عکس Xbox 360 شما در حال اجرای بازی

درسته که اسمه تاپيک ، عکس X BOX 360 در حال اجراي بازي است ، ولي انصافا ً ديدنه عکس هاي بعضي از دوستان هم خالي از لطف نيست و جالبه . :)

امروز يه عکسه جالب گرفتم و حتما ً ظرفه چند روز آينده ( ان شا الله اگه حسش بياد ) قرار مي دم .
تاپيکه جالبيه :biggrin1:

درسته که اسمه تاپيک ، عکس X BOX 360 در حال اجراي بازي است ، ولي انصافا ً ديدنه عکس هاي بعضي از دوستان هم خالي از لطف نيست و جالبه . :)

امروز يه عکسه جالب گرفتم و حتما ً ظرفه چند روز آينده ( ان شا الله اگه حسش بياد ) قرار مي دم .
تاپيکه جالبيه :biggrin1:

حرف شمام صحیحه ولی فکر کنم تاپیک جدا گانه ای واسه عکس های دیدنی باشه نه؟!

آخرین ویرایش:
اینم عکس واسه من و برادرم البته tv مشغول بود نتونستم اون جا بذارم هم چنین بازیهای 360

"

این پست رو من نقل قول میکنم تا ملت معنای واقعیه مایه دار بودن و عشق و حال رو .......:love:
ماشاالله :eek:. بترکه چشم حسود (سوتفاهم پیش نیاد - منظورم به کسی نیستا) اگه یه وقت چیزی کم و کسر داشتی بگو با بچه های فروم دانگ بزاریم تا تهییه کنیم یه وقت رو در بایسی نکنیا!;)
اینجاست که ما فقیر فقرا باید بگیم : ای بابا مال دنیا ارزش نداره که- آخرش مشتی به خاکه و......:biggrin1:
راستی یادم باشه من این پست شمارو حتمآ در صفحه بعد به بار دیگه نقل قول کنم.;););)

آخرین ویرایش:
حالا دعوا نکنین .... صفحه قبل که رفت واسه معرفی سایت آپلود ... این صفحه هم شد دعوا
این چند تا عکس رو داشته باشین ....
این Ace Combat هر چی میری جیلو باحال تر میشه !!
الان دشمن بعثی را نابود کرده ، و Gracemaria رو آزاد کردم ! الانم باید برم شبونه کشیک بدم کسی دوباره حمله نکنه ! :cool:
آخر مرحله آزادسازی فوق العاده بود !! همه داشتن به هم تبریک میگفتن که اون بارو با دارو دسته اش ریختن ( عجب جنگنده های سریعی هم داشتن ! :eek: . )
خلاصه همشونو نفله کردیم ! :biggrin1: آخرشم 85 GS دلچسب گرفتم ! :love:
در ضمن 3-4 مرحله است دارم با Su_33 میرم که عااالییه !
819le2a.jpg

6ydxrwi.jpg

6yyw7s3.jpg

آخرین ویرایش:
-
آقا مهدي ميشه لطفا بگيد چجوري رنگ كرديد ... من مي خوام نقره ايش كنم ولي مي ترسم رنگ بره تو فن ها و مادربورد ... ميشه بگيد كجاهاش رو باچه چسبي پوشونديد و اسپري كرديد ؟

خشی جون باید کنسولو باز کنی و اسپری کنی بعد از خشک شدن ببندیش ولی باید خوب اسپری کنی تا رنگ بطور یکنواخت پاشیده بشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or