Katsura
کاربر سایت
دوست گرامی چه کولری هست که توی این کیس x3 جاشده؟ چون من خودم x3 دارم و مشکل کمبود جا برای کولر سی پی یو.
macho هست اگه ببینی روجای اصلی بسته نشده و جابجاش کردم اخه همینطوری جا نمیشه
دوست گرامی چه کولری هست که توی این کیس x3 جاشده؟ چون من خودم x3 دارم و مشکل کمبود جا برای کولر سی پی یو.
میگم فن کولر CPU رو اشتباه نبستی ؟ باید اینور طرف رم ها میبستی تا اونجایی که من اطلاع دارم !
دما بالاست ولی چاره نیست کمبود جا گویا داری.درسته اخه توی کیس X3 جاش نمیشه مجبوری گذاشتم الان دماش مشکلی نداره توی حالت مود حداکثر 58-60 میرسه
دما بالاست ولی چاره نیست کمبود جا گویا داری.
یه واتر کولینگ انرمکس کوچک میگرفتی خیلییی بهتر بود( و تفاوت فاحش قیمتی هم نداشت) چون الان با این دما تا کولرهای معمولی تفاوت زیادی نداری و توی گیم هایی مثل کرایسیس دمات خیلی بالاتر هم میره.
4 میلیون که عزیز چیزی نیست بچه های بازیسنتر 20 میلیونم خرج کردنیکی از بچه ها 4 میلون خرج کیس کرده لپ تاپ می خرید بهتر بود
4 میلیون که عزیز چیزی نیست بچه های بازیسنتر 20 میلیونم خرج کردن
دوست عزیز ما که هر چی گشتیم h110 اصلا نیست
گفتم اگه بخوام واتر کولینگ بزارمیه چیزه توپ مثل کورسیر H100 یا H110 بزارم من یان دما رو وقتی یه دو-سه ساعتی بتل3 میزنم دارمخوشبختانه از کریسیس هم خوشم نمیاد !
اول اینکه مبارک باشهاین مشخصاتش هست :
CPU:4670K ,VGA:Gtx770 WF OC Case:X3 H.D.D:1Tb Seagate, M/B:H87-Pro Ram:2*4 Kingstone
اول اینکه مبارک باشه
ولی به نظرم قطعات خوب با هم Match نیستند. دلیلش هم اینه که شما CPU از سری K خریدید که واسه ی Overclock نیاز به چیپست Z87 دارید.
مورد بعدی هم اینه که با توجه به اینکه شما M/B تون قبالیت اورکلاک نداره، پس اون فنی رو هم که روی CPU گذاشتید تاثیر چندانی نداره.
لپتاپ 4 ملیونی حکم PC ه 2 میلیونی رو داره, کسی که واسه گیمینگ میخواد و نمیخواد با خودش سیستم گیمینگش رو این ور اون ور ببره لپ تاپ خریدن حماقت محضه!یکی از بچه ها 4 میلون خرج کیس کرده لپ تاپ می خرید بهتر بود