**آپدیت شد - فایل زبان نسخه 2134**
خوب بالاخره بعد از این همه مدت نسخه 1.0 OPL بصورت رسمی منتشر شد با کلی تغییرات...
سلام میخوام اینجا روش فارسی سازی کامل برنامه ی Open Ps2 Loader یا بصورت مخفف OPL رو آموزش بدمخوب بالاخره بعد از این همه مدت نسخه 1.0 OPL بصورت رسمی منتشر شد با کلی تغییرات...
بزارید ابتدا یه توضیح کوتاه از برنامه opl بدم
این برنامه توی ستامبر 2009 به صورت اوپن سورس برای اولین بار در یک انجمن اینترنتی به نام PSX-Scene توسعه داده شد و هدفشم جایگزینی برنامه قبلی به نام USB Advance با امکانات و قابلیت های بهتر بود هدف این برنامه اضافه کردن قابلیت اجرا کردن بازی های ps2 از طریق راه های دیگه به جز دیسک بود مثل فلش یا هارد یا LAN که بعد از توسعه های فراوان به امکاناتی حتی بیشتر از اینا دست پیدا کرد که نوشتن همشون توی این مقاله نمی گنجه
نسخه های مختلفی از opl وجود داره که من اینجا نام میبرمشون
OPL Project [Official Release]: که نسخه رسمی opl می باشد و آخرین نسخه آن که 0.9.3 می باشد و توسعه ی آن چندین سال است که متوقف شده (الان دیگه نسخه جدیدش اومد، پایین رو بخونید)
OPL Daily Builds: عده ای از توسعه دهندگان با استفاده از سورس opl دست به توسعه نسخه جدیدی با کلی امکانات جدبد زدند این نسخه هنوز هم با امکانات جدید و جذاب بروزرسانی پیدا می کنه
OPL (ifcaro): این یک نسخه درحال توسعه می باشد که همواره توسط یک ربات از روی سورس کامپایل می شود و نسخه جدید منتشر میشود
-----------------
نسخه رسمی OPL ورژن 1.1: این نسخه رسمی OPL هست که بعد بیشتر از یک دهه توسعه بالاخره منتشر شده، تغییرات خوب و بزرگ بوده، بشخصه این نسخه رو برای استفاده پیشنهاد میکنم
نسخه پیشنهادی من (در واقع بهترین نسخه اس) نسخه رسمی OPL هستش که لینک دانلودش رو در بالا گذاشتم.
توضیحات در مورد این برنامه بسته چون بیشتر از این پست خیلی سنگین میشه میرسیم به چگونگی فارسی کردن تمام محیط OPL
کار ترجمه و تبدیل کردن برای این که توی PS2 نمایش داده بشه توسط خودم انجام شده و در سایت OPL Language Packs منتشر شده
خوب بریم سراغ آموزش
1. اول آخرین نسخه از OPL رو از لینک مقابل دانلود کنید OPL v1.1.0 (آپدیت: لینک سایر نسخه ها مثل DB به آخر پست اضافه شد)
2. حالا نوبت به دانلود فایل زبان میرسه دو راه وجود داره________ دانلود از طریق سایت اصلی OPL_2134_DB_Langs_v6.7z که تمام زبان ها داخلش هست
........................................................................|________فایل پیوست شده به پست
3. فایلی که دانلود کردید از حالت فشرده خارج کنید اگر از سایت اصلی دانلود کردید فقط پوشه ی زبان فارسی رو استخراج کنید ولی اگر فایل پیوست شده را دانلود کردید من فقط زبان فارسی رو داخلش قرار دادم
4. حالا هردو فایل font_Persian_r2134.ttf و lang_Persian_r2134.lng رو به فلش خود منتقل کنید و فلش رو به کنسول وصل کنید و از طریق برنامه wLaunchELF (که یک فایل منیجر برای PS2 هست) آن دو فایل رو از پوشه (mass) که همان فلش شماست به پوشه (mc0:/OPL) منتقل کنید دقت داشته باشید که به هیچ عنوان فایل هارو تغیرنام ندهید و اینکه فقط فایل هارو به پوشه مذکور انتقال دهید
