شایعه عنوانی مرتبط با Fahrenheit: Indigo Prophecy در دست ساخت است؟

Frobary

Loyal Member
چندی پیش استودیو Quantic Dream اعلام کرده بود که باید منتظر اخبار جدیدی از این استودیو در ژانویه 2015 باشید. هم اکنون سایتی بر روی اینترنت قرار گرفته که شواهد نشان از ارتباط آن با بازی Fahrenheit: Indigo Prophecy دارند. با مراجعه به این سایت عبارت Days 27 مشاهده می شود که احتمالا به تاریخ 27 ژانویه اشاره دارد، همین طور کلماتی همچون Guilt و Murder و Chilling را می بینیم که با مقایسه آن با کاور عنوان اصلی، متوجه می شویم این سایت مرتبط با Fahrenheit: Indigo Prophecy است.

Fahrenheit_pc_boxart.jpg

علاوه بر این Tagline بازی نیز Guilt is a chilling feeling بود که ارتباط را کامل می کند! حالا باید دید نسخه HD عنوان اصلی معرفی خواهد شد یا دنباله ای بر این بازی.

اون زمان که کوانتوم pc زن بود یه استودیوی مستقل بود... الان سونی خریددش و فقط باید انحصاری بزنه برا سونی... برا همینه که همیشه انحصار بده ...
اولا دوستمون گفت third party هست
ثانیا اگه مال سونی بود میومد اینو برا ps4 میزد نه برا pc
پس عرضه ریمستر هنوز نشون دهنده مستقل بودنشه و میتونه بدون اجازه سونی بازیهاشو بده
البته ممکنه heavy rain رو انحصاری زده باشه کاملاو اجازه عرضشو نداشته باشه دیگه

پس عرضه ریمستر هنوز نشون دهنده مستقل بودنشه و میتونه بدون اجازه سونی بازیهاشو بده
البته هنوز چیزی تایید نشده و نمیشه به آمازون اکتفا کرد ولی بعیده که یکدفه QD بازیشو برای پلتفرمی غیر از PS4 بده.گرچه مشکلی ندارم با این حرکت و اتفاقا بدم نمیاد QD دوباره شروع کنه به مولتی پلتفرم کردن بازی هاش چون واقعا حقشه که بیشتر از اینا مزد کارهاشو بگیره.شخصا همین BEYOND که خیلی ها باهاش هنوز مشکل دارن برای من یکی از بهترین تجربه ها بوده.در کل حرفم اینه که این شایعه خیلی بعیده که برای PC ریمستر کنه چون زمانی که بیشتریا داشتن از بازی انتقاد میکردن خود سونی رسما تشکر کرد بخاطر ساخت BEYOND حتی کمک مالی خوبی به QD کرد(این قضیه رو البته شک دارم ولی یادمه انگار همچین خبری رو خونده بودم).برای همینه که میگم بعیده یکدفعه بخواد همچین حرکتی کنه.البته باز هم تو دنیای GAME جدیدا تضادهای زیادی با آنچه که فکر میکنیم دیده میشه.تا 6 روز دیگه ببینیم چی میشه.بعد E3 و اون نمایش The Dark Sorcerer خیلی وقته خبری از QD نیست.:d

بازی عالی بود، فقط دیگه آخرای داستان واسه اینکه باید بازی رو سر موعد میداد بیرون دیگه توی داستانش آب بسته بود یه کمی، با این وجود بازم عالی بود....بدم نمیاد یه بازسازی از بازی ببینیم و لذت ببریم ازش، همون بازی رو با تکنولوژی امروزی و یه گرافیک و داستان و مرحله پردازی بهینه سازی شده به سبک Heavy Rain و Beyond بسازن.....چه شود.....

به نظرم تا جایی که می‌تونن باید از Beyond: TS و Heavy Rain دوری کنن. :d من خیلی این بازی رو دوست داشتم و فکر می‌کردم QD آینده درخشانی داره اما بعد از این دو تا بازی آخر کاملاً ناامید شدم.

انصافا من نمیدونم چرا خیلیا با Beyond رابطه برقرار نکردن. این بازی فقط یه بازی نبود. یه تجربه ی تکرار نشدنی بود و برای من به مراتب از Heavy Rain هم دوست داشتنی تر. :)

فکر می کردم سونی خریددش که همش داره انحصاری براش میده... با این حساب چندان هم به صرفه نیست که فقط انحصاری بزنه

انصافا من نمیدونم چرا خیلیا با Beyond رابطه برقرار نکردن. این بازی فقط یه بازی نبود. یه تجربه ی تکرار نشدنی بود و برای من به مراتب از Heavy Rain هم دوست داشتنی تر. :)
ببخشید چندان ربط نداره به این تاپیک حرفم اما :
شاید به خاطر اینکه یکسری ها بازی بیتشر دوست دارند تا فیلم سینمایی که شبیه بازی باشه ؟
البته من نرفتمش و نمیتونم نظرم بدم دقیق
اما شنیدم که تقریبا یکسری ها ممیگند شبیه فیلم هست تا بازی بیشتر (از نظر گرافیک نمیگم ها (البته که گرافیکشم بالاتس) از نظر گیم پلی میگم)

ببخشید چندان ربط نداره به این تاپیک حرفم اما :
شاید به خاطر اینکه یکسری ها بازی بیتشر دوست دارند تا فیلم سینمایی که شبیه بازی باشه ؟
البته من نرفتمش و نمیتونم نظرم بدم دقیق
اما شنیدم که تقریبا یکسری ها ممیگند شبیه فیلم هست تا بازی بیشتر (از نظر گرافیک نمیگم ها (البته که گرافیکشم بالاتس) از نظر گیم پلی میگم)
بله درست میگید. گیمپلی خیلی درگیر کننده ای نداره که به نظر من باز تو بیوند عالی بود و خیلی بهتر از HR. ولی شما اینم در نظر داشته باش که شما نهایت نهایت یه فیلم و با هر داستان قوی ای هم که داشته باشه نهایت تو ۳ ساعت میبینی و تموم میشه ولی بازی ای مثل Beyond حدود ۱۰ ساعت گیمپلی هست که داستان رو تو ۱۰ ساعت. برات میگه و از جزییات خیلی بیشتری مطلع میشی تا بخوای اونو تو فرمت یه فیلم ۲ یا ۳ ساعته ببینی. ;)

فکر نمیکنم ای پی این بازی مال QD باشه ...ای پی معمولا ماله ناشره که ناشر این بازی هم اتاری بود...الان نمیدونم ای پی مال کیه؟؟؟ مهمتر اینکه انتشار این بازی برای pc و سایر کنسولها میتونه برای بازی بعدی QD برای ps4 کلی مشتری جاب کنه.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or