شایعه عنوان محبوب دیگر از سوی Rocksteady

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Evanescence.

کاربر سایت
شایعه ها نشان می دهد که سازنده بازی فوق العاده Batman دست به ip جدید زده که خیلی از شما آن را کم و بیش می شناسید.آن ها یک گروه 4 نفره هستند که Rocksteady به آن ها جان دوباره خواهد بخشید و آن ها به صورت جدی به دنیای بازی ها خواهند آمد.این گروه 4 نفره کسانی نیستند جز لاک پشت های نینجا.
31216633205446052730.jpg
با توجه به پستی که در *Paul Gale Network زده شد،تمام لاک پشت ها با سلاح های منحصر به فرد خود قابل بازی خواهند بود،همچنین فلش بک هایی از استاد *Splinter و صاحب قبلی خود Hamato Yoshi که داستان قبل از مرگش را بازگو می کند قابل بازی خواهد بود.
Bebop, Dr. Baxter Stockman, Krang, Rocksteady, and Shredder همه به عنوان غول های طرف مقابل با شما به جنگ خواهند پرداخت.
این سایت ادعا می کند که در بازی ون و بالن کوچک معروف TMNT در بازی هستند،همچنین در نسخه Wii U امکان استفاده از صفحه لمسی در گیم پلی وجود خواهد داشت.
گفته می شود این سری نسبت به کارتون ها یا بازی های قبلی این سری بسیار تاریک تر و جدی تر خواهد بود،ظاهرا این سری هم همانند Arkham City با موتور Unreal 3 ساخته خواهد شد.
احتمالا این بازی برای 3 کنسول PS3 XBOX 360 و Wii U عرضه خواهد شد.
توجه داشته باشید هنوز هیچ چیز تایید نشده و در حده شایعه است.
منبع
ویرایش: متاسفانه این خبر از طرف یکی از افراد RS تکذیب شد

آخرین ویرایش:
بنفشه اسمش چي بود؟:d
من عاشق بنفشه بودم تو كاراي الكترونيكي هم تبحر خاصي داشت:))

WOOOOOOOOOOOW !!! به شدت امیدوارم واقعی باشه این خبر ! پتانسیل خیلی زیادی هم داره اگه دست یه سازنده حرفه ای مثل Rocksteady بیفته.
بنفشه اسمش چي بود؟:d
بنفش : داناتلو ، مغز متفکر گروه و دانشمند و اینا بود ! :دی اسلحه ـش هم یه چیز چوب مانند !
آبی : لئوناردو ، رییس گروه و یه جورایی لاک پشت اصلی. اسلحه ـش شمشیره !
قرمز : رافائل ، فرد پرخاشگر (!) گروه که بعضی وقتا قاتی میکنه ولی بچه خیلی خوب و قدرتمندی هست ! :دی اسلحه ـش هم دو تا خنجره !
زرد : مایکل انجلو ، لاک پشت بامزه گروه که بیشتر به فکر خوردن و خندیدن هست ! اسلحه ـش هم یه نانچیکو هست !

البته این اسلحه ها که میگم ، همین طوری تحت الفظی هست وگرنه هرکدوم اسم ژاپنی مخصوص داره !! :دی

واااااااااای......خدای من! بهترین شایعه ای هست که تو عمرم شنیدم! اگه تأیید شه میشه بهترین خبر عمرم! :d
از همون بچگی عاشق اینا بودم:x همه کارتونای سری قدیم و جدیدشو نشستم دیدم!
تیتراژ اول سری قدیمیش رو اینجا آپلود کردم.اگه مثل من فن لاکپشتها باشین حس نوستالژی فوق العاده ای بهتون دست میده!حتما ببینید:d
Teenage Mutant Ninja Turtles Opening Theme.flv

آخرین ویرایش:
از زمان طفولیت با کارتون هاش بزرگ شدم و شدیدااااااااااا باهاش خاطره دارم امیدوارم اساتید(Rocksteady) برن تو کارش :x

یکی از بهترین کارتون های بچگیم بود... امیدوارم که رسما تایید بشه...و صدرصدد ب یک بازی مسخره بچه بازی روبه رو نخواهیم بود...

