punished-snake
کاربر سایت
اون Xbox فت اه سه چراغ شده؟
دقیقا بازم روشن میشد ولی روش بازی دیگه تست نکردماون Xbox فت اه سه چراغ شده؟
آقا یه سوال تخصصی با اجازه!
اون پنل های چوبی بالای تلویزین به چه صورت فیکس شدن به دیوار؟ چون اون پلی 3 فت خودش وزنش زیاده، این که چوب از جلو تاب برنداشته به شدت کنجکاوم کرده که نحوه نصب ـش رو بدونم
⠀
سلام دوست عزیزمن چیزی که دیدم اینجا اکثرا رعایت نکردن استفاده از کولر ابی به صورت اشتباه هست بهترین حالتش بستنش روی سقف هست بهترین کاراییش و طول عمرش(جدای از هوای گرم بالای کیس به طور کلی) اگر جلوی کیس می بندینش باید حتما مسیر تیوپ های به سمت پایین باشه نه بالا که مشکل بابلینگ نویز ایجاد نشه و از عمرشم کم نکنه.
نکته بعدی هم برند های کورسیر NZXT بخرید خیلی بهترن خرابیشون خیلی کمره برعکس کولر مستر که همیشه همه نوعش مشکل لیک داشته
در نهایت تا می تونید سمت ایر کولینگ برید اگر ظاهر براتون چندان مهم نیست یا اینکه جاگیر بودنش براتون ازاردهندس ایرهای خوب همون کارایی با نویز کمتر می دن تا 360 AIO می گم.
آقا مدل این هدست شما چیهما که پولمون نرسید سیستمو ارتقا بدیم ولی کنسول گرفتم. اینم کنسول ما که این روزا جرات نمیکنم روشن کنم اکثرا خاموشه به خاطر وضعیت برق
audeze lcd 2 classicآقا مدل این هدست شما چیه
من کلی دنبالش گشتم
من کنار گیم، هدفون و دک امپ هم از سرگرمیای اصلیمه این هدفون Audeze LCD-2 ئه. نسخه کلاسیک نیست نسخه کلاسیک کمی فرق داره. نسخه کلاسیک مدل پایه این مدله و کمی ارزون تره نسبت به این .این ایرکاپش چوب بامبو و Fazor array داره برخلاف نسخه کلاسیک. تو این عکس بیشتر معلومه چی به چیه. عکس از اینترنته. خلاصه بدختیامون یکی دو تا نیست. مصیبت میکشم بتونم اینارو تو ایران گیر بیارمآقا مدل این هدست شما چیه
من کلی دنبالش گشتم