تو توی جمله اولت اومدی و صریحا مخالفین بازی رو پس زدی و گفتی همه اونا در اشتباها الا تو و موافقین!
در مقابل این ادعا باید یه چیزایی بگی در مورد تثبیتش. توی جمله اولت این رو گفتی که دو سال کارکردن خوب جمله بعدی هم باید یه دلیل دیگه باشه که اونم تعدد کاراکترهای بازی هست و الا اصلا چه ربطی داره این تعداد کاراکتر به اون جمله اولیت.
اگه ربطی نداره باید یه جوری از هم جداش می کردی و پشت سر هم نمی نوشتی.
محمد جان من اون جمله رو توی ادامه ی جملهی قبلیم نگفتم. چون که جمله تموم شد و یه Enter هم زدم تا بریم به سطر بعدی پست

وقتی Enter زده میشه و مستقیما به سطر بعدی میریم یعنی
میشه موضوع رو عوض کرد

من هم با استناد به همین قانون موضوع رو عوض کردم

این یه اصول نگراشی هست که همه رعایتش میکنن. مثلا وقتی تو داری بخش صداگذاری رو توضیح میدی و تمومش میکنی یه Enter میزنی و میری سطر بعدی و از اون سطر به بعد میتونی موضوع رو مثلا به گرافیک تغییر بدی
در ضمن اینکه کسی مثل من پست نداده فکر نمی کنم دلیل بر این باشه که حرف من اشتباهه. بلکه بیشتر به نظرم میاد که این بحث ها برای بچه ها خسته کننده شده و دیگه کسی حوصله نداره مثل دویل می کرای و مکس پین شروع کنه به ناله و نفرین کردن و همه کم کم دارن عادت می کنن:biggrin1:
دقیقا همینطوره

هر کسی با پست مشکل داشته باشه میاد اعتراض میکنه. همین کاری که تو الان کردی. البته بحث این پست فرق میکنه یه جورایی میشه برداشت اشتباه تو. در ضمن درست نیست خودت رو به همه تعمیم بدی. و فکر کنی چون تو مثلا اون جوری فکر میکنن بقیه هم فکر میکنن. چون برداشت همه از نوشته متفاوته و به عبارتی همه مثل تو فکر نمیکنن
هیچ موقع کمیت ضامن کیفیت نیست. این موضوع تا حالاچندین بار به خود من ثابت شده
بله نیست. اما اون چیزی که از تریلر دیدیم خیل عظیمی رو راضی کرده. توی تریلر RE5 باز سیل عظیمی از ناراضیان وجود داشت که بعد ها به لطف وجود وسکر فروش بازی تضمین شد.
قشنگی رزیدنت اویل ها به نظر من نوع کنترل بازی و دوربینش و فضا و جو بازی بود که کشتن یه زامبی معمولی رو هم جذاب وترسناک می کرد چه برسه به B.O.W ها و مبارزات نهایی با اون ها .
جایی که فنها میگن باید حین حرکت باید تیراندازی کرد تو میگی دوربین بازی بد شده؟

از طرفی الان این جوی که میگی خالقش چیا بودن؟

همین B.O.Wها

چی باعث میشد بترسی؟

بار ها گفتم قشنگی رزیدنت ایول توی 3 چیز بود.
داستانش: که از B.O.Wها نشات میگیره

ترس خاصش: که باز از B.O.Wها نشات میگیره

معماهاش:
این حرفی هست که من توی حداقل 10 تا فروم خارجی رزیدنت ایول به نتیجه رسیدم. اون هم از فنهای کلاسیکش. الان توی این شماره داستان که تضمین شدست. ترس هم توی سناریوی لیان هست. معما هم قطعا باز توی سناریوی لیان خواهد بود. پس فعلا بازی نه تنها از اصالتش دور نشده بلکه تونسته خودش رو با سبک مدرن بازی تطبیق بده و در یک لحظه هم فن قدیمی رو راضی کنه و هم فن مدرن

هر روز هم تعداد کسایی که دیدشون نسبت به RE5 بهتر میشه در حال افزایشه
در ضمن کرس و لیان به درخواست فنها در کنار هم هستن. ترس دوباره به درخواست همین فنها به بازی برگشته

پس اگه منطقی به قضیه نگاه کنی متوجه میشی که بازی به گذشتهی خودش نزدیک میشه
نمی دونم تو اصالت رو چی معنی میکنی چون من اون چیزایی که توی خط بالایی گفتم رو اصالت این سری میدونم نه فقط کارکتر ها و B.O.W هاش
اصالت یعنی آن چیزهایی که بازی با اون شناخته میشه. این یعنی همون 3 تایی که گفتم.
که توی این تریلر فقط قسمت های لیانش بود که بیشتر شبیه شماره 4 بود تا شماره های قدیمی
قسمتهای لیان دقیقا شبیه راکون سیتی هست. این کجاش شبیه RE4 هست؟!
اینکه هم باید شماره قدیمی رو فراموش کنیم و خیال ساخته شدن بازی به اون سبک رو از ذهن بیرون کنیم رو که منم توی مقاله گفتم و کپکام نهایت شماره ای که ازش استفاده می کنه از لحاظ گیم پلی شماره 4 هست و عقب تر نمی رن.
این کا رو باید از همون انتشار RE4 میکردی

نمیشه به گذشته برگشت. چون مخاطب بازی فقط تو نیستی
به نظر من که شماره 4 بهترین نمونه این سری هست با کنترل و گیم پلی جدید. شماره 5 و 6 فقط همون گیم پلی و بازی رو دارن با یه رنگ و لعاب دیگه نشون میدن و حتی به مراتب ضعیف تر( قرقره کردن!:biggrin1
نمیشه توی هر بازی چنین تحولات انقلاب گونهای کرد. 5 هم مجبور بود راه 4 رو ادامه بده. ولی توی این شماره بازی مجموعهای از گذشته و حال هست. این یعنی تلفیق 2 تا شاکار. یکی شاهکار رزیدنت ایولی و یکی شاهکار گیمپلی.
شلم شوربا رو هم همون شلم شورباست نه انعظاف پذیری!:biggrin1: این بعد از انتشار بازی معلوم میشه
وقتی یه چیزی در آن واحد بتونه نیاز چندین سلیقه رو تامین میکنه میشه انعطاف پذیری

خب بله خیلی چیزا بعد انتشار بازی معلوم میشه