5. OPL رو اجرا کنید
6. به قسمت تنظیمات OPL یا همون (OPL settings) بروید
7. صفحه ی تنظیمات صفحه یا همون (Display settings) رو باز کنید
8. زبان فارسی رو در قسمت (language) انتخاب کنید
9. روی (ok) در پایین صفحه کلیک کنید
10. و سپس روی قسمت ذخیره تغییرات در صفحه بعد بزنید تا تنظیمات ذخیره شود
بعد ازآپدیت های اخیر (البته چندان هم اخیر نیست، از خیلی نسخه های پیش اومده) قابلیت بارگزاری فایل زبان به طور مستقیم از داخل usb/smb/hdd به OPL اضافه شد تا اگر کسی برای مثال مموری کارت نداشت یا فضای مموری کارتش کم بود به مشکل نخوره
روش این کار هم خیلی آسونه کافیه دو فایل lang_Persian_r2134.lng و font_Persian_r2134.ttf که بالا گفتم رو مستقیم به پوشه
روش این کار هم خیلی آسونه کافیه دو فایل lang_Persian_r2134.lng و font_Persian_r2134.ttf که بالا گفتم رو مستقیم به پوشه
LNG
در USB خودتون منتقل کنید بعد هم بقیه مراحل رو از مرحله ی 5 به بعد ادامه بدید<--------------------------------------------------------------------->
-از بیلد 1750 opl یک بیلد جدید از opl DB ساخته میشه به اسم OPL DB uncompressed، نسخه ی معمولی OPL DB با ابزاری به اسم PS2 Packer پک میشه تا حجمش کمتر باشه و استفاده ازش توی مموری کارت های کم حجم راحت تر باشه؛ ولی این پکر ممکنه بعضی اوقات باعث بعضی مشکلات برای برنامه بشه و حتی برای اجرای بعضی بازی ها مشکل ایجاد کنه، پس شما اگه مموری کارت پر حجم دارید و یا OPL رو از فلش یا هاردتون اجرا میکنید میتونید از نسخه فشرده نشده اون استفاده کنید
-یک نسخه ی دیگر از opl (که البته میتوان نسخه اصلی دونستش چون opl db فقط یه نسخه ویرایش شده از این بیلد هست که زود به زود از سورس اصلی آپدیت میشه)
من خودم استفاده از این نسخه رو بیشتر پیشنهاد میدم چون که همیشه قابلیت های خوب بهش اضافه میشه و همیشه هم از آخرین نسخه کتابخانه ها داخلش استفاده میشه.
ولی در OPL DB بعضی ها عقیده دارن که دارای مشکلات زیادی هست و از آخرین کتابخانه ها هم استفاده نمیکنه و همچنین قابلیت های بدرد بخوری هم نداره
-یک نسخه ی دیگر از opl (که البته میتوان نسخه اصلی دونستش چون opl db فقط یه نسخه ویرایش شده از این بیلد هست که زود به زود از سورس اصلی آپدیت میشه)
من خودم استفاده از این نسخه رو بیشتر پیشنهاد میدم چون که همیشه قابلیت های خوب بهش اضافه میشه و همیشه هم از آخرین نسخه کتابخانه ها داخلش استفاده میشه.
ولی در OPL DB بعضی ها عقیده دارن که دارای مشکلات زیادی هست و از آخرین کتابخانه ها هم استفاده نمیکنه و همچنین قابلیت های بدرد بخوری هم نداره
نسخه OPL DB: دانلود OPNPS2LD-v1.2.0-Beta-DB_all-2158-f8228f2-2021-09-21.zipو تمام از اینکه میتونید از OPL خودتون در PS2 با زبان فارسی استفاده کنید لذت ببرید
امیدوارم این فایل و آموزش براتون مفید بوده باشید هر سوالی داشتید بپرسید در خدمتم
Attachments
آخرین ویرایش: