عنوان KillZone 3 مدت 4,5 ساعت به طول می انجامد

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

09844904062089044902.jpg

جدیدترین ساخته Guerilla Game شماره سوم از فرنچایز KillZone زمانی در حدود 4,5 ساعت بدون احتساب CS ـهای آن به طول می انجامد . و این در حالیست که این زمان در درجه سختی معمولی گرفته شده است .

در همین راستا مجله Games tm اقدام به نقد این بازی کرد و امتیاز 10/7 را به این عنوان اعطا نمود و نویسنده این نقد با منتشر کردن تصویری از هر چپتر مدت زمان آن رو مشخص کرد که به صورت زیر است :

A New Beginning - 6:44
Evacuation Orders - 21:23
Pyrrhus Evac - 33:18
Six Months On - 36:39
Icy Incursion - 50:59
Stahl Arms Infiltration - 29:03
Scrapyard Shortcut - 34:43
The Reckoning - 33:17
Interception - 27:18

همان طور که مشاهده می کنید بالاترین مدت زمان متعلق به چپتر "Icy Incursion" است که 50 دقیقه طول می کشد و این در حالیست که عنوان KillZone 3 با اشغال 43 گیگابایت از فضای Blu-Ray حجیم ترین گیم تاریخ کنسول PS3 به شمار میرود !

اگر تمامی زمان ها را جمع کنیم این عنوان بطور دقیق در "4 ساعت و 33 دقیقه و 40 ثانیه" در درجه سختی Normal بدون احتساب Cut Scene ـهایش تمام میشود ، همچین مدت زمان CS ها 70 دقیقه است .

لازم به ذکر است که این اعداد و ارقام مربوط به بخش Single Player بازی میشود و همچنین بازیباز میتواند با انجام بازی در درجات بالاتر مدت زمان بیشتری از بازی لذت ببرد

ویرایش :

3 شات از مدت زمان اتمام 3 چپتر مختلف بازی که جمله "Best Time" شاید نشان از پایان چپتر مورد نظر در بهترین زمان را دارد .

آخرین ویرایش:
بابت خبر ممنون
ولی فکر نمی کنید الان اسم و تعداد چپتر ها باعث می شه که بازی اسپویل بشه؟!
درسته منبع نزاشته که اونم از کم عقلیشونه ولی برای خیلیا این چیزا مهمه
================
در مورد زمان بازی چندان جای تعجب نیست
از اولشم هم همین انتظار میرفت که بازی در قسمت سینگل خیلی کوتاه باشه.

بنظرم واقعا کمه اون گیمی با این حجم فقط 4,5 ساعت ... ؟! این مورد یجورایی نمره ها رو توجیح میکنه حتی اندک !!

ولی فکر نمی کنید الان اسم و تعداد چپتر ها باعث می شه که بازی اسپویل بشه؟؟؟

درسته حرف شما ، تصحیح شد دوست عزیز .
پس تو هم از اول نزاشته بودی تو اسپویلر ؟ :d

نه :d گفتم اول مینویسم خبرُ بعد درستشون میکنم ، بعد ترجمه یادم رفت که دوستمون گفت یادم اومد :d

Guerrilla تکذیب کرده, روی نرمال بین 8 - 11 ساعت طول میکشه (با احتساب مرگ و میر و...).

شات گذاشتن این ها بعد تموم کردن هر چپتر از مدت زمانش تامی جان ... البته دوباره چک کردم تو بخش اخبار هم بود .

آخرین ویرایش:
بابت خبر ممنون
ولی فکر نمی کنید الان اسم و تعداد چپتر ها باعث می شه که بازی اسپویل بشه؟!
درسته منبع نزاشته که اونم از کم عقلیشونه ولی برای خیلیا این چیزا مهمه
================
در مورد زمان بازی چندان جای تعجب نیست
از اولشم هم همین انتظار میرفت که بازی در قسمت سینگل خیلی کوتاه باشه.

خُب بنده ی خدا برای همین تو اسپویلر گذاشته دیگه :d که این حرکت هم فهم و شعور بالای یک جوون ایرانی رو میرسونه !
خود خبر هم همچین تعجب نداره انتظار دیگه ای نمیرفت ! هرچند من خودم فکر میکردم در حال نرمال حداقل 8 ساعت رو داشته باشه . اون 43 گیگ هم لابُد با تمام شازندگان بازی مصاحبه کردن به صورت HD

درسته حرف شما ، تصحیح شد دوست عزیز .
پس تو هم از اول نزاشته بودی تو اسپویلر ؟ :d

دوستان گرامي بخدا اين شايعه رد شده

عجــــب :d
ولی میتونن یه تروفی بزارن که بازی رو 4 ساعته تموم کنین :d

آخرین ویرایش:
دوستان بالاخره چه خبره ؟ یکی تکذیب می کنه یکی تایید ! بالاخره 4.5 ساعته یا 8 ساعت ؟:d
بنظرم واقعا کمه اون گیمی با این حجم فقط 4,5 ساعت ... ؟! این مورد یجورایی نمره ها رو توجیح میکنه حتی اندک !!
جالبه واسه سایتا این مقدار ساعت گیم پلی تو این بازیای نوپا مهمه و تو COD کَکِشون هم نمی گزه :d
COD 4 ساعت نیستش احسان. باز حداقل یه 5.30 6 ساعت هست. 4 ساعت ( یا حالا 5 ) جدا فاجعه هست!!
این mw2 همین 4-4.5 ساعت بود دیگه :d بچه ها اینجا رکورد دارن :d من منظورم اون یکی cod ها نبودا :d
ولی انصافا 4 ساعت خیلی ستمه :(

آخرین ویرایش:
دوستان بالاخره چه خبره ؟ یکی تکذیب می کنه یکی تایید ! بالاخره 4.5 ساعته یا 8 ساعت ؟:d

جالبه واسه سایتا این مقدار ساعت گیم پلی تو این بازیای نوپا مهمه و تو COD کَکِشون هم نمی گزه :d
COD 4 ساعت نیستش احسان. باز حداقل یه 5.30 6 ساعت هست. 4 ساعت ( یا حالا 5 ) جدا فاجعه هست!!

حالا این 4.5 ساعت رو در بهترین حالت میشه رفت؟ یعنی مینیمم 4.5 ساعت هست؟ اگه این طور باشه که زیاد بد نیست.

من که چشم اب نمیخوره اینقدر کم باشه:eek:
Killzone 2 هر مرحلش تقریبا 30minute بود.کسی نمیدونه این بازی چندتا مرحله داره؟:d
اینحمه ضحمت کشیدن بازی رو ساختن بعد اینقدر زمان بازی کم باشه!!!
شایعه است اقا!!:d:p

kz2 با حجم 12 گيگ 9 ساعت گيم پلي داشت اين با اين43 گيگ حجم 4.5 باشه خيلي خنده داره...:-/
خبر به نظر دروغي بيد...گيم اسپات معمولا رو ساعات گيم حساس ميشه..مثلا bo رو بخاطر كوتاهي جزو نقاط منفي گذاشته بود ولي براي kz3 هيچ اشاره اي به اين موضوع نكرده...

کسی نمیدونه این بازی چندتا مرحله داره؟:d

تو اون Spoiler بالایی نوشتم دوست عزیز ، اگه نمیخواید اسپویل شه نخونید :

Spoiler Alert ( تعداد Chapter ـهای بازی )

9 !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or