عنوان KillZone 3 مدت 4,5 ساعت به طول می انجامد

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

09844904062089044902.jpg

جدیدترین ساخته Guerilla Game شماره سوم از فرنچایز KillZone زمانی در حدود 4,5 ساعت بدون احتساب CS ـهای آن به طول می انجامد . و این در حالیست که این زمان در درجه سختی معمولی گرفته شده است .

در همین راستا مجله Games tm اقدام به نقد این بازی کرد و امتیاز 10/7 را به این عنوان اعطا نمود و نویسنده این نقد با منتشر کردن تصویری از هر چپتر مدت زمان آن رو مشخص کرد که به صورت زیر است :

A New Beginning - 6:44
Evacuation Orders - 21:23
Pyrrhus Evac - 33:18
Six Months On - 36:39
Icy Incursion - 50:59
Stahl Arms Infiltration - 29:03
Scrapyard Shortcut - 34:43
The Reckoning - 33:17
Interception - 27:18

همان طور که مشاهده می کنید بالاترین مدت زمان متعلق به چپتر "Icy Incursion" است که 50 دقیقه طول می کشد و این در حالیست که عنوان KillZone 3 با اشغال 43 گیگابایت از فضای Blu-Ray حجیم ترین گیم تاریخ کنسول PS3 به شمار میرود !

اگر تمامی زمان ها را جمع کنیم این عنوان بطور دقیق در "4 ساعت و 33 دقیقه و 40 ثانیه" در درجه سختی Normal بدون احتساب Cut Scene ـهایش تمام میشود ، همچین مدت زمان CS ها 70 دقیقه است .

لازم به ذکر است که این اعداد و ارقام مربوط به بخش Single Player بازی میشود و همچنین بازیباز میتواند با انجام بازی در درجات بالاتر مدت زمان بیشتری از بازی لذت ببرد

ویرایش :

3 شات از مدت زمان اتمام 3 چپتر مختلف بازی که جمله "Best Time" شاید نشان از پایان چپتر مورد نظر در بهترین زمان را دارد .

آخرین ویرایش:
kz2 با حجم 12 گيگ 9 ساعت گيم پلي داشت اين با اين43 گيگ حجم 4.5 باشه خيلي خنده داره...:-/
خبر به نظر دروغي بيد...گيم اسپات معمولا رو ساعات گيم حساس ميشه..مثلا bo رو بخاطر كوتاهي جزو نقاط منفي گذاشته بود ولي براي kz3 هيچ اشاره اي به اين موضوع نكرده...
آخه حجم زیاد رابطه ی مستقیم با گیم پلی طولانی نداره که ! :d اون حجم می تونه هر چیزی توش باشه :d
-----------------
Guerrilla Games اعلام کرد بازی تو قسمت تک نفره روی نرمال 8 الی 11 ساعت طول میکشه و گفتند اون خبری که سایت GamesTM گزاشته در واقع زمان اتمام معمول بازی نمیباشد و زمانی هستش که یک شخص به بهترین نحو ان را تمام کند

خب اینم به خیر گذشت :d با این خبر یه سری عملیات فتح المبین منتفی شد :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FrankinG
پست اول تاپیک با اضافه کردن 3 شات ویرایش شد ...

حالا این 4.5 ساعت رو در بهترین حالت میشه رفت؟ یعنی مینیمم 4.5 ساعت هست؟ اگه این طور باشه که زیاد بد نیست.

احتمالا احد ، تو خود شات ها هم نوشته " Best Time " ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Farh@d
گیم اسپات که سلطان مچ گرفتن بازیاس برای زمان کمشون نکته ای در این باره نگرفته و خود گوریلا میگه 8 ساعت بعد شما افتادین به جون هم به خاطر این شایعه!
MW رو 4 ساعت و خورده ای تمومش کردم میانگینش شد 94 این حدود 8 ساعته مردم نالشون گرفته!

Guerrilla Games اعلام کرد بازی تو قسمت تک نفره روی نرمال 8 الی 11 ساعت طول میکشه و گفتند اون خبری که سایت GamesTM گزاشته در واقع زمان اتمام معمول بازی نمیباشد و زمانی هستش که یک شخص به بهترین نحو ان را تمام کند

• Like
برا من زياد زمانش مهم نيست !!
اما عنواني كه اسم حجيم ترين بازي پي اس 3 رو دنبال خودش ميكشه يه ره هم طولاني ( طولاني هم نه، حداقل اندازه ساير بازي ها) باشه بدك نيست :d

خبر تکذیب شده شما هنوز اینجا Comment میدید ! Fallout 3 رو هم میشه 1 ساعت ِ تموم کرد، این یعنی بازی 1 ساعت ِ ؟!

بازی طبق گفته بیشتر سایت ها و خود Guerrilla Games با توجه به درجه دشواری بازی بین 8 تا 11 ساعت طول خواهد کشید که برای یک عنوان اول شخص در بهترین حالت قرار داره ...

• Like
این همه سایت طرفدار ماکرو نمره پایین دادن اینهمه جو سازی و ....بزارین بازی بیاد دستمون :d
من نمی دونم بازی وقتی مال تست به بعضی از شرکت ها ندادن چجوری نمره میدن :))

• Like
Reactions: game.fun
3.4 ساعت واقعآ کمه یعنی به معنای واقعی FUN من فکر کنم single بازی رو کم کردن ولی multi رو در سطح خدا کار کردن البته باید بیاد تا معلوم بشه.فعلا نمیشه نظر داد.

عزیزان انگار توجه نداشتند به حرف دو تن از دوستای بالاییمون :

" خبر تکذیب نشده و ابدا فیک نیست ، بلکه 4,5 ساعت روی بهترین و سریع ترین حالتی که میتونی بازی رو تموم کنی که GG هم خودش اشاره کرد به این موضوع ... بازی در حالت معمول بین 8 الی 11 ساعت به طول می انجامه "

موفق باشید .

:d
عزیزان انگار توجه نداشتند به حرف دو تن از دوستای بالاییمون :

" خبر تکذیب نشده و ابدا فیک نیست ، بلکه 4,5 ساعت روی بهترین و سریع ترین حالتی که میتونی بازی رو تموم کنی که GG هم خودش اشاره کرد به این موضوع ... بازی در حالت معمول بین 8 الی 11 ساعت به طول می انجامه "

موفق باشید .
آره دیگه مثل همون خبره که تو بخش اخبار اومد یارو ویدئو گزاشته بود همه بازیا رو توی یکی دو ساعت تموم کرده بود :d تیترش هم تموم کردن demon's souls تو فک کنم 1 ساعت بود :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or