اتاق یه گیمر درست و حسابی (مخصوصا اگه PC Gamer ـه Hardcore باشه :biggrin1

:
1. از هرگونه کتاب و جزوه ی درسی بپرهیزید.
2. TV Monitor HD
3. اگه اتاقت بزرگه یه اسپیکر 7.1 کاناله ، اگه کوچیکه یه Headsetـه Skullcandy یاBasshunter.
4. یه موس و کیبورد X7 با قدرت 2500dpi.. لازم به ذکره که 90% PC بازهای این سایت (و جهان) از X7 استفاده می کنن. X7 یه سری مدل موس و کیبورده از شرکت A4Tech که واقعا شاهکاره.
5. هر چقدر می تونی بهم ریخته باش :biggrin1:
7. دور میزه PC همیشه باید مثل طویله باشه :biggrin1:
8. اگه می خوای ثابت کنی یه Geekـه تمام عیاری باید عینکی هم باشی :biggrin1:
9. به موسی راک یا یکی از سبک های House ، Trance یا Electro باید علاقه داشته باشی و این از نوع رنگ و اینای اتاقت باید مشخص باشه.
10. ADSL بالای 256
11. اگه به کنسول علاقه داری ، یجوری وانمود کن که نداری :biggrin1:
12. به یکی از ورزش های Xtream Spor مثل BMX ، Skateboard یا Snowboard باید اشراف کامل داشته باشی.
13. اگه دانشگاه میری سعی کن همه ی ترم هارو مشروط شی و همش واحد حذف کنی که لیسانست بیش از 5 سال طول بکشه که ثابت کنی Gamerـیی.. اگرم داری واسه کنکور می خونی به نظر من نخون چون الان کنکور 100% قبولی شده ، به همه می رسه :biggrin1:
14. آثاری از غذای مونده یا نصفه باید روی میز PC باشه.
15. انقدر کم خوابی بکش که زیر چشمات مشکی بمونه :biggrin1: (برای تسریع این عمل از مواد مخدر های موجود هم می تونی استفاده کنی)
من اینا رو تا الان یادم اومد... هر Hardcoreـیم دیدم همینا براش ملاک بوده :biggrin1:... موسیقی راک و اتاق شلوغ از همه مهم تره...
برای اطلاعات بیشتر به کلیپ Dota از Basshunter رجوع کنید.
اینم عکس اتاق خودم که می تونید به عنوان سرمشق ازش استفاده کنید :biggrin1:
البته من چون کار Remixing انجام می دم از Skullcandy استفاده می کنم وگرنه واسه Game همون Basshunter عالیه.
http://i43.tinypic.com/xnx7q9.jpg