عوامل سازنده رزیدنت اویل 6 در مورد بازی میگویند ...

hmd2009

کاربر سایت
1_26_2012_10_10_38_PM.jpg

درورد

دیروز Capcom ویدئو جدیدی منتشر کرد که در آن Hiroyuki Kobayashi تهیه کننده اجرایی بازی Yoshiaki Hirabayashi تهیه کننده و Eiichiro Sasaki کارگردان بازی رزیدنت اویل 6 در مورد تعداد نفرات تیم شان و همچنین انگیزه آنها از ساخت بازی رزیدنت اویل 6 صحبت کردند.

Hiroyuki Kobayashi گفت رزیدنت اویل 6 یکی از تولیدات قابل توجه کپکام است که تاکنون در این مقیاس بزرگ ساخته شده یک تیم 600 نفری در حال کار بر روی رزیدنت اویل 6 میباشد که 150 نفر آنها در اداره مرکزی کپکام در ژاپن هستند و بقیه از دیگر نقاط جهان .او همچنین در ادامه صحبت هایش اشاره کرد که نه تنها هدف ما در این چپتر جدید در سری طراحی اصولی بوده که رزیدنت اویل های پیشین را فوق العاده ساخته بود ما همچنین ایده های مهیج کاملا جدید و سورپرایز های جدید زیادی را در بازی اضافه کردیم. رزیدنت اویل 6 بلند پروازانه ترین بازی در سری بازی های رزیدنت اویل خواهد بود.

Eiichiro Sasaki کارگردان بازی گفت تریلری که شما میخواهید ببینید در مورد آنچه که ما تصمیم گرفتیم بسازیم در شرایط ترس و سرگرمی بی سابقه است او همچنین اضافه کرد داستان بازی یک طراحی پیچیده است با درام شدید, واقع گرایی و همچنین سورپرایز هایی که شما انتظار آنها را ندارید. او در آخر گفت متاسفانه من نمیتوانم خیلی راجع به آن چیزی به شما بگویم در غیر اینصورت من با کپکام مشکل پیدا میکنم. اما فقط بدانید که تیم بسختی در حال کار است تا چیزی باورنکردنی را به شما و طرفدارن هر چه زودتر تحویل دهد.

Yoshiaki Hirabayashi تهیه کننده بازی گفت رزیدنت اویل 6 نه تنها فضای گسترده تر و تجربه ی عمیق تری نسبت به آنچه قبلا بازی کرده اید دارد ما علاقه مندیم تا به شما بگوییم که این ترکیبی از Survivor Horror و Action است چیزی که ما دوست داریم آن را dramatic horror بنامیم. او در آخر صحبت هایش گفت من بسیار خوشحال هستم که به شما بگویم ما اکنون اماده هستیم تا نتیجه کل کار سخت مان را به جهانیان نشان دهیم . بنابرین از دیدن اولین تریلر بازی لذت ببرید امیدوارم شما هم از دیدن این تریلر به اندازه ما خوشتان بیاید.

لینک دانلود ویدئو

آخرین ویرایش:
رزیدنت اویل بهترین خاطره ی هر گیمری است.
به نظره بنده همه سری هایش زیبا بودند بعضی ها عقیده دارند نسخه قبلی ترسناک نبوده و بیشتر اکشن بوده بله کاپکام میخواسته ذهن ما را برای یک اکشن ترسناک که برای نسخه بعد قرار بود بیاید آماده کند و حالا هم همینطور شده است.
این سری از رزیدنت اویل فوق العاده هست مخصوصا برای هوادارانش.;)
عاشق آن صحنه هستم که وقتی میخواهیم به منوی بازی برویم یکی میگوید رزیدنت اویل 4 یا 5 یا حالا 6 یا بعدا 7 8 9 یا 10:d.

من عاشق اون لحظه هستم البته هیچ کدومشون بپای اون صدایی که میگه رزیدنت اویل2 نمیرسه. اون چیز دیگــــــــــــــــــــــــــــــــــه ای بود اصلا

اگه بتونن يه چيزي در حد و اندازه هاي RE: Nemesis بسازن، واقعآ بازي به دوران خوبش برميگرده.

