شایعه عنوانی مرتبط با Fahrenheit: Indigo Prophecy در دست ساخت است؟

Frobary

Loyal Member
چندی پیش استودیو Quantic Dream اعلام کرده بود که باید منتظر اخبار جدیدی از این استودیو در ژانویه 2015 باشید. هم اکنون سایتی بر روی اینترنت قرار گرفته که شواهد نشان از ارتباط آن با بازی Fahrenheit: Indigo Prophecy دارند. با مراجعه به این سایت عبارت Days 27 مشاهده می شود که احتمالا به تاریخ 27 ژانویه اشاره دارد، همین طور کلماتی همچون Guilt و Murder و Chilling را می بینیم که با مقایسه آن با کاور عنوان اصلی، متوجه می شویم این سایت مرتبط با Fahrenheit: Indigo Prophecy است.

Fahrenheit_pc_boxart.jpg

علاوه بر این Tagline بازی نیز Guilt is a chilling feeling بود که ارتباط را کامل می کند! حالا باید دید نسخه HD عنوان اصلی معرفی خواهد شد یا دنباله ای بر این بازی.

بازی عالی بود، فقط دیگه آخرای داستان واسه اینکه باید بازی رو سر موعد میداد بیرون دیگه توی داستانش آب بسته بود یه کمی، با این وجود بازم عالی بود....بدم نمیاد یه بازسازی از بازی ببینیم و لذت ببریم ازش، همون بازی رو با تکنولوژی امروزی و یه گرافیک و داستان و مرحله پردازی بهینه سازی شده به سبک Heavy Rain و Beyond بسازن.....چه شود.....

خیلی از گیمر های امروزی این بازی رو تجربه نکردن ، با اینکه خودم از هر چی ریمستر و HD کردن و غیره خسته شدم :d
، امیدوارم این بازی رو ریمستر کنن البته با بهبود گیم پلی و کنترلش:x

من همین چندوقت پیش نسخه ps2 رو دانلود کردم و با ps3 برای n امین بار بازی کردم.
تاپ 5 تمام دوران
من با فارنهایت زندگی کردم...
نسخه pal رو دانلود کنید که سانسور نشدست.

احتمالاً قضیه به این مربوط میشه. :دی

wnte2pv8f9wu1zxse6ah.jpg

مثل اینکه نسخه Remaster شده بازی برای کامپیوتر و پلتفورم های همراه در تاریخ 19 ژانویه عرضه میشه. بعیده از نظر بصری تفاوت خیلی زیادی با نسخه اصلی داشته باشه و احتمالاً قضیه به HD شدن بافت ها و این جور چیزها ختم میشه، چون قیمتش فقط 10 دلار هست.

آخرین ویرایش:

مثل اینکه نسخه Remaster شده بازی برای کامپیوتر و پلتفورم های همراه در تاریخ 19 ژانویه عرضه میشه. بعیده از نظر بصری تفاوت خیلی زیادی با نسخه اصلی داشته باشه و احتمالاً قضیه به HD شدن بافت ها و این جور چیزها ختم میشه، چون قیمتش فقط 10 دلار هست.

فکر نکنم کل داستان این باشه
بلخره باید برای اینکارشون هم یه دلیلی داشته باشن...
چه لزومی داره یهویی بیان یه نسخه hd از بازی دونسل پیش رو عرضه کنن؟

فکر نکنم کل داستان این باشه
بلخره باید برای اینکارشون هم یه دلیلی داشته باشن...
چه لزومی داره یهویی بیان یه نسخه hd از بازی دونسل پیش رو عرضه کنن؟
10 سال از عرضش گذشته و ماله نسل قبل نیست مال نسل قبلیش هست
به احتمال زیاد به فکر ساخت نسخه دو شاید افتادن دوباره اینو دادن
quantic dream اوایل pc زن بود دو تا عنوان اولش omikron و همین فارنهایت که البته با فاصله زمانی برای ps2 xbox داد
امیدوارم اگه نسخه دومی باشه برا pc هم بوده یا اگه ریمسستر heavy rain رو بده که واقعا عالی میشه چون 10 سال بود که دیگه بازی ای رو pc نداده

OH MY GOOOOOOOOOOOOOOOOOD
باورتون میشه همین دیشب داشتم به این قضیه فکر میکردم که چی میشد Quantic Dreams و Dave Cage بیان و یه لطف بزرگ در حق Gamer ها کنن و این 3 تا شاهکار (Indigo Prophecy - Heavy Rain - Beyond) رو روی یه Blue Ray عرضه کنن...

یعنی ممکنه!!!؟؟؟

من رسماً عاشق این بازی هستم، معرکه ـست...

PS: میگم Trophy داره آیا :-/

wnte2pv8f9wu1zxse6ah.jpg

مثل هیلو هم می تونی بین قدیمی و جدیدش سویچ کنی.

چرا بازیهای قدیمی رو remake نمیکنن و فقط به همون HD بسنده میکنن که اصلا تاثیر بخصوصی بوجود نمیاره.درسته خرجش خیلی بیشتره ولی درعوض فروشش هم خیلی بهتر میشه چون الان اون کسی که این بازی رو تجربه نکرده هیچوقت نمیتونه با این گرافیک و جزئیات کنار بیاد و فقط بخشی از همون طرفدارای سابقش میرن سراغش.
سوئیچ کردن هم دیگه لازم نداشت وقتی تفاوت فقط در حد رزلوشن هست.

بنظرم اگه remake میشد بازم حسابی میترکوند و مثل یه بازی جدید میفروخت.خیلی از گیمرا که اسمشو شنیده بودن و نتونسته بودن اون زمان تجربش کنن با سر میرفتن سراغش

10 سال از عرضش گذشته و ماله نسل قبل نیست مال نسل قبلیش هست
به احتمال زیاد به فکر ساخت نسخه دو شاید افتادن دوباره اینو دادن
quantic dream اوایل pc زن بود دو تا عنوان اولش omikron و همین فارنهایت که البته با فاصله زمانی برای ps2 xbox داد
امیدوارم اگه نسخه دومی باشه برا pc هم بوده یا اگه ریمسستر heavy rain رو بده که واقعا عالی میشه چون 10 سال بود که دیگه بازی ای رو pc نداده

اون زمان که کوانتوم pc زن بود یه استودیوی مستقل بود... الان سونی خریددش و فقط باید انحصاری بزنه برا سونی... برا همینه که همیشه انحصار بده ...

اون زمان که کوانتوم pc زن بود یه استودیوی مستقل بود... الان سونی خریددش و فقط باید انحصاری بزنه برا سونی... برا همینه که همیشه انحصار بده ...

کوانتوم دریم هیچ وقت برای سونی نبوده و نیست. یه استودیو third party هست.

“Would we have made more money by going multi-platform? Of course, but on the other hand, we wouldn’t be working with Sony as a publisher. We’re certainly not going to change partner for the sake of making more money; that’s not the philosophy behind our studio. As long as we can create the games we want to create, we’ll stay with Sony.”

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or