عناصر تکمیل کننده یه PC

سلام بچه ها.میخوام اگه میشه لطف کنید چیزهایی رو که میتونن بازی با پی سی رو جذاب تر کنن ذکر کنید.مثلا Speaker های گنده و .........
اگه جایی بهتر از میز برا پی سی بنظر تون میرسه ذکر کنید.(از ذکر ماوس و کیبورد فقط خودداری کنید که هیچ فرقی نمکینه...........)

همه اینا وقت توی بازی حرفه ای نباشی هیچی به حساب نمیاد.
حالا برو موس 200 تومنی بخر...پد فلان بخر...کیبرد G15 بخر هدست barracuda بخر...
بعد بازی میذاری جلوش توی Crysis گیر میکنه میاد سوال میکنه :دی

ولی خدایی این یکی رو راست گفتی .
ما هم شرط رو بر حرفه ای بودن گذاشتیم. حالا اگه کسی فک میکنه خیلی حرفه ایه بیاد COD4MW رکوردشو تو اون مود اخری بر روی Vetern بگه.:biggrin1::biggrin1:

بنظر من اینها لازمه:
1.یه سیستم نسبتا خوب(حداقل کارت 8800)
2.یه موس و کیبورد نسبتا خوب
3.مانیتور با کیفیت با اندازه ی مناسب
4.یه میز 100 ٪ استاندارد که مخصوص کار با کامپیوتر باشه که گردن آدم زیاد درد نکنه.
همچنین اتاق جایی باشه که فقط مخصوص بازی باشه و هر کسی حین بازی نیاد تو!
مثلا داری فارنهایت بازی میکنی....!
در مورد وسایل خاص،اتاق تاریک،سبک موسیقی و ...
زیاد باهاتون موافق نیستم !
گیمر باید با درس رابطه ی خوبی داشته باشه تا مدام ضعف درسیش رو به حساب بازی نذارن!
من خودم این ترم مشروط شدم ولی ربطی به بازی نداشت در حالی که همه بهم میگن بازی نکن
درستو بخون!
البته دوستان بیشتر جنبه ی شوخی داشتن!
در موردcod4:mw هم باید بگم به شخصه رو سومین درجه ی سختی به زور تمومش کردم و اصلا سراغ چهارمی نرفتم!

حاجی زیاد دست کم نگیر ما رو درسته الان میخونم برا کنکور ولی اینو داشته باش:
Farcry2 رو 2.5 روزه تموم کردم اونم روی HardCore
از سال 79 هم به شغل شریف بازی خوری روی آوردم.
کدومتون IGI2 رو تا آخر با هارد تموم کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان نکته ای فراموش شد.این اتاق به یه گیمر حسابی نیاز خواهد داشت..یه گیمر واقعی! از اونا که 2 شبانه روز وق زده میشینه جلوی سیستم، چشاش اسهال گرفته و تا روز بعد که میره دانشگاه توی خیابونا بع بع می کنه.
اتاق این گیمر بخودی خود خفن خواهد شد.وی در خواب هم به بازی آنلاین با سرعت بالا با آن دنیا خواهد پرداخت و بعد از هر برد آنلاین به طرز وحشتناکی عربده میزند.

آخرین ویرایش:
دوستان نکته ای فراموش شد.این اتاق به یه گیمر حسابی نیاز خواهد داشت..یه گیمر واقعی! از اونا که 2 شبانه روز وق زده میشینه جلوی سیستم، چشاش اسهال گرفته و تا روز بعد که میره دانشگاه توی خیابونا بع بع می کنه.
اتاق این گیمر بخودی خود خفن خواهد شد.وی در خواب هم به بازی آنلاین با سرعت بالا با آن دنیا خواهد پرداخت و بعد از هر برد آنلاین به طرز وحشتناکی عربده میزند.
:laughing::laughing:
حاجی زیاد دست کم نگیر ما رو درسته الان میخونم برا کنکور ولی اینو داشته باش:
Farcry2 رو 2.5 روزه تموم کردم اونم روی HardCore
از سال 79 هم به شغل شریف بازی خوری روی آوردم.
کدومتون IGI2 رو تا آخر با هارد تموم کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
FarCry2 رو فکر کنم منظورت 2.5 هفته ای بود :biggrin1:
چون بازی 50 ساعت GamePlay داره... چجوری 2.5 روزه ؟ یعنی می خوای بگی یه سره بازی می کردی ؟ نه دستشویی میرفتی ؟ نه غذا می خوردی ؟ نه کار و زندگی !... آره ؟:biggrin1:
تو تاپیک بازی اولین نفری که تموم کرد فکر می کنم (فکر می کنما) آریا بود که 5 روز طول کشید و همه مسخرش می کردن که Cheat زدی...
IGI2 رو من تو اون مرحله ای که اون ربات ها از دیوارا تیر می زدن (مرحله یکی مونده به آخر بود فکر کنم) خیلی گیر کردم ولی بالاخره رو هارد تموم کردم... در ضمن اون ماله زمان بچگیامون بود بابا... من 4-5 سال پیش IGI2 می رفتم... COD4ـه Veteran تا کجا رفتی ؟:-".. خودم به شخصه تا No Shooting In The War Room (همین بود دیگه ؟) بیشتر نتونستم برم...
دقیقا