آخرین ویرایش:
از سازنده ای که بازی اولش به طور جدی میانگین 91 داشته و بازی دومش میانگین 96 چه چیزی میشه انتظار داشت مسلما شاهکار. هرچند به هیچ وجه از این لاک پشتا و دنیاشون خوشم نمیومد و امیدوارم از شخصیتای دیگه ای استفاده کنن برای ساخت شاهکار جدیدشون یا اصلا خودشون یه دنیای جدید و کاملا نو رو برای ساخت بازیشون استفاده کنن
در هر صورت هر چیزی که بسازن مهم نیست مهم اینکه بازم یه بازی بینظیره

we belive in rocksteady .
هرچی بسازه دوسش دارم :دی ولی خوب دلم میخواست یه بازی از یه سوپر هیرو دیگه درست کنه مثلا سوپرمن یا هالک یا ....

این 4تا لاکپشت با اینکه پتانسیل بالایی برای بازی داشتن اما هیچوقت یه بازی درست حسابی ازشون ساخته نشد امیدوارم RSبسازه و فقط شایعه نباشه.

یادش بخیر بیشترین شخصیتی که دوستش داشتم مایکل(مایکی:d) بود

این 4تا لاکپشت با اینکه پتانسیل بالایی برای بازی داشتن اما هیچوقت یه بازی درست حسابی ازشون ساخته نشد امیدوارم RSبسازه و فقط شایعه نباشه.

یادش بخیر بیشترین شخصیتی که دوستش داشتم مایکل(مایکی:d) بود
اون بازی روی سگا به کل سر تا پای این نسل می ارزه!

با وجود اینکه به rocksteady اعتماد کامل دارم ولی به نظرم کارشون خیلی سخته

ساختن یه بازی با تم تاریک و جدی توی دنیایی شاد و رنگارنگ TMNT کار آسونی نیست

هرچند ترجیح میدم بجای ساختن یه بازی از لاکپشت های دوست داشتنیمون مارو به زندگی کلارک کنت و تبدیل شدن اون به سوپرمن ببرن

نیلوفر خانوم این منبعی که گذاشتی دقیقا همین خبر رو تکذیب کرده :

[h=1]Insider denies Rocksteady’s rumoured TMNT title[/h]

آخرین ویرایش:
با وجود اینکه به rocksteady اعتماد کامل دارم ولی به نظرم کارشون خیلی سخته

ساختن یه بازی با تم تاریک و جدی توی دنیایی شاد و رنگارنگ TMNT کار آسونی نیست

هرچند ترجیح میدم بجای ساختن یه بازی از لاکپشت های دوست داشتنیمون مارو به زندگی کلارک کنت و تبدیل شدن اون به سوپرمن ببرن
اتفاقا کامیک لاکپشت های نینجا خیلی جو خوف و تاریکی داره درست مثل بتمن .اما دو سری کارتون و انیمیشنی که از روش اومده نتونستن حق مطلبو درست برسونن مگه نه دنیای لاکپشت ها اصلا شاد و رنگارنگ نیست تقریبا همیشه شبه!
من خودم به شخصه خیلی دوست داشتم که اینا یه نسخه از بازی Spider man و داستان زندگی پیتر پارکر رو به همین سبک open-world بتمن می ساختن.انداختن تار عنکبوتی بین ساختمون های شهر و اینور و اونور رفتن میتونست فوق العاده باشه......مخصوصا که Villianهای فوق العاده ای هم داره
اما لاک پشتهای نینجا هم به نظرم میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه.....اولا که اینا نینجا هستن و خیلی جاها باید مخفیانه کار کنن درست مثل بتمن. بعد اینا 4 نفر هستن و هر کدوم میتونه قابلیت های خاص خودشو داشته باشه. با وجود شخصیت دوناتلو، خیالمون بابت گدجت ها هم تو بازی راحته!:d وسایل نقلیه زمینی و هوایی،بدمن های جذاب و باحال،....
همه چی فراهمه برای ساخت یک بازی فوق العاده!...>:d<

فقط فقط میکل آنجلو رو عشقه....

احمق-خوشحال-پیتزا-نانچیکو.....:d

آخر کاراکتره...>:d<

امیدوارم به زودی تائید بشه.

البته این اسلحه ها که میگم ، همین طوری تحت الفظی هست وگرنه هرکدوم اسم ژاپنی مخصوص داره !! :دی

لئوناردو ==Katana
رافائل== Sai
دوناتِلو== Bo
میکل آنجلو== Nunchaku

یعنی همینو میخواستم ! چه TMNT ـی بشه اینی که Rocksteady بسازه ! ^^ اصلا این استودیو باید فقط دست بزاره روی سوپر هیرو ها و اون چیزی که تا به حال استودیوهای دیگه نتونستن بسازن رو به بهترین شکل ممکن ارائه بده .
پتانسیلش رو داره جداً .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or