به نظرم توي اين سري بازيها اصلآ نبايد سلاح گرم وجود داشته باشه. چون بهرحال سلاح گرم خودش يه حس شوتر بودن به بازي القا ميكنه. مثلآ اگه همه چيز با چاقو يا تبر يا پيچ گوشتي :d و .. باشه خيلي باحال تره !

یعنی هر چی کارکترهای بازی بیشتر باشه کیفیتش هم بیشتره؟

محمد من همچین چیزی نگفتم. منظور من از اون مثال این بود که بازی احتمالا کارکتر زیادی داره. مثال کاملا مشخص و عاری از پیچیدگی بود.

مثلآ اگه همه چيز با چاقو يا تبر يا پيچ گوشتي :d و .. باشه خيلي باحال تره !
Dead Rising خواسته ی شما رو براورده خواهد کرد ! :d

ولی جدی میگم اینکه یه زامبی یا افریقایی سیاه سوار بر موتور با تک چرخ بیاد استقبالت یا یه گنده بک مسلس به کمر بسته از هیلکوپتر واست پیاده شه کجاش به رزیدنت اویل شبیه بود؟! همون زمان هم سازنده هاش از ترس میگفتن ولی وقتی بازی رو دیدیم بیشتر خندمون میگرفت تا ترسیدن ! الانم زیاد جو نگیرتتون که بعد تو ذوقمون بخوره!

محمد من همچین چیزی نگفتم. منظور من از اون مثال این بود که بازی احتمالا کارکتر زیادی داره. مثال کاملا مشخص و عاری از پیچیدگی بود.

آخه طوری نوشتی که هر کسی پستت رو بخونه همین برداشت رو می کنه
برام سواله که تو که طرفدار سری هستی به خصوص شماره های کلاسیکش چطور از این آش شلم شوربا خوشت اومده
اینی هم که میگی دو سال روش کار می کردن و به بیرون درز نکرده به نظر من دلیل محکمی واسه خوب بودن این بازی نیست
من خودم عادت ندارم که یه بازی رو قبل از انتشارش بکوبم ولی احساس چندان خوبی فعلا در مورد 6 ندارم.
به نظر من این تعداد کارمند تازه نشون میده که قرار نیست یه چیز یونیک درست بشه بلکه قرار هست رزیدنت اویل رو تک تک کنسول دارهای عالم بازی کنن و این یعنی فداکردن خیلی چیزا که اولینش همون نشونه گیری وسکون بود که توی این شماره حذف شده
جاپنی ها هایپ و بزرگنمایی بلد نبودن که اونم به لطف این بازی یاد گرفتن. امیدوارم از فردا روزی یه مصاحبه با سازنده های رزیدنت اویل در مورد عظیم بودن این شماره نبینیم.

آخرین ویرایش:
آخه طوری نوشتی که هر کسی پستت رو بخونه همین برداشت رو می کنه
هر کسی؟ نه خوب تنها فردی که این مدلی برداشت کرده تویی. چون هیچ پست مشابه اون پستی که تو دادی دیده نمیشه. من کاملا قشنگ و واضح منظورم رو توضیح دادم.

اینها نقل قول‌های خودمه

من بارها گفتم که وقتی میان واسه‌ی اولین تریلر بازی این همه شخصیت معرفی میکنن خودتون حدس بزنین که در کل بازی چند شخصیت میتونن حضور داشته باشن.

این مثال رو واسه‌ی این حرفم گفتم. همون طور که میبینی ادامه‌ی پستم رو با "به عنوان مثال" شروع کردم.

به عنوان مثال توی تریلر اول RE5 فقط رس رو نشون دادن. اما بعدش وسکر و اکسلا اومد و در نهایت جیل هم شد برگ برنده و در داخل بازی باهاش روبرو شدیم. با این معیار خودتون حدس بزنین که توی RE6 اوضاع از چه قراره.

واقعا چنین برداشتی کردی؟ بعدش مطمئنی که هر کسی چنین برداشتی کرده؟!