===

راجع به موسیقی هم باید بگم گیمر باید یا Rock گوش بده یا یکی از سبک های ،Trance ، House یا Electro... نمی دونم چرا ولی فکر می کنم مغز یه گیمر واقعی اینا رو می طلبه...
وقتی روزی 6-7 ساعت با خون و آتیش سر و کار داری و سالی 1 میلیارد نفر می کشی ، مغزت به سمت Rock یا HardCore Trance میره...

===

نظر شخصیمو می گم :
پوستر بازی تو اتاق یه امر کاملا خزه :biggrin1:
هر چقدرم خوب و باحال باشه...
انگار پوستره Brad Pit یا بروسلی بزنی :sick:

COD4ـه Veteran تا کجا رفتی ؟:-".. خودم به شخصه تا No Shooting In The War Room (همین بود دیگه ؟) بیشتر نتونستم برم...
من CoD4 رو اولین بار روی Vetern شروع کردم که مثلا زود تموم نشه... 6 ساعته تموم شد...:|

FarCry2 رو فکر کنم منظورت 2.5 هفته ای بود :biggrin1:
چون بازی 50 ساعت GamePlay داره... چجوری 2.5 روزه ؟ یعنی می خوای بگی یه سره بازی می کردی ؟ نه دستشویی میرفتی ؟ نه غذا می خوردی ؟ نه کار و زندگی !... آره ؟:biggrin1:
تو تاپیک بازی اولین نفری که تموم کرد فکر می کنم (فکر می کنما) آریا بود که 5 روز طول کشید و همه مسخرش می کردن که Cheat زدی...
کلا گیم پلی مفید بازی بدون ماموریت جانبی 15 ساعت بود که من اولین نفر به نظر میرسه تموم کردم پست هاش هم هست و بعد از اون بود که نقد و داستان بازی رو توی بخش پریمیوم قرار دادم. 50 ساعت!:laughing:

مثل اینکه تو COD4 من از همه بهتر ظاهر شدم من اون مود اخری که 5 تا جونن داری و امتیازی هست رو رو وترن تموم کردم که باید برای این کار حداقل 10 ساعت یه پشت بازی کنی و کمتر از 10 بار بمیری :biggrin1:

این جا جای ریختن سوابق نیست نباید بحثشو میکردم بیخیال حرفمو پس گرفتم.تاپیک دیگه داره از قالب اصلی ش خارج میشه.
بچه ها یه جایی بجز میز که بشه پی سی رو روش گذاشت بنظرتون میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
این جا جای ریختن سوابق نیست نباید بحثشو میکردم بیخیال حرفمو پس گرفتم.تاپیک دیگه داره از قالب اصلی ش خارج میشه.
بچه ها یه جایی بجز میز که بشه پی سی رو روش گذاشت بنظرتون میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رو زمین...:biggrin1:
اصولا pc رو هرجا میتونی بزاری ولی باید جایی باشه که بتونی بازی کنی!یعنی یه جایه ازاد برای موس باشه,که بهترین جا همون میزه:smile:

من یه اتاق داریم(من+داداشم) که فکر کنم 3*5 باشه و همیشه(هر وقت من اونجام)ریخته پاشه!و ورود مامان هم ممنوعه!
من یه سیستم+یه لپتاپ دارم که شبکه هستند و داداشم هم یه pc دیگه داره! که با اونم شبکه هست! و گیم میزنیم!(کمتر کسی این امکان رو داره!)
ADSl هم 128 داریم که کفتیایت میکنه
موس و کیبردمون ساده است و بیشتر هزینه هامون برای قطعات اصلی بوده!
یه lcd 32 samsung هم داریم
تو اتاق هم پوستر چسپوندیم به تعداد زیاد و اصلا هم اهل این موسیقی های سوسولی نیستیم!فقط ونجلیس!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or