فارسي سازي PES 12 براي Xbox 360 !

اعضاي تيم دارن نهايت سعيشون رو مي كنن تا راهي براي فارسي سازي فيفا 12 پيدا كنن تا حدي كه يكي از اعضاي تيم ديشب به خاطر اين برنامه نخوايده و درگيرش بوده!

عالیه دوست من ادامه بدین که من خریدارم!!
فقط یه چیزی؟
چجوری تو بازار پخشش میکنین؟مثلا با باکس و کیفیت متفاوت؟ یا فقط دانلودی؟
اگه میشه بازیای دیگه رو هم دوبله بکنید(+فارسی سازی)

عالیه دوست من ادامه بدین که من خریدارم!!
فقط یه چیزی؟
چجوری تو بازار پخشش میکنین؟مثلا با باکس و کیفیت متفاوت؟ یا فقط دانلودی؟
اگه میشه بازیای دیگه رو هم دوبله بکنید(+فارسی سازی)

ناشر داريم. با همون كيفيت اصلي. بازي هاي ديگه رو هم فارسي مي كنيم همراه با دوبله فارسي.

اگر یک بازی که نیاز به زیبانش بیشتر بود ، فارسی میکردید بهتر بود ... فوتبال و بازی های اسپرت خیلی نیاز به زبان ندارن ....معمولا گزارشگری فارسی هم زیاد جالب در نمیان .... البته میتونه استارتی باشه برای بازی های دیگه که فارسی بشن .... ممنون ;)

من از همين الان ازتون تشكر ميكنم
فكر ميكنين تا كي بتونين اماده كنينش

خواهش مي كنيم. الان درگير نرم افزار هاش هستيم و تا يكي دو روز آينده شروع مي كنيم و تموم شدنش دست خداست

---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:25 PM ارسال شده بود ----------

در مورد بازکردن محتوای بازی xbox و دوباره کامپایل کردنش تحقیق کردین که فرمتش برای خواندن در دستگاه مشکلی ایجاد نکنه!!!

بله دوست عزيز!

---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:26 PM ارسال شده بود ----------

اگر یک بازی که نیاز به زیبانش بیشتر بود ، فارسی میکردید بهتر بود ... فوتبال و بازی های اسپرت خیلی نیاز به زبان ندارن ....معمولا گزارشگری فارسی هم زیاد جالب در نمیان .... البته میتونه استارتی باشه برای بازی های دیگه که فارسی بشن .... ممنون ;)

اصلا فوتبال فارسي يه حال و هواي ديگه داره! :d

آخرین ویرایش:
کارمند لازم ندارین:d

فقط دلسرد نشین، من تجربه چندین پروژه کوچک رو داشتم، با اینکه کاربلد بودم ولی نوعی حس دلسردی داشتم که مثلا دارم کار بیهوده ای میکنم. به نظر من بجای تغییر دستکاری فایلهای بازی، بهتره فقط زیرنویس فارسی اضافه کنید. من به شخصه از بازیهایی که دستکاری بشن خوشم نمیاد و اصلا بازی نمیکنم!

نمیخوام ناراحتتون کنم ها ولی فیفا که همه چیش معلمومه بعدشم فیفا بازی نیست که موندگار باشه و مثلا چند سال بشه باش سرو کله زد سال بعد یه نسخه دیگش میاد اگه بازی های باحال و موندگار که انقضای سالی ندارند فارسی منید بهتره مثل red dead redemption l.a noire gta iv ...

کارمند لازم ندارین:d

فقط دلسرد نشین، من تجربه چندین پروژه کوچک رو داشتم، با اینکه کاربلد بودم ولی نوعی حس دلسردی داشتم که مثلا دارم کار بیهوده ای میکنم. به نظر من بجای تغییر دستکاری فایلهای بازی، بهتره فقط زیرنویس فارسی اضافه کنید. من به شخصه از بازیهایی که دستکاری بشن خوشم نمیاد و اصلا بازی نمیکنم!

خيلي ممنون. در صورت نياز خبرتون مي كنيم! كي فيفا رو مياد زيرنويس كنه!!!؟؟؟ كي گزارش رو زيرنويس مي كنه؟!!!! بايد گزارش كاملا فارسي شه همين طور محيط. چون فيفا مثل بازي هاي ديگه نيست و سبكش ورزشيه.

---------- نوشته در 09:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 PM ارسال شده بود ----------

نمیخوام ناراحتتون کنم ها ولی فیفا که همه چیش معلمومه بعدشم فیفا بازی نیست که موندگار باشه و مثلا چند سال بشه باش سرو کله زد سال بعد یه نسخه دیگش میاد اگه بازی های باحال و موندگار که انقضای سالی ندارند فارسی منید بهتره مثل red dead redemption l.a noire gta iv ...

هر بازي اي مال يك دوره هست. تموم گيمرا ميان بازي هاي جديد رو بازي مي كنن نه مال يك سال پيش!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or