عکس از customize xbox case شما

• Thread starter Thread starter b3da
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای ابراز وجود....

اولی مخصوصا بسیار زیباس .تبریک می گم.

اگه ایکس باکسهای اسلیم limited edition رو دیده باشین به این مدلا نمیگین قشنگه

---------- نوشته در 09:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:08 AM ارسال شده بود ----------

اما در کل ایده خوبی افرین

این کیسو پیدا کردم 140 هزار تومنه
jwgjjs7u9astl92glrc.jpg

منه بیچاره اومدم قااب ایگس باگسو رنگش کنم داغون شد از این اسپری های نقره ای که تو رنگ فروشی ها دارن زدم بهش بعد هرچه قدر گزاشتم خشگ شد نشد که نشد وقتی دست میزدی گرده رنگ میو مد تو دست بعد رفتم به رنگ فروشیه گفتم اینطوریه گفت باید برااق کننده بزنی اقا ما این براق کننده رو که میزدیم رنگ نقره ای زرد میشد بعد رنگ زیریش پخش میشد خلاصه قاب اصلی دستگاهم داغون شد دستگاهم اکه اک بو یه ماه بود خ یده بودمش ا اساتید کسی میدونه چه رنگی چه براق کنناه ای رو باید زد ای مخصوصه یا نه کمکم کنیدکه بیچاره شدم..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..

دستگاهت خوب نشده به نظرم
انگار یه طرح چسبوندی روش
دسته خوبه
ولی بعید میدونم دسته مال خودت باشه
ثابت کن
این عکس رو من قبلا یه جا دیدم ( نکن این کارو )
من که گفتم قبلا عکس مال کار خودتون باشه .
دیگه تابلو بازی ها چیه ؟ :))

هنوز ما رو نشناختی

دستگاهت خوب نشده به نظرمانگار یه طرح چسبوندی روشدسته خوبهولی بعید میدونم دسته مال خودت باشهثابت کناین عکس رو من قبلا یه جا دیدم ( نکن این کارو )من که گفتم قبلا عکس مال کار خودتون باشه . دیگه تابلو بازی ها چیه ؟ :))
سلاماین اولین و بهترین کارمه که همه ازش استقبال کردن و فروشم داشتماون عکس از دسته چون اماده تو نت بوذ گذاشتم ومن عین خودشو دارم و زدم و اگه استقبال بشه عکساشو میذارماین کار که میبینی هنر دست و مجسمه سازی میخادنوشته gears of war با کاغذ روی هم درشت و درست شده.تو چشمای اسکلت و بغلش مه تو تو این عکس بریده نشده led به کار برده شده.به دکمه power نگاه کن سر اسکلت رو که ببینی کفت میبره.از چشاش و بغلاش نور سبز پاور در میاد.رنگ-خمیر کاغذ-led-دریل برای سوراخ کردن چشم اسکلت-چسب چوب-هنر مجسمه سازیحالا تو اومدی یه رنگ سفید فقط به کنسول زدی عیب ما رو میگیری و کلاس میذاری.عجب

---------- نوشته در 07:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:00 PM ارسال شده بود ----------

قابتون رو ازتون میخرم. طرح بهتون میزنم و بهتون میفروشم.که اعتبارم نره

بیا دیدید گفتم اقایون فقط به فکر سود هستن نه اموزش درست کنن به مردم بفروشن چی میشه اموزش و بزراید خودمون درست کنیم
یه راهنماییت میکنم اگه انجامش دادی و عکس ازش بذار تا مراحل بعدی رو بهت بگم.اول اینکه به ایدیم پم بده-omid_fakhrayi- تا تو یاهو راحت تر بچتیمو اینکه برو به این تایپیکم و کارو ببین.بعد با خمبر کاغذ سر اسکلت و پیچ رو مجسمه سازیش کن.درس کردن خمیر کاغذ از خرازی ها بپرس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or