عکس:gears of war pc

بهتره سریع قضاوت نکنید.شما گیم پلی این بازی رو ازگیم اسپای دانلود کنید و بعد نتیجه رو اعلام کنید .از روی چند تا عکس که نمی شه قضاوت کرد.

من فكر كنم براي نسخه ي كامپيوتر ميخوان برهه ي زماني بين 2 نسخه ي 1 و 2 رو توي اين نسخه نشون بدن
البته همش در حد شك و گمانه ولي بعضي از صحنه ها هستش كه توي نسخه ي 360 نبوده

------------------------------------------------------------------------------
هم گیم پلی اون وهم گرافیک اون دریک حد بود.ولی اون گیم پلی که من دانلود کردم یک جایی بود که تو 360 وجود نداشت .
خب خودشون هم گفتن که نسخه ی pc یه سری مرحله اضافه تر داره..!

در مورد گیم پلی باید عرض کنم که اونهایی که بازی LOST PLANET را روی XBOX360 و روی PC بازی کردن بهتر میتونن نظر بدن!!!!!

خوب از اون جا که من هر دو ورژن 360 و PC بازی LOST PLANET رو انجام دادم نظرم بر این هست که این سبک بازی ها با موس و کیبر خیلی عالی و خوب هستش!!

در مورد gears of war هم من همین نظر رو دارم آدم خیلی با موس بهتر میتونه دیدن رو کنترل کنه تا با گیم پد!!!!

نمونه دیگه هم بازی کانتر هستش!!!! با موس بهتر میتونید زاویه دیدتون رو عوض کنید یا با گیم پد؟؟؟

در مورد گرا فیک فعلآ هیچ چیزی نمیشه گفت با این که من معتقد هستم که بازی از روی 360 کا مل پرت میشه روی PC اما شاید هم به خودشن زحمت بدن و دست کاریش کنن!!

کسی چمیدونه شاید هم این قدر بی کار باشن که دوباره بشینن و برنامه نویسیش کنن!!!!

البته این بسته به زمان انتشار بازی هستش!!

در مورد گیم پلی باید عرض کنم که اونهایی که بازی LOST PLANET را روی XBOX360 و روی PC بازی کردن بهتر میتونن نظر بدن!!!!!

خوب از اون جا که من هر دو ورژن 360 و PC بازی LOST PLANET رو انجام دادم نظرم بر این هست که این سبک بازی ها با موس و کیبر خیلی عالی و خوب هستش!!

در مورد gears of war هم من همین نظر رو دارم آدم خیلی با موس بهتر میتونه دیدن رو کنترل کنه تا با گیم پد!!!!

نمونه دیگه هم بازی کانتر هستش!!!! با موس بهتر میتونید زاویه دیدتون رو عوض کنید یا با گیم پد؟؟؟

در مورد گرا فیک فعلآ هیچ چیزی نمیشه گفت با این که من معتقد هستم که بازی از روی 360 کا مل پرت میشه روی PC اما شاید هم به خودشن زحمت بدن و دست کاریش کنن!!

کسی چمیدونه شاید هم این قدر بی کار باشن که دوباره بشینن و برنامه نویسیش کنن!!!!

البته این بسته به زمان انتشار بازی هستش!!

اتفاقاً اشتباه نکن... geras of war فرق داره..چون گيم پليش يه جورايی فقط با دسته میشه
راحت رفت ..به خاطر همون دکمه a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or