عکس سیستم Gaming شما

خوب اینم کنسولای من چون میز نداشتم جدا جدا می زارم .

i194644_WP000207.jpg

i194645_WP000206.jpg

سلام اینم عکسهای ما
بنده یکی از مرتب ترین باحال ترین. سریشی ترین فرد سایتم=)):d
اینم از عکس های ما
اولی
v0kubz6tdb7n5ytv3oxd.jpg
[/URL][/IMG
]
دویومی
gs3s39ffkjflhubbqnqq.jpg
[/URL][/IMG
]
بدون شرح HD:d
xlc6vktjf2izxc5lwgs.jpg
[/URL][/IMG
]
A K O N :d
4dui7f8l5pyg62fz69oy.jpg
[/URL][/IMG
]

اهم :biggrin1:
اینجا نمایی از جنگل من در طبقه ی بالاست که هیچ کس جرئت ورود بهش رو نداره. من اینجا بسیار احساس آرامش میکنم. درواقع درس و کار و اینترنت اینجاست:biggrin1: طبق آخرین قولی که به مادرم دادم قراره بعد از تعطیلات مرتبش کنم:biggrin1:
اینجا هم نمایی از سیستم گیمینگ من در اتاقم هست. خواب، بازی و پذیرایی و اینا هم اینجاست. اگر اینجا فقط یکمی مرتبتره به خاطر اینه که اهل خونه خودشون میان مرتب میکنن وگرنه مشکل از من نیست و من وظیفه ام رو به عنوان یک گیمر/دانشجو/برنامه نویس/الاف کاملا شلخته به خوبی انجام میدم :biggrin1:

• Like
Reactions: Ayuna
اهم :biggrin1:
اینجا نمایی از جنگل من در طبقه ی بالاست که هیچ کس جرئت ورود بهش رو نداره. من اینجا بسیار احساس آرامش میکنم. درواقع درس و کار و اینترنت اینجاست:biggrin1: طبق آخرین قولی که به مادرم دادم قراره بعد از تعطیلات مرتبش کنم:biggrin1:
اینجا هم نمایی از سیستم گیمینگ من در اتاقم هست. خواب، بازی و پذیرایی و اینا هم اینجاست. اگر اینجا فقط یکمی مرتبتره به خاطر اینه که اهل خونه خودشون میان مرتب میکنن وگرنه مشکل از من نیست و من وظیفه ام رو به عنوان یک گیمر/دانشجو/برنامه نویس/الاف کاملا شلخته به خوبی انجام میدم :biggrin1:

به خودم امیدوار شدم ! :d
صد رحمت به سمساری محلمون. :))

:-/
میز کامپیوترت چقدر قشنگه کیست چرا چپه:d
اون سراهی رو بذار پشت میز LCD دیگه بابا:))من اصلا باسیم میم حال نمیکنم میکونمشون زیر فرش
یذره سیم کشی رو از من یاد بگیر:d
امان از دست آدم *** .*شاد :))

• Like
Reactions: m0jtaba

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or