عکسهای قطعات و سیستم های اعضای بازیسنتر

macho هست اگه ببینی روجای اصلی بسته نشده و جابجاش کردم اخه همینطوری جا نمیشه

دوست عزیز با اون عکسایی که تو پیج قبلی قرار دادی عملاً زدی ترکوندیش.یا بند انگشتی بزار و یا حجم عکسات رو کم کن.
بقیه هم اومدن قشنگ پست شمارو با همون محتوا دوباره نقل قول کردن 8-|

میگم فن کولر CPU رو اشتباه نبستی ؟ باید اینور طرف رم ها میبستی تا اونجایی که من اطلاع دارم !

درسته اخه توی کیس X3 جاش نمیشه مجبوری گذاشتم الان دماش مشکلی نداره توی حالت لود حداکثر 56 میرسه

آخرین ویرایش:
درسته اخه توی کیس X3 جاش نمیشه مجبوری گذاشتم الان دماش مشکلی نداره توی حالت مود حداکثر 58-60 میرسه
دما بالاست ولی چاره نیست کمبود جا گویا داری.
یه واتر کولینگ انرمکس کوچک میگرفتی خیلییی بهتر بود( و تفاوت فاحش قیمتی هم نداشت) چون الان با این دما تا کولرهای معمولی تفاوت زیادی نداری و توی گیم هایی مثل کرایسیس دمات خیلی بالاتر هم میره.

دما بالاست ولی چاره نیست کمبود جا گویا داری.
یه واتر کولینگ انرمکس کوچک میگرفتی خیلییی بهتر بود( و تفاوت فاحش قیمتی هم نداشت) چون الان با این دما تا کولرهای معمولی تفاوت زیادی نداری و توی گیم هایی مثل کرایسیس دمات خیلی بالاتر هم میره.

گفتم اگه بخوام واتر کولینگ بزارمیه چیزه توپ مثل کورسیر H100 یا H110 بزارم من یان دما رو وقتی یه دو-سه ساعتی بتل3 میزنم دارم :دی خوشبختانه از کریسیس هم خوشم نمیاد !

دوست عزیز ما که هر چی گشتیم h110 اصلا نیست

هست کمه، شرکتی میاد، فیمتشم بالاست

گفتم اگه بخوام واتر کولینگ بزارمیه چیزه توپ مثل کورسیر H100 یا H110 بزارم من یان دما رو وقتی یه دو-سه ساعتی بتل3 میزنم دارم
biggrin1.gif
خوشبختانه از کریسیس هم خوشم نمیاد !

رادیات این دوتا کلا بعید بدونم توی x3 جا شه، باید h50,h60,h80 ... می گرقتی اگه می خواستی بگیری

این مشخصاتش هست :
CPU:4670K ,VGA:Gtx770 WF OC Case:X3 H.D.D:1Tb Seagate, M/B:H87-Pro Ram:2*4 Kingstone
اول اینکه مبارک باشه
ولی به نظرم قطعات خوب با هم Match نیستند. دلیلش هم اینه که شما CPU از سری K خریدید که واسه ی Overclock نیاز به چیپست Z87 دارید.
مورد بعدی هم اینه که با توجه به اینکه شما M/B تون قبالیت اورکلاک نداره، پس اون فنی رو هم که روی CPU گذاشتید تاثیر چندانی نداره.

اول اینکه مبارک باشه
ولی به نظرم قطعات خوب با هم Match نیستند. دلیلش هم اینه که شما CPU از سری K خریدید که واسه ی Overclock نیاز به چیپست Z87 دارید.
مورد بعدی هم اینه که با توجه به اینکه شما M/B تون قبالیت اورکلاک نداره، پس اون فنی رو هم که روی CPU گذاشتید تاثیر چندانی نداره.

حرف شما کاملا صحیح هست . ولی شما خودتون هم میدونید که PC یه چیزی نیست که بخری پرتش کنی همون جا تا 10 سال دیگه بعد مثلا بری یه جدیدشو بخری (با کنسول خیلی فرق داره :دی ) منم از روی کمبود بودجه و مجبوری این M/B رو خریدم تا سری جدید یه خورده ارزون تر بشه و یه پولی جور بشه :دی

یکی از بچه ها 4 میلون خرج کیس کرده لپ تاپ می خرید بهتر بود
لپتاپ 4 ملیونی حکم PC ه 2 میلیونی رو داره, کسی که واسه گیمینگ میخواد و نمیخواد با خودش سیستم گیمینگش رو این ور اون ور ببره لپ تاپ خریدن حماقت محضه!

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or