سلام دوستان
بعد از مدت ها، یک هدفون با کیفیت خریدم، اینو اینجا میگم تا هر کسی تو اینده نیاز داشت یک هدفون با کیفیت بخره!
W855BT Hi-Fi Bluetooth Headphones - Edifier USA
من مدت ها بود تو اینترنت دنبال یک مدل هدست یا هدفون با کیفیت تو رنج قیمت 2 میلیون بودم، خلاصه بعد از تحقیق بسیار تو سایت های نقد و بررسی به این موضوع پی بردم با همون بودجه میشه یک هدفون همه چیز تمام عیار خرید، درصورتی که تو همون بودجه هدست هایی که برچسب گیمینگ خوردن قیمتشون بالای 7.8 میلیون هستش :/ برای همین خرید هدست از دیدگاه من خارج شد و با توجه به نقد و بررسی های ممکن هدفون رو انتخاب کردم !
اگر کسی قصد خرید هدست یا هدفون تو همین بودجه من یعنی دو میلیون داشت، به هیچ عنوان، به هیچ عنوان طرف هدست ها نره، تو بودجه دو میلیون تنها میشه هدست های اشغال و فوق ترش 17$ دلاری رو خرید در صورتی که این هدفونی که من خریدم 150$ دلار قیمتش هست و ملیون ها بار بیشتر از هدست های اشغال کیفیتش بالاتر و بهتره!
تو این بودجه دو میلیون دستتون برای هدفون های فوق با کیفیت، چه ایرپاد، چه هدفون بشدت بازه و دها انتخاب میتونید داشته باشید!
الان این هدفونی که من خریدم امکاناتش از این قراره :
امکان اتصال از طریق بلوتوث با هر دستگاهی که بلوتوث داره ( بلوتوث هدفون 4.2 هستش)
امکان اتصال با هر دستگاهی که NFC داشته باشه
خروجی 3.5 میلی متری برای هر دستگاهی از جمله لپتاب ها، موبایل ها، کامپیوتر ها!
خروجی میکرو USB که از طریق کامپیوتر فقط میشه خروجی صدا ازش گرفت همچنین برای شارژ خود هدست!
دکمه های کم و زیاد کردن صدا رو خود هدفون
دکمه قطع و و وصل کردن صدا، که برای قطع تماس هم استفاده میشه ازش
امپلی فایر داخلی قدرمند
میکرفون داخلی
و از همه مهم تر و مهمتر و مهمتر ، وجود پایه های فوق عالی المینیومی و همچنین کاپ های المینیومی و استفاده از چرم با کیفیت که پاشنه اشیل 99 درصد هدست های بازر هستش!
خود درایو های هدفون هم فوق العاده قدرتمند هستن و با تکنولوژی HI FI که خود ادیفایر سازنده درایو بلدنگو هستش و معوملا از نظر کیفیت با هارمن کاردن و سونی و یاماها مقایسه میشه!
غیر از اینا هم یک کیف زد اب و خیلی خیلی قشنگ با هدفون همرا هش هست، خدایی اگر اینا جدا بفروشن فکر کنم یک میلیون ارزشش باشه