sadegh_mamezadeh
کاربر سایت
بنظر از تنظیمات OPL روشن کردی SMB رو... وقتی روشن باشه هربار که OPL باز میشه سعی میکنه بازی هارو از طریق SMB لیست کنه (همون اشتراک گذاری بازی ها توسط کابل شبکه...) احتمالا بارگذاری اول OPL هم خیلی برات طول میکشه...سلام داداش این خطا رو چطور میتونم توOPL DBرفع کنم هنگام رفتن به منو هی این خطا رو تکرار میکنه خسته شدم "304 cannot list smb shares"
پوشه تم رو باز کن و عکس های که میخوای رو پیدا و جایگزین کن.میخواهم این عکسهای پلی استیشن رو تو یکی از تِم ها جایگزین کنم بنظرت باز میکنه عکسهای جایگزین رو توopl
آقا من هر تو چی تو اون سایت گشتم و جاهای دیگه، به نظر میومد دیگه برای دانلود در دسترس نیست.. شما این نسخه رو دارید اینجا آپلود کنید؟؟خوب دوستان همونطور که احتمالا میدونید نسخه بتا جدید OPL اصلی با ورژن 1.2.0 منتشر شده
این نسخه یسری تغییرات جذاب داشته که میخوام اینجا یسری توضیحات بدم راجبشون:
درکل بنظرم این نسخه جدید آپدیت جالبی بوده، میتونید همین الان نسخه بتا رو از لینکی که پایین میزارم تست کنید، احتمالا نسخه stable هم از این ورژن بزودی منتشر میشه.
- این نسخه از فرمت ZSO پشتیبانی میکنه، این فرمت در واقع همون ایمیج های iso هست که فشرده شدن، ویژگی جذابیه، با کمکش میتونید بازی هارو فشرده کنید تا حجم کمتری بگیرن (همچنین شنیدم حتی روی بعضی بازی ها عملکرد بهتری نسبت به فایل iso معمولی داره)
- پشتیبانی از اجرای بازی هایی که Fragment شدند (اگه درست گفته باشمش...)، همونطور که میدونید نسخه های قبل تره OPL اگه کوچک ترین Fragment روی یک بازی که سعی بر اجراش دارید پیدا میکرد به شما یک اخطار میداد و معمولا نمیتونست اون بازی رو اجرا کنه... توی این آپدیت جدید OPL حالا سعی میکنه تا حداکثر 64 Fragment رو در نظر نگیره و سعی به اجرای بازی بکنه (از این مقدار بالاتر بهتون اخطار میده مثل قبل)
- پشتیبانی از فایل سیستم ExFat، این ویژگی واقعا نیاز بود و نبودش حس میشد، ازین به بعد OPL میتونه بازی هارو از روی فایل سیستم ExFat هم بخونه، این به این معنیه که بالاخره محدودیت حداکثر ۴ گیگی از بین میره و دیگه نیاز به استفاده از ابزارهای مثل Usbutil برای تقسیم بازی ها به قسمت های کوچک تر نیست!
- برخی بهبودها در عملکرد خواندن بازی در بعضی از قسمت ها (خیلی مطمعن نیستم منظورش از این چی بوده دقیقا ولی احتمالا منظورش این بوده که OPL میتونه توی برخی از نقاط بازی، بازی رو از وسیله ایی که داره از روش اجرا میکنه بهتر بخونه که خب این باعث بهبود پرفورمنس میشه...
- بهبود ها و تقریباً قابل استفاده شدن MX4SIO، احتمالا میدونید MX4SIO چیه (قابلیت جدید OPL برای اجرای بازی ها از طریق اسلات مموری کارت، البته برای اینکار نیاز به تبدیل مخصوص دارید... بنظر پرفورمنس این روش از بطور مثال USB به مراتب بیشتره) حالا ذخیره سیو های بازی در VMC در این حالت ساپورت میشه، البته فعلا بخاطر پیاده نشدن DMA-Writes برای این روش سرعت ذخیره در این حالت پایینه...
دانلود نسخه بتا: از اینجا
Releases · ps2homebrew/Open-PS2-Loaderآقا من هر تو چی تو اون سایت گشتم و جاهای دیگه، به نظر میومد دیگه برای دانلود در دسترس نیست.. شما این نسخه رو دارید اینجا آپلود کنید؟؟
کسی داره؟؟
اقا مرسی..Releases · ps2homebrew/Open-PS2-Loader
نسخه stable یا pre-release (همون بتا) رو بریزید
راستی..تو این نسخه آخریِ opl, یه قابلیت دیگه ایهم به چشمم خورد که برام تازه بود..که مدت ها بود دنبالش بودم..Releases · ps2homebrew/Open-PS2-Loader
گمون کنم واسه حالت مرور ناشناسه...داداش سایتو واسم باز نمیکنه خطا میدهView attachment 301998
علاوه بر چیزی که آقا هادی گفتن سایت PS2-HOME به قندشکن هم خیلی حساسه، پس بهتره قبل از ورود خاموشش کنی.داداش سایتو واسم باز نمیکنه خطا میدهView attachment 301998
Releases · ps2homebrew/Open-PS2-Loader