برام سواله که تو که طرفدار سری هستی به خصوص شماره های کلاسیکش چطور از این آش شلم شوربا خوشت اومده
اینی هم که میگی دو سال روش کار می کردن و به بیرون درز نکرده به نظر من دلیل محکمی واسه خوب بودن این بازی نیست
من خودم عادت ندارم که یه بازی رو قبل از انتشارش بکوبم ولی احساس چندان خوبی فعلا در مورد 6 ندارم.
به نظر من این تعداد کارمند تازه نشون میده که قرار نیست یه چیز یونیک درست بشه بلکه قرار هست رزیدنت اویل رو تک تک کنسول دارهای عالم بازی کنن و این یعنی فداکردن خیلی چیزا که اولینش همون نشونه گیری وسکون بود که توی این شماره حذف شده
جاپنی ها هایپ و بزرگنمایی بلد نبودن که اونم به لطف این بازی یاد گرفتن. امیدوارم از فردا روزی یه مصاحبه با سازنده های رزیدنت اویل در مورد عظیم بودن این شماره نبینیم.

تریلری که ما از بازی دیدیم قشنگ میگفت که بازی برای چندین سلیقه ساخته شده. به این نمیگن شلم شوربا. به این میگن انعطاف پذیری.

اتفاقا 2 سال دارن روی بازی اون هم با در مجموع 600 نفر کار میکنن. این نشون میده که کار چقدر حساسه. لیان یه شخصیتی هست که خیلی‌ها ازش خوششون میاد و یه جوری از عوامل پول ساز Resident Evil محسوب میشه. وقتی میان بعد 2 سال از ساخت بازی از حضور لیان خبر میدن این چیزی دستگیرت نمیکنه؟ یادت باشه که کرس رو توی RE5 همون اوایل شروع کار خبرش رو دادن.

در ضمن این تریلر همه‌ی اون چیزی رو که از Resident Evil لازمه رو توش نشون داد. این رو هم یادآور میشم که قشنگی رزیدنت ایول زامبی‌هاش نبودن بلکه در مجموع B.O.Wهاش بودن. خوبختانه توی این بازی همشون حضور دارن. و صد البته در سناریو‌های مختلف.

بازی مختص یه عده یا یه گروه خاص نیست که کپکام بیاد دقیقا خواسته‌های یه عده رو در نظر بگیره. خوب اشکال شماره‌ی 4 و پنج دور شدن بازی از اصالتش بود. توی این شماره هر جور اصالتی که فکر میکنی میتونی پیدا کنی.

تو توی جمله اولت اومدی و صریحا مخالفین بازی رو پس زدی و گفتی همه اونا در اشتباها الا تو و موافقین!:دی
در مقابل این ادعا باید یه چیزایی بگی در مورد تثبیتش. توی جمله اولت این رو گفتی که دو سال کارکردن خوب جمله بعدی هم باید یه دلیل دیگه باشه که اونم تعدد کاراکترهای بازی هست و الا اصلا چه ربطی داره این تعداد کاراکتر به اون جمله اولیت.
اگه ربطی نداره باید یه جوری از هم جداش می کردی و پشت سر هم نمی نوشتی.
در ضمن اینکه کسی مثل من پست نداده فکر نمی کنم دلیل بر این باشه که حرف من اشتباهه. بلکه بیشتر به نظرم میاد که این بحث ها برای بچه ها خسته کننده شده و دیگه کسی حوصله نداره مثل دویل می کرای و مکس پین شروع کنه به ناله و نفرین کردن و همه کم کم دارن عادت می کنن:دی
هیچ موقع کمیت ضامن کیفیت نیست. این موضوع تا حالاچندین بار به خود من ثابت شده
قشنگی رزیدنت اویل ها به نظر من نوع کنترل بازی و دوربینش و فضا و جو بازی بود که کشتن یه زامبی معمولی رو هم جذاب وترسناک می کرد چه برسه به B.O.W ها و مبارزات نهایی با اون ها .
نمی دونم تو اصالت رو چی معنی میکنی چون من اون چیزایی که توی خط بالایی گفتم رو اصالت این سری میدونم نه فقط کارکتر ها و B.O.W هاش که توی این تریلر فقط قسمت های لیانش بود که بیشتر شبیه شماره 4 بود تا شماره های قدیمی
اینکه هم باید شماره قدیمی رو فراموش کنیم و خیال ساخته شدن بازی به اون سبک رو از ذهن بیرون کنیم رو که منم توی مقاله گفتم و کپکام نهایت شماره ای که ازش استفاده می کنه از لحاظ گیم پلی شماره 4 هست و عقب تر نمی رن.
برعکس تو به نظر من که شماره 4 بهترین نمونه این سری هست با کنترل و گیم پلی جدید. شماره 5 و 6 فقط همون گیم پلی و بازی رو دارن با یه رنگ و لعاب دیگه نشون میدن و حتی به مراتب ضعیف تر( قرقره کردن!:دی)
شلم شوربا رو هم همون شلم شورباست نه انعظاف پذیری!:دی این بعد از انتشار بازی معلوم میشه

