمانی که اومد خیلی رفتم تقریبا همه کرکترها هم باز شده بود الان دیدم خواستم حذفش کنم گفتم یه چند دست بازی کنم بعد...اما بازیو ران کردم یه چنتا پیام اومد که (چون اینگلیسیم در حد لیگ دست یکه) فقط فهمیدم مربوط به سیو بعد که خواستم بازی کنم دیم همه چی شده مثل اولین باری که نصب کردم...
اعصابم یکمی خورد شده راهی نداره سیواش درست بشه...رفتم سیوهای توی gamecopyworld رو هم گرفتم کار نکرد کسی داره سیوهاش و نحوه گذاشتنش رو بگه واسه vista
امیر از لینک زیر Unlocker رو دانلود کن ببین کار میکنه.سلام لطفا سیو بازی:FIFA10 رو بذارید!
ممنون
احمد جان اسم بازی رو هم بگو بی زحمت. (فکر کنم SF IV هست)سلام ...اینو توی تاپیک خودش گفتم ولی فکر نکنم کسی جواب بده گفتم اینجا سریع تر به جوابم میرسم......
ممنون...
احمد من بازی رو برای pc ندارم بخاطر همین هم نتونستم فایل ها رو امتحان کنمراست میگی یادم نبود آره واسه
Street Fighter IV
ممنون
سلام بهروز جانsave بازی wolfenstien رو می خواستم
با تشکر
دوست عزیز ازت ممنونمresident evil 5 save game
امکانات : باز شدن مراحل , باز شدن لباس ها , باز شدن مجسمه فیگورها , باز شدن مراحل mercenaries, باز شدن اسلحه های مخفی , نامحدود مهمات آرپیجی و نارنجک .
راهنمایی : پس از دانلود فایل فشرده را Extract کنید در مرحله بعدی فایل Resident Evil 5 Unlocker را نصب کنید این برنامه بطور خودکار ذخیره مراحل را برروی رایانه کپی می کنید . سپس وارد بازی شوید و پروفایل Christine را انتخاب کنید.برای اینکار کلید Home را بزنید بر روی پروفایل خود کلیک کنید و گزینه آخر یعنی Disable Auto Sign-in را کلیک کنید در پنجره باز شده Disable را انتخاب کنید حال از بازی خارج شوید و دوباره بازی را اجرا کنید هنگامی که برروی Start کلیک می کنید بازی از شما می خواهد یک پروفایل انتخاب کنید که شما پروفایل Christine را انتخاب می کنید.
برای دانلود اینجا کلیک کنید.