he_ghm
کاربر سایت
برای ابراز وجود....
اولی مخصوصا بسیار زیباس .تبریک می گم.
اینم از XBOX من.XBOX من کجا و واسه شما کجا؟
طرح ندیدید.
کسی بهش نمیرسه عمرا. کار خودمه ما در خدمتیم.
![]()
![]()
دسته هم به سلامت باد
![]()
هیشکی مارو دوست نداره آموزش نمیزارهیکی نمی خواد یه آمزش برای ما بزاره ؟؟؟

سلاماین اولین و بهترین کارمه که همه ازش استقبال کردن و فروشم داشتماون عکس از دسته چون اماده تو نت بوذ گذاشتم ومن عین خودشو دارم و زدم و اگه استقبال بشه عکساشو میذارماین کار که میبینی هنر دست و مجسمه سازی میخادنوشته gears of war با کاغذ روی هم درشت و درست شده.تو چشمای اسکلت و بغلش مه تو تو این عکس بریده نشده led به کار برده شده.به دکمه power نگاه کن سر اسکلت رو که ببینی کفت میبره.از چشاش و بغلاش نور سبز پاور در میاد.رنگ-خمیر کاغذ-led-دریل برای سوراخ کردن چشم اسکلت-چسب چوب-هنر مجسمه سازیحالا تو اومدی یه رنگ سفید فقط به کنسول زدی عیب ما رو میگیری و کلاس میذاری.عجبدستگاهت خوب نشده به نظرمانگار یه طرح چسبوندی روشدسته خوبهولی بعید میدونم دسته مال خودت باشهثابت کناین عکس رو من قبلا یه جا دیدم ( نکن این کارو )من که گفتم قبلا عکس مال کار خودتون باشه . دیگه تابلو بازی ها چیه ؟![]()
یه راهنماییت میکنم اگه انجامش دادی و عکس ازش بذار تا مراحل بعدی رو بهت بگم.اول اینکه به ایدیم پم بده-omid_fakhrayi- تا تو یاهو راحت تر بچتیمو اینکه برو به این تایپیکم و کارو ببین.بعد با خمبر کاغذ سر اسکلت و پیچ رو مجسمه سازیش کن.درس کردن خمیر کاغذ از خرازی ها بپرسبیا دیدید گفتم اقایون فقط به فکر سود هستن نه اموزش درست کنن به مردم بفروشن چی میشه اموزش و بزراید خودمون درست کنیم