فايلهاي Save بازيهاي مختلف كامپيوتر و كنسول

• Thread starter Thread starter Taher
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگی... من تازه عضو این گروه شدم.... راستش منم به مشکل برخوردم... اگه کمکم کنین ممنون میشم...
می خواستم ببینم کسی سیو بازی رزیدنت اویل 4 برای کامپیوتر رو داره؟ سیو آخرشو نمی خوام ... راستش ویندوزم پاک شد... من تا اونجایی رفته بودم که اشلی رو آزاد می کنه ...بیرون اومدنی آدا یه نامه از پنجره واسش پرت می کنه... بعد با اشلی میرن سمت زباله ها و... بعد وارد یه جایی میشن که باید برن یه چراغی رو فعال کنن و بعد اشلی میره اون طرف کرکره ها کرکره رو می کشه بالا... بعد میرسن به یه در... اون دره باز نمیشه چرا؟!!! همونی که دو طرفش اهرم داره؟ میگه سیستم امنیتیش خیلی بالاست...ولی نمیگه چی می خواد؟ من همونجا گیر کردم:biggrin1: اگه کسی سیو اونجا رو داره لطفا بذاره که من دانلودش کنم... شدیدا نیازمندم:laughing: آهان..................... میشه لطفا کامل توضیح بدین که چه طوری باید سیوش کنم؟ و چی کار کنم که بره تو بازی؟! یعنی من بازیمو تو درایو G نصب کردم... تو کدوم درایو سیوش کنم؟ دقیقا کجا؟! و اینکه چه قدر طول می کشه تا دانلود بشه؟ سرعت نتم 115 هست
من منتظر هستم... خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
سیو رزیدنت اویل

سلام. لطفا سیو بازی رزیدنت اویل 4.... سیو آخرشو نمی خوام... همون جایی که با اشلی از زباله ها می پرن پایین...بعدش می رسن به یه در که دو تا اهرم داره ... دره باز نمیشه...میگه سیستم امنیتیش خیلی بالاست... چی کار کنم؟ اونجا گیر کردم... اگه کسی سیو اونجا رو داره لطفا بذاره.... و اینکه دقیقا چه طوری باید دانلود کنم؟ من بازی رو تو درایو G نصب کردم... کجا دانلود کنم که مستقیم بره تو بازی؟ لطفا دقیق توضیح بدید:biggrin1: و اینکه چه قدر طول می کشه تا دانلود بشه؟
ممنون

سلام. لطفا سیو بازی رزیدنت اویل 4.... سیو آخرشو نمی خوام... همون جایی که با اشلی از زباله ها می پرن پایین...بعدش می رسن به یه در که دو تا اهرم داره ... دره باز نمیشه...میگه سیستم امنیتیش خیلی بالاست... چی کار کنم؟ اونجا گیر کردم... اگه کسی سیو اونجا رو داره لطفا بذاره.... و اینکه دقیقا چه طوری باید دانلود کنم؟ من بازی رو تو درایو G نصب کردم... کجا دانلود کنم که مستقیم بره تو بازی؟ لطفا دقیق توضیح بدید:biggrin1: و اینکه چه قدر طول می کشه تا دانلود بشه؟
ممنون
با این سیوگیم تمام مراحل باز میشه!!
احتمالا باید بریزی تو پوشه اصلی بازی!!
Biohazard 4 / Resident Evil 4 folder
Please click here to start your download

من این وسیله را فقط عکسش را دیدم و اصلا خودش موحود نیست.

کسی میدونه کجا گیر میاد؟

من xbox360 transfer kit رو در یک فروشگاه اینترنتی برای فروش دیدم با این وسیله می تونی اطلاعات (فیلم.بازی.عکس.موسیقی.سیو و ...) را از کامپیوتر به مموری ایکس باکس 360 و برعکس (از مموری به کامپیوتر) منتقل کنی. اگر هنوز هم برای فروش داشته باشند می تونی یکی تهیه کنی من 90000 تومان پول بابتش دادم. آدرسش رو برات لینک می کنم. این سایت بازیهای ایکس باکس 360 رو در هر رجیونی داره و عنوان هایی رو دیدم که هیچ جا حتی در بازار هم ندیده بودم مثل eternal sonata pal region
http://http://www.orado.com/browse-فروشگاه-ارادو-بازی-کامپیوتری-c/?c=531

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or