شایعه عنوان محبوب دیگر از سوی Rocksteady

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Evanescence.

کاربر سایت
شایعه ها نشان می دهد که سازنده بازی فوق العاده Batman دست به ip جدید زده که خیلی از شما آن را کم و بیش می شناسید.آن ها یک گروه 4 نفره هستند که Rocksteady به آن ها جان دوباره خواهد بخشید و آن ها به صورت جدی به دنیای بازی ها خواهند آمد.این گروه 4 نفره کسانی نیستند جز لاک پشت های نینجا.
31216633205446052730.jpg
با توجه به پستی که در *Paul Gale Network زده شد،تمام لاک پشت ها با سلاح های منحصر به فرد خود قابل بازی خواهند بود،همچنین فلش بک هایی از استاد *Splinter و صاحب قبلی خود Hamato Yoshi که داستان قبل از مرگش را بازگو می کند قابل بازی خواهد بود.
Bebop, Dr. Baxter Stockman, Krang, Rocksteady, and Shredder همه به عنوان غول های طرف مقابل با شما به جنگ خواهند پرداخت.
این سایت ادعا می کند که در بازی ون و بالن کوچک معروف TMNT در بازی هستند،همچنین در نسخه Wii U امکان استفاده از صفحه لمسی در گیم پلی وجود خواهد داشت.
گفته می شود این سری نسبت به کارتون ها یا بازی های قبلی این سری بسیار تاریک تر و جدی تر خواهد بود،ظاهرا این سری هم همانند Arkham City با موتور Unreal 3 ساخته خواهد شد.
احتمالا این بازی برای 3 کنسول PS3 XBOX 360 و Wii U عرضه خواهد شد.
توجه داشته باشید هنوز هیچ چیز تایید نشده و در حده شایعه است.
منبع
ویرایش: متاسفانه این خبر از طرف یکی از افراد RS تکذیب شد

آخرین ویرایش:
خبر فوق العاده ای بود.ولی از طرف یکی از افراد RS این خبر تکذیب شد.ولی مطمئنم این بازی وجود خارجی داره.چون امکان نداره به این سرعت یک استودیو نسبت به یک شایعه واکنش نشون بده.

زرد : مایکل انجلو ، لاک پشت بامزه گروه که بیشتر به فکر خوردن و خندیدن هست ! اسلحه ـش هم یه نانچیکو هست !
یه دوره من میمردم برای اینا تلویزیون کارتونشون میداد از اون ور چیزواره هم بود، بعد تو خانواده جا افتاده بود همه بهم میگفتن مایکل انجلو :دی.
البته ما بهش میگفتیم نارنجی نه زرد :دی.
بعد کلا حس میکنم از همون زمان یه جورایی خصوصیات این رو گرفتم.

از اون اول عاشق این سری بودم، با اینکه زیاد ندیدمشون :دی.
خیلی خوب میشه یه بازی با تم تاریک بسازند.

RS کلا کریستوفر نولانه صنعت گیمه، دست به هرچی میزنه طلا میشه.

الا که فکرشو میکنم انگار تو batman ac داشتن یک چیزایی رو امتحان میکردن !
اخر بازی بتم شمشیر میگیره دستش , لئوناردو
تو dlc رابین , سلاحش چوب بود , داناتلو
dlc نایت وینگ . دو تا جوب داشت که از وسط باز میشد نانچیکو میشد , رافائل و مایکل انجلو !
شاید !؟ :d

الا که فکرشو میکنم انگار تو batman ac داشتن یک چیزایی رو امتحان میکردن !
اخر بازی بتم شمشیر میگیره دستش , لئوناردو
تو dlc رابین , سلاحش چوب بود , داناتلو
dlc نایت وینگ . دو تا جوب داشت که از وسط باز میشد نانچیکو میشد , رافائل و مایکل انجلو !
شاید !؟ :d
اینجور که ایشون اشاره کرد مطمئن شدم یه خبرایی هست

