aminxxx
کاربر سایت
نمیشه دیگه من هم محدودیت های خودم رو دارم و با کیس بزرگتر مشکل دارم.سیستمتون عالیه ولی اگه بگیم که ناراحت شاید بشین
کیستون خیلی خوب نیس عوضش کنین خیلی بهتره قطعاتش عالیه
مبارک باشه
نمیشه دیگه من هم محدودیت های خودم رو دارم و با کیس بزرگتر مشکل دارم.سیستمتون عالیه ولی اگه بگیم که ناراحت شاید بشین
کیستون خیلی خوب نیس عوضش کنین خیلی بهتره قطعاتش عالیه
مبارک باشه
این است سیستم فقیر تر !والا crysis 2 با اخرین آپدیت دایرکت 11 . تو آخرین رزولوشن گذاشتم تنضیمات دیگهش تو آخرین حدش گذاشتم بازی کردم مثل آب خوردن .................این است سیستم فقیر ما.................
یا خدا:-o
من دوست دارم کیس رو بزارم زیر پام و پامو بندازم روش:d. (اینقدر حال میده).کیسی که قطعات توش مشخص باشه یه مقدار از زیبایی کل سیستم میندازه به نظرم
من دوست دارم کیس رو بزارم زیر پام و پامو بندازم روش:d. (اینقدر حال میده).
راستی شما این خنک کننده های واتر کولینگ رو از کجا گرفتین. من یه CPU مارک AMD دارم اگه کولر اتاق خاموش بشه صدای بویینگ 747 میده. (قیمت هم دارید بگین)
میخواستم به خاطر همین مسئله CPU و M.B رو عوض کنم. ولی دیدم سیستم واتر کولینک براش بزارم دیگه مشکلم حل میشه ولی با این حساب میبینم که همون سیستم رو عوض کنم بیشتر میارزه و به صرفه تره.اون از خصوصیات سی پی یو های amd بوده و هست .
بهت کولینگ h60 رو پیشنهاد میکنم یا h70 یا h100 corsair .
البته الان قیمتاش فضایی بالاست .
میگما این چیه رو CPU بستی شبیه موتور دیزل هست. راستی مدل کیستون چیه؟! مشخصات PC رو هم بگین بی زحمت.اینم سیستم ما :
دوست گرامی چه کولری هست که توی این کیس x3 جاشده؟ چون من خودم x3 دارم و مشکل کمبود جا برای کولر سی پی یو.این مشخصاتش هست :
CPU:4670K ,VGA:Gtx770 WF OC Case:X3 H.D.D:1Tb Seagate, M/B:H87-Pro Ram:2*4 Kingstone