S semejpc کاربر سایت Mar 25, 2010 #31 دست از سر کچل این نیکو بردارید دیگه فقط مونده سرخاب سفیداب هم بهش بمالید:biggrin1:
BASILISK کاربر سایت Apr 8, 2010 #32 این هم کریتوس ابهت کریتوس رو پایین آورده این یارو.......شکمشو..:laughing:
Z zlatan کاربر سایت Apr 8, 2010 #33 چه تاپیک باحالی:laughing: شکمشو basilisk جان بازم از این عکس ها بزار:cheesygri
Z zlatan کاربر سایت Apr 8, 2010 #37 این یکی رژیم گرفته:laughing: حالا اینو ببینید.....اگه مدیسون مرد می شد
S semejpc کاربر سایت Apr 8, 2010 #38 کریتوس در گادآفوار سینزده! گیر سه پیچ دادیم به این کریتوسها!:biggrin1:
Z zlatan کاربر سایت Apr 8, 2010 #42 بچه ها همینجور وایسین ببینید که این semejpc با این پشت که داره حتما تا دقایقی دیگر عکسهای گوگل به ته خواهد رسید..... عزیز یه نفسی بکش:laughing:
بچه ها همینجور وایسین ببینید که این semejpc با این پشت که داره حتما تا دقایقی دیگر عکسهای گوگل به ته خواهد رسید..... عزیز یه نفسی بکش:laughing:
S semejpc کاربر سایت Apr 8, 2010 #43 و باز هم کریتوس دیگه برای امروز بسه تاپیک کمی رونق گرفت منتظر نطر دوستان دربارهی تصاویر هستیم اگر کسی هم عکس جالبی مربوط به گیم پیدا کرد بزاره
و باز هم کریتوس دیگه برای امروز بسه تاپیک کمی رونق گرفت منتظر نطر دوستان دربارهی تصاویر هستیم اگر کسی هم عکس جالبی مربوط به گیم پیدا کرد بزاره
Z zlatan کاربر سایت Apr 8, 2010 #44 از همه باحال تر عکسی بود که کریتوس پیرشده:laughing:......بقیه زیاد جالب نبودن ولی مدیسونی که من پیدا کردم از همه باحال تر بود:laughing:
از همه باحال تر عکسی بود که کریتوس پیرشده:laughing:......بقیه زیاد جالب نبودن ولی مدیسونی که من پیدا کردم از همه باحال تر بود:laughing:
Bianconeri کاربر سایت Apr 8, 2010 #45 نوشته شده توسط semejpc: این رو همین الآن پیدا کردم کریتوس گارد گرفته بیشتر... این که ساگات خودمونه.پتانسیل بالایی برای کریتوس شدن داره.
نوشته شده توسط semejpc: این رو همین الآن پیدا کردم کریتوس گارد گرفته بیشتر... این که ساگات خودمونه.پتانسیل بالایی برای کریتوس شدن داره.