یه دستی به سر و روی سیستم کشیدم بعد از مدت ها، البته گرافیک یک ماه پیش خریدم و بقیه پلتفرمم عوض کردم که تا چند سالی دیگه راحت باشم (هر چند که کارتو ناچاریم نهایتا سال دیگه عوض کنیم چون 8 گیگ وی رم حتما گلوگاه میشه این نسل حتی روی 2K)
میخواستم PS5 هم بگیرم دیدم چکاریه 20 تومن بدی فقط 5 تا بازی انحصاری رو که چند سال دیگه میاد روی PC بازی کنی در عوض بیشتر برای PC هزینه کردم
واقعا آدم از هر ریال هزینه ای که برای PC میکنه لذت می بره، همه چیز کاستوم، متناسب با نیاز و جیبت و از طرفی بی نهایت استفاده میشه از PC برد
من اصلا آدم سیستم بازی نیستم و چیزی که میگیرم فقط سعی میکنم نسبت قیمت به کارایی خیلی خوبی داشته باشه (متناسب با نیازی که دارم) و اصلا ظاهر و اینا برام اهمیت نداره و براش هزینه نمیکنم
Ryzen 9 5900X
Deepcool Castle 240RGB V2
MSI MPG X570 Gaming Plus
Corsair Vengeance LPX 2x16GB @ 3200
Asus RTX 3060Ti Dual OC
(Internal+External) Samsung 970 EVO Plus 2TB + Samsung 980 1TB + 23TB HDD
CPU قبلیم یه 7700K خسته بود که توی رندر و حتی بعضی بازیای جدید افتضاح بود و گلوگاه میشد، بین 12700K و 5900X خیلی مردد بودم که نهایتا 5900X رو گرفتم چون هم یه مقداری توی رندر سریع تر بود و هم با قیمت مین بوردش کلا یه مقداری ارزون تر در میامد و هم اینکه گفتم جهت تنوعم شده چند سالی دوباره با AMD همراه بشم چون با رایزن واقعا زیر و رو کرد بازار پردازنده رو! تقریبا کارایی این CPU نسبت به چیزی که داشتم 4 برابره.
دیگه ماشالا این CPU های های اند جدیدم رسما کوره ان، ایر کولر که اصلا براش جواب نداد و بالای 90 درجه میرفت و آخرش دیگه رفتم سراغ واتر کولر، اولین بارم بود همچین چیزی رو می بستم و دهنم سرویس شد
ولی خوب 6 تا 7 درجه CPU خنک تر شد و الان زمان رندر با آرنولد و کرونا به 80 هم نمیرسه هر چند که گفتن این سری ها تا 90 95 هم هیچ مشکلی ندارن اما خب آدم با همچین دمایی نمی تونه کنار بیاد
. تست AIDA هم که CPU رو تُست میکنه نهایتا 85 درجه شد که البته هیچ وقت در عمل اتفاق نمی افته.
گرافیکم که از GTX 1080 اومدم به RTX 3060Ti، کارایی توی گیم شاید ارتقای خیلی چشمگیری نباشه، اما به واسطه ری تریسینگ ریل تایم توی مثلا بلندر با OptiX سرعت رندر تقریبا 4 5 برابر گرافیک قبلیم شد که اینم برام ارتقای خیلی خوبی شد.
SSD هم هیچ جوره توی کتم نرفت سری PRO سامسونگو بگیرم وقتی فعلا حتی از تمام ظرفیت SSD های رده متوسط فعلی هم استفاده نمیشه، قطعا با توجه به معماری کنسول ها، بازی های این نسل خیلی بهتر برای SSD بهینه میشن ولی تا الان که چیزی که بخواد آدمو مجاب کنه SSD های اند بخره نیومده
و بله DVD رایترم دارم!، این کیس عتیقه جزو معدود کیسایی بود که DVD رایتر هم میشد بذاری روش
درسته که CD و DVD دیگه ماقبل تاریخ محسوب میشن ولی خب من واقعا هنوزم استفاده میکنم!
در مجموع از بعد کارایی که خیلی راضیم، ظاهرشم که کیس مید رنج گرین؟!!
?!Who Cares