تو توی جمله اولت اومدی و صریحا مخالفین بازی رو پس زدی و گفتی همه اونا در اشتباها الا تو و موافقین!:دی
در مقابل این ادعا باید یه چیزایی بگی در مورد تثبیتش. توی جمله اولت این رو گفتی که دو سال کارکردن خوب جمله بعدی هم باید یه دلیل دیگه باشه که اونم تعدد کاراکترهای بازی هست و الا اصلا چه ربطی داره این تعداد کاراکتر به اون جمله اولیت.
اگه ربطی نداره باید یه جوری از هم جداش می کردی و پشت سر هم نمی نوشتی.

محمد جان من اون جمله رو توی ادامه ی جمله‌ی قبلیم نگفتم. چون که جمله تموم شد و یه Enter هم زدم تا بریم به سطر بعدی پست :دی وقتی Enter زده میشه و مستقیما به سطر بعدی میریم یعنی میشه موضوع رو عوض کرد :دی من هم با استناد به همین قانون موضوع رو عوض کردم :دی این یه اصول نگراشی هست که همه رعایتش میکنن. مثلا وقتی تو داری بخش صداگذاری رو توضیح میدی و تمومش میکنی یه Enter میزنی و میری سطر بعدی و از اون سطر به بعد میتونی موضوع رو مثلا به گرافیک تغییر بدی :دی

در ضمن اینکه کسی مثل من پست نداده فکر نمی کنم دلیل بر این باشه که حرف من اشتباهه. بلکه بیشتر به نظرم میاد که این بحث ها برای بچه ها خسته کننده شده و دیگه کسی حوصله نداره مثل دویل می کرای و مکس پین شروع کنه به ناله و نفرین کردن و همه کم کم دارن عادت می کنن:biggrin1:

دقیقا همینطوره :دی هر کسی با پست مشکل داشته باشه میاد اعتراض میکنه. همین کاری که تو الان کردی. البته بحث این پست فرق میکنه یه جورایی میشه برداشت اشتباه تو. در ضمن درست نیست خودت رو به همه تعمیم بدی. و فکر کنی چون تو مثلا اون جوری فکر میکنن بقیه هم فکر میکنن. چون برداشت همه از نوشته متفاوته و به عبارتی همه مثل تو فکر نمیکنن :دی

هیچ موقع کمیت ضامن کیفیت نیست. این موضوع تا حالاچندین بار به خود من ثابت شده

بله نیست. اما اون چیزی که از تریلر دیدیم خیل عظیمی رو راضی کرده. توی تریلر RE5 باز سیل عظیمی از ناراضیان وجود داشت که بعد ها به لطف وجود وسکر فروش بازی تضمین شد.

قشنگی رزیدنت اویل ها به نظر من نوع کنترل بازی و دوربینش و فضا و جو بازی بود که کشتن یه زامبی معمولی رو هم جذاب وترسناک می کرد چه برسه به B.O.W ها و مبارزات نهایی با اون ها .

