BASILISK کاربر سایت Apr 11, 2010 #61 :laughing:..... واقعا زیباترین تصویر این تاپیک همین بود تشکر .........
Morteza Temptation Resisted گرافیست سایت Apr 11, 2010 #64 خوب یک عکس نایاب میزارم چون کار خودم هستش...خوب به عکس دقت کنید.... Spoiler نظراتتون رو توی پروفایلم بگید ممنون میشم پ ن : این هم عکس سورس...تغییرات رو ببینید. Spoiler
خوب یک عکس نایاب میزارم چون کار خودم هستش...خوب به عکس دقت کنید.... Spoiler نظراتتون رو توی پروفایلم بگید ممنون میشم پ ن : این هم عکس سورس...تغییرات رو ببینید. Spoiler
Horror Valar Morghulis کاربر سایت Apr 11, 2010 #65 اینم عکسی از زمانی که نوید خوانساری (کارگردان GTA) به اصل خویش باز گردد. :cheesygri (میدونم قدیمیه اما گفتم بد نیست بذارم)
اینم عکسی از زمانی که نوید خوانساری (کارگردان GTA) به اصل خویش باز گردد. :cheesygri (میدونم قدیمیه اما گفتم بد نیست بذارم)
BASILISK کاربر سایت Apr 11, 2010 #66 روز به روز داره عکسهای تاپیک جالبتر میشه..... ان هم یک gta در سومالی:laughing:
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman کاربر سایت Apr 11, 2010 #67 نوشته شده توسط semejpc: اینم کلیفی هستش که اسنیک را به مبارزه میطلبه:biggrin1: بیشتر... خیلی عکس باحالی بود...ولی میشه بجاش گفت Nathaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!
نوشته شده توسط semejpc: اینم کلیفی هستش که اسنیک را به مبارزه میطلبه:biggrin1: بیشتر... خیلی عکس باحالی بود...ولی میشه بجاش گفت Nathaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!
HDV 7 Time is the Fire, in which we burn گرافیست سایت Apr 11, 2010 #68 سلام گفتم منم چند تا عکس بذارم که البته خودم ساختمشون: GTA IV Spoiler عکس اولیه: عکس ثانویه: COj:BIB که البته زیاد خوب کار نشده (حوصله نداشتم:biggrin1 ولی خوب خنده داره: bojan - messi - xavi:biggrin1: Spoiler عکس اولیه عکس ثانویه آخرین ویرایش: Apr 12, 2010
سلام گفتم منم چند تا عکس بذارم که البته خودم ساختمشون: GTA IV Spoiler عکس اولیه: عکس ثانویه: COj:BIB که البته زیاد خوب کار نشده (حوصله نداشتم:biggrin1 ولی خوب خنده داره: bojan - messi - xavi:biggrin1: Spoiler عکس اولیه عکس ثانویه
BASILISK کاربر سایت Apr 12, 2010 #69 راستی عکس اولیه دومین طراحیت رو میزاری(هادیویا) این هم گیتار هیرو هندی
ARMiiiN کاربر سایت Apr 12, 2010 #72 اینم از بایونتا دلم نیومد نزارم ... خیلی باهالهههههههههه....:laughing:
S semejpc کاربر سایت Apr 12, 2010 #73 عکسهای صفحه پیش جالب بودند خوشحالم که تاپیک پر طرفدار شد امیدوارم افول نکنه
S semejpc کاربر سایت Apr 12, 2010 #75 اتزیو به پرنسس ایرزن حمله میکند!!! Spoiler این یکم مورد داره! + 17/5