عکس Xbox 360 شما در حال اجرای بازی

منم عکسهامو میذارم ...
فقط دوربین داشت شارژ میشد با موبایل گرفتم ! :cheesygri
بزودی چند تا عکس هم با دوربین خوب میگیرم ...

12012008.jpg

12012008(004).jpg

12012008(008).jpg

راستی میلاد جان حال مانیتورت چطوره؟
الان رزولوشن 360 رو رو چند گذاشتی ؟
چطوري امين نيستي ؟ :)
حالش خوبه سلام رسوند فعلا كار ميكنه و تك تك پيكسلهاش برام تصوير ميده . :)
الان رزولوشن روي 1280 در 720 به نظرم بهتر از ديگر رزولوشن ها تصوير رو نشون ميداد لااقل روي اين مانيتور بهترين هست .

سلام میلاد جان، نه بابا هستیم همین دو رو ورا. بیشتر استفاده میکنیم تا پست دادن !
خوشحالم که هنوزم داره 940bw بهت حال میده. ممنون از توضیحت ، ایشالا که پیکسلاش همیشه برات نور بدن .

یه مشکل واسم پیش اومده ، قبلا میتونستم عکسا رو با فرمت gpeg مستقیما توی تاپیک بذازم ولی مدتیه دیگه نمیشه ، از طریق سایتهای دیگه هم نمیشه . وقتی به bmp تبدیل میکنم سایزشون خیلی بالا میره و نمیشه گذاشت ، نمیدونم چیکار کنم:confused:

یه مشکل واسم پیش اومده ، قبلا میتونستم عکسا رو با فرمت gpeg مستقیما توی تاپیک بذازم ولی مدتیه دیگه نمیشه ، از طریق سایتهای دیگه هم نمیشه . وقتی به bmp تبدیل میکنم سایزشون خیلی بالا میره و نمیشه گذاشت ، نمیدونم چیکار کنم:confused:
بله دیگه نمیشه! JPEG منظورت هست دیگه ؟ تو این سایت آپلود کن ;)

امید جان یه سیستم دالبی ردیف کن حالشو ببر

هست ولی سیمش کوتاهه ! :)
بیخیال ! ما با همین اسپیکر ها خاطره داریم ! :biggrin1:

بازیه سختیه ولی وقتی 360 داشته باشی حیفه بازیش نکنی حتما بگیرش خیلی فاز میده!

الان رسیدم به اون مرحله ای که بارون خفن میاد و باید توی ارتفاع پایین حرکت کنیم ! :eek: فکر کنم 11 ه

آه بازی خوبیه ؟ :cheesygri تو خجالت نمیکشی ؟ نمیخوای این بازیه منو بیاری ؟ /:) فکر کردم گمش کردم ها نگو دست این مفت خوره :biggrin1:

تو هر وقت gow م رو اوردی اونم برات میارم:-":biggrin1: الان یکی دو مژن مونده ازش میارمش برات:-"

پ.ن:دستم به پویا برسه بایوشاک ورباتیم رو کش رفته:)

الان رسیدم به اون مرحله ای که بارون خفن میاد و باید توی ارتفاع پایین حرکت کنیم ! :eek: فکر کنم 11 ه
فکر کنم اونجا رو ردم کردم:) یادم نیست!:biggrin1: ولی خدایش خیلی سخت میشه و چون ببازی از اولش میاد خیلی روی عصاب میره:) البته یه سری چک پوینت داره که چون مراحلش طولانیه بدرد عمش میخوره چون مثلا از اخرین چک پوینت بیای 30 دقیقه طول میکشه برسی که جایی که باخته بودی:confused::p

چه عکسهای خوشگلی در این چند پست آخر هست:biggrin1:

الان به خود من گیر ندید ، حداقل پست من مربوط به بازی در عکس بود ، نه مشکلات دوستانه یا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or