جایی که فن‌ها میگن باید حین حرکت باید تیراندازی کرد تو میگی دوربین بازی بد شده؟ :دی از طرفی الان این جوی که میگی خالقش چیا بودن؟ :دی همین B.O.Wها :دی چی باعث میشد بترسی؟ :دی
بار ها گفتم قشنگی رزیدنت ایول توی 3 چیز بود.

داستانش: که از B.O.Wها نشات میگیره :دی
ترس خاصش: که باز از B.O.Wها نشات میگیره :دی
معماهاش:

این حرفی هست که من توی حداقل 10 تا فروم خارجی رزیدنت ایول به نتیجه رسیدم. اون هم از فن‌های کلاسیکش. الان توی این شماره داستان که تضمین شدست. ترس هم توی سناریوی لیان هست. معما هم قطعا باز توی سناریوی لیان خواهد بود. پس فعلا بازی نه تنها از اصالتش دور نشده بلکه تونسته خودش رو با سبک مدرن بازی تطبیق بده و در یک لحظه هم فن قدیمی رو راضی کنه و هم فن مدرن :دی هر روز هم تعداد کسایی که دیدشون نسبت به RE5 بهتر میشه در حال افزایشه :دی

در ضمن کرس و لیان به درخواست فن‌ها در کنار هم هستن. ترس دوباره به درخواست همین فن‌ها به بازی برگشته :دی پس اگه منطقی به قضیه نگاه کنی متوجه میشی که بازی به گذشته‌ی خودش نزدیک میشه :دی

نمی دونم تو اصالت رو چی معنی میکنی چون من اون چیزایی که توی خط بالایی گفتم رو اصالت این سری میدونم نه فقط کارکتر ها و B.O.W هاش

اصالت یعنی آن چیز‌هایی که بازی با اون شناخته میشه. این یعنی همون 3 تایی که گفتم.

که توی این تریلر فقط قسمت های لیانش بود که بیشتر شبیه شماره 4 بود تا شماره های قدیمی

قسمت‌های لیان دقیقا شبیه راکون سیتی هست. این کجاش شبیه RE4 هست؟!

اینکه هم باید شماره قدیمی رو فراموش کنیم و خیال ساخته شدن بازی به اون سبک رو از ذهن بیرون کنیم رو که منم توی مقاله گفتم و کپکام نهایت شماره ای که ازش استفاده می کنه از لحاظ گیم پلی شماره 4 هست و عقب تر نمی رن.

این کا رو باید از همون انتشار RE4 میکردی :دی نمیشه به گذشته برگشت. چون مخاطب بازی فقط تو نیستی ;)

به نظر من که شماره 4 بهترین نمونه این سری هست با کنترل و گیم پلی جدید. شماره 5 و 6 فقط همون گیم پلی و بازی رو دارن با یه رنگ و لعاب دیگه نشون میدن و حتی به مراتب ضعیف تر( قرقره کردن!:biggrin1:)

نمیشه توی هر بازی چنین تحولات انقلاب گونه‌ای کرد. 5 هم مجبور بود راه 4 رو ادامه بده. ولی توی این شماره بازی مجموعه‌ای از گذشته و حال هست. این یعنی تلفیق 2 تا شاکار. یکی شاهکار رزیدنت ایولی و یکی شاهکار گیم‌پلی.

شلم شوربا رو هم همون شلم شورباست نه انعظاف پذیری!:biggrin1: این بعد از انتشار بازی معلوم میشه

وقتی یه چیزی در آن واحد بتونه نیاز چندین سلیقه رو تامین میکنه میشه انعطاف پذیری :دی
خب بله خیلی چیزا بعد انتشار بازی معلوم میشه :دی

به هر حال با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه
اینکه شخصیت های زیادی حضور دارن دلیل بر خوب بودن و یا پیشرفتش (از نظر گیم پلی و کلاسیک بودنش) نیست.
اما طرفدارا باید با این موضوع کنار بیان که تحت هیچ شرایطی قسمت های 1،2،3 تکرار نخواهد شد کپکام هم اینو خوب میدونه صرفا اگه حرفی هم به میان آورده جهت تعریف و تمجید از قسمت جدید بوده چون کلا این سری دیگه متحول شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or