راد قبلا به این موضوع اشاره کرد :دی
اینام چرا انقد سریع گفتن نه؟!
قضیه چیه؟
تایید کنن خدایی منتظریم :دی
با کارتونش چه صفایی میکرم قبلا یادش بخیر :دی
رافائل ـم شخصیت محبوب بود :دی یادمه با کاغذ ماسک اینارو درست میکردم با هِد بند میدویدم اینور اونور چوبلباسی رو شردر فرض میکردم :دی یادش بخیر

چه قيافه هاي جدي و ترسناكي ازشون درست كردن :d . فقط مايكل آنجلو رو عشق است ، خودمونيم بدجوري جدي ان

دوستان . دوستان عزیز این عکسی که من گذاشتم مال Rocksteady نیست . این عکس یه چند وقت پیش تو نت اومده بود من دیدم خیلی قشنگه و تم تاریک و جدی داره گفتم بزارم اینجا حال کنید . منبع این عکس نمیدونم چی و کجا بوده ولی نزدیک ترین چیزی که میشه از Rocksteady انتظار داشت همین عکسه به نظرم .

یک سری عکس از سری قدیم و جدید لاک پشت های نینجا میزارم خاطراتتون زنده شه :)

Shredder
همیشه دشمن اصلی و قسم خورده لاک پشت ها shredder بوده. توی سری جدید کارتون لاک پشت ها هویتش کاملا عوض شده ظاهرا از یک سیاره دیگه اومده
iroaz2eoa6kgfe6ec5ms.jpg

مستر اسپلینتر
استاد لاک پشت هاست و تو فاضلاب بهشون آموزش میده. در گذشته استاد فنون رزمی بوده که بعدها به موش تبدیل میشه! (من تا مدتها فکر می کردم این گرگه!!!!:)))

April O'Neil
دختر خبرنگار که با لاک پشت ها دوسته و همیشه با لباس زرد محل کارش دیده شده!!!:d

Casey Jones
اینهم جزو خوب ها حساب میشه و خیلی وقت ها به کمک لاک پشت ها میاد. موقع مبارزه یه ماسک هاکی رو صورتش میزاره
2zlx1uk39mt3hrfeve3n.jpg

Krang
مغز متفکر پشت همه بدبختی هاست! اکثر اوقات توی یه بدن روباتی بزرگ دیده میشه
xdd11k14lyveftqr4s2.jpg
ljn46hmo29wppfpme448.jpg

The Foot Clan
ضعیفترین نوع نینجاها حساب میشن و دشمنان عادی لا کپشت ها حساب میان
7td12ft8scnlznyf4a6s.jpg

Bebop & Rocksteady
یعنی عاشق این دوتام!:x یک از یک خنگتر! هر دو از ترکیب حیوانات با انسان بوجود اومدن.
نکته خیلی جالب اینه اسم کرگدنه "Rocksteady" هستش!!! اگه شک داشتید بازی ممکنه ساخته شه حالا مطمئن شید!!!
cycdc96kizxg3ymare2x.jpg
5n5rrakcbnb1op0xmri7.jpg

Dr Baxter Stockman
یکی از دشمنای اصلی لاکپشت ها به حساب میاد. یک دانشمند دیوانست که برای شردر کار میکنه....تو سری قدیمی آخرش با یک مگس ترکیب میشه . اما تو سری جدیدش خیلی جالب شده! هر اشتباهی که میکنه شردر اونو مجازات میکنه و یکی از اعضای بدنشو میکنه(!) و دکتر مجبور میشه یک عضو مکانیکی جای اون بزاره!....تا اینکه آخر کار دیگه هیچی از این بنده خدا باقی نمی مونه و میشه یه تیکه مغز تو شیشه بعلاوه یک چشم!:))

technodrome
یک سلاح متحرک غولپیکر که مقر و پایگاه اصلی شردر و افرادش هم بحساب میاد
1zpski3rgmyelkkuza7a.jpg

اینهم یک سری عکس از آدم بدهای این سری

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or