Corrinne Yu کاربر سایت Mar 27, 2011 #78 نوشته شده توسط Optimus Prime: PC, PS3, Xbox360 بیشتر... بابا این پایه های PS3 رو که نور میده از خودش رو از کجا میخرین ؟ چنده قیمتش ؟ من هیچ جا ندیدم ولی جالبی کار اینه که همه دارن :d
نوشته شده توسط Optimus Prime: PC, PS3, Xbox360 بیشتر... بابا این پایه های PS3 رو که نور میده از خودش رو از کجا میخرین ؟ چنده قیمتش ؟ من هیچ جا ندیدم ولی جالبی کار اینه که همه دارن :d
.:DEMON LORD:. کاربر سایت Mar 27, 2011 #79 من خودم این PS3 Stand تابستان از اصفهان خریدم به قیمت 17 اینجا خیلی از فروشگاهها داشتند. بالایی، منم از اون پوستر میخوام بیشتر... حالا این یه طرف اتاقمه تازه Dragon Age II هم سفارش دادم بعد از 13 میرسه دستم :d
من خودم این PS3 Stand تابستان از اصفهان خریدم به قیمت 17 اینجا خیلی از فروشگاهها داشتند. بالایی، منم از اون پوستر میخوام بیشتر... حالا این یه طرف اتاقمه تازه Dragon Age II هم سفارش دادم بعد از 13 میرسه دستم :d
gamekhor2007 کاربر سایت Mar 27, 2011 #80 خوب اینم مال منه.هر چی هست خودم باهاش حال میکنم: Reactions: A-L-I
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Mar 27, 2011 #81 عکس هایی که مورد منکراتی داره نزارین !!! Reactions: pedramstalker
SLASH1 کاربر سایت Mar 27, 2011 #83 چه اتاقای مرتبی دارید ماله من همه چی توش پیدا می شه نمی دونم کجا جاشون کنم:d تو این اتاقا که بازی نمی کنن.....:d آخرین ویرایش: Mar 27, 2011
چه اتاقای مرتبی دارید ماله من همه چی توش پیدا می شه نمی دونم کجا جاشون کنم:d تو این اتاقا که بازی نمی کنن.....:d
taherism کاربر سایت Mar 27, 2011 #84 نوشته شده توسط gamekhor2007: خوب اینم مال منه.هر چی هست خودم باهاش حال میکنم: بیشتر... :d اون شیشه نوشابه:dگذاشتی بقل دستت هر چند یه بار می زنی که بازی ها رو با شور و هیجان بیشتری انجام بدی؟! Reactions: Ἁlireza
نوشته شده توسط gamekhor2007: خوب اینم مال منه.هر چی هست خودم باهاش حال میکنم: بیشتر... :d اون شیشه نوشابه:dگذاشتی بقل دستت هر چند یه بار می زنی که بازی ها رو با شور و هیجان بیشتری انجام بدی؟!
SLASH1 کاربر سایت Mar 27, 2011 #85 نوشته شده توسط taherism: :d اون شیشه نوشابه:dگذاشتی بقل دستت هر چند یه بار می زنی که بازی ها رو با شور و هیجان بیشتری انجام بدی؟! بیشتر... اره دیگه بعدم فکر می کنه مارکوسه..... اون تیکه سیستمو می بینی نیستش احتمالا مزش بوده:d
نوشته شده توسط taherism: :d اون شیشه نوشابه:dگذاشتی بقل دستت هر چند یه بار می زنی که بازی ها رو با شور و هیجان بیشتری انجام بدی؟! بیشتر... اره دیگه بعدم فکر می کنه مارکوسه..... اون تیکه سیستمو می بینی نیستش احتمالا مزش بوده:d
amirmahmood کاربر سایت Mar 27, 2011 #86 نوشته شده توسط taherism: :d اون شیشه نوشابه:dگذاشتی بقل دستت هر چند یه بار می زنی که بازی ها رو با شور و هیجان بیشتری انجام بدی؟! بیشتر... Spoiler جز نانوسوئیت های ایشون هستش دیگه! :d یک ته استکان می خوره میشه MAXIMUM HAL! :d
نوشته شده توسط taherism: :d اون شیشه نوشابه:dگذاشتی بقل دستت هر چند یه بار می زنی که بازی ها رو با شور و هیجان بیشتری انجام بدی؟! بیشتر... Spoiler جز نانوسوئیت های ایشون هستش دیگه! :d یک ته استکان می خوره میشه MAXIMUM HAL! :d
God_of_game کاربر سایت Mar 27, 2011 #87 نوشته شده توسط rod: سیستم شیمییایی شده ی من ! این هم دیوار :d بیشتر... قربون Guitar Hero : Warriors Of Rock تو عکس دوم می شم !!! میبینی چه حالی می ده !!!
نوشته شده توسط rod: سیستم شیمییایی شده ی من ! این هم دیوار :d بیشتر... قربون Guitar Hero : Warriors Of Rock تو عکس دوم می شم !!! میبینی چه حالی می ده !!!
gamekhor2007 کاربر سایت Mar 28, 2011 #88 نوشته شده توسط nojx360: اره دیگه بعدم فکر می کنه مارکوسه..... اون تیکه سیستمو می بینی نیستش احتمالا مزش بوده:d بیشتر... :d.پیشنهاد من برای مزه در کیس و پلاستیک DVD ROM هست:d:d:d:d:d
نوشته شده توسط nojx360: اره دیگه بعدم فکر می کنه مارکوسه..... اون تیکه سیستمو می بینی نیستش احتمالا مزش بوده:d بیشتر... :d.پیشنهاد من برای مزه در کیس و پلاستیک DVD ROM هست:d:d:d:d:d
VahiD_ST کاربر سایت Mar 28, 2011 #90 نوشته شده توسط koorosh sh: مسخره نكن !! سيستم خودتو بذار ببينيم اگه زرنگي ! :d بیشتر... عکس سیستمم رو میزارم، اتفاقا اینقدر سیستمم رو میزش شلوغ هست که خر با صاحبش توش گم میشه. :d فردا-پس فردا عکس سیستمم رو میزارم حال کنید. :d
نوشته شده توسط koorosh sh: مسخره نكن !! سيستم خودتو بذار ببينيم اگه زرنگي ! :d بیشتر... عکس سیستمم رو میزارم، اتفاقا اینقدر سیستمم رو میزش شلوغ هست که خر با صاحبش توش گم میشه. :d فردا-پس فردا عکس سیستمم رو میزارم حال کنید. :d