عناصر تکمیل کننده یه PC

سلام بچه ها.میخوام اگه میشه لطف کنید چیزهایی رو که میتونن بازی با پی سی رو جذاب تر کنن ذکر کنید.مثلا Speaker های گنده و .........
اگه جایی بهتر از میز برا پی سی بنظر تون میرسه ذکر کنید.(از ذکر ماوس و کیبورد فقط خودداری کنید که هیچ فرقی نمکینه...........)

joystick بیسیم.
اسپیکر 5.1 یا 7.1
مانیتور واید +19 اینچ
و مهمتر از همه یک اتاق گیمر پسند:laughing:

از اینایی گه گفتی فقط 19 واید رو دارم.گیم پد بیسیم؟؟؟؟من بیشتر ترجیح میدم یه Chil stream بخرم !!!!!!!!!!
میشه راجع به اتاق گیمر پسند یه توضیحی بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4تا پوستر دنیای بازی بچسبون تو اتاقت تا گیمر پسند بشه.
جی استیک هم واسه فیفاو بازی های اسپرت بخر.
Flight Stick برای Flight Simulator که خیلی جذاب هست(مدل یوک رو بخر)
اسپیکر با کیفیت به شرطی که بتونی صداش رو زیاد کنی اگر نمیتونی یک هندز فیری بگیر.
مونیتور هم 22اینچ سامسونگ باشه خیلی توپ میشه.
ADSL هم که مهمترین بخشش هست

اتاق یه گیمر درست و حسابی (مخصوصا اگه PC Gamer ـه Hardcore باشه :biggrin1:) :
1. از هرگونه کتاب و جزوه ی درسی بپرهیزید.
2. TV Monitor HD
3. اگه اتاقت بزرگه یه اسپیکر 7.1 کاناله ، اگه کوچیکه یه Headsetـه Skullcandy یاBasshunter.
4. یه موس و کیبورد X7 با قدرت 2500dpi.. لازم به ذکره که 90% PC بازهای این سایت (و جهان) از X7 استفاده می کنن. X7 یه سری مدل موس و کیبورده از شرکت A4Tech که واقعا شاهکاره.
5. هر چقدر می تونی بهم ریخته باش :biggrin1:
7. دور میزه PC همیشه باید مثل طویله باشه :biggrin1:
8. اگه می خوای ثابت کنی یه Geekـه تمام عیاری باید عینکی هم باشی :biggrin1:
9. به موسی راک یا یکی از سبک های House ، Trance یا Electro باید علاقه داشته باشی و این از نوع رنگ و اینای اتاقت باید مشخص باشه.
10. ADSL بالای 256
11. اگه به کنسول علاقه داری ، یجوری وانمود کن که نداری :biggrin1:
12. به یکی از ورزش های Xtream Spor مثل BMX ، Skateboard یا Snowboard باید اشراف کامل داشته باشی.
13. اگه دانشگاه میری سعی کن همه ی ترم هارو مشروط شی و همش واحد حذف کنی که لیسانست بیش از 5 سال طول بکشه که ثابت کنی Gamerـیی.. اگرم داری واسه کنکور می خونی به نظر من نخون چون الان کنکور 100% قبولی شده ، به همه می رسه :biggrin1:
14. آثاری از غذای مونده یا نصفه باید روی میز PC باشه.
15. انقدر کم خوابی بکش که زیر چشمات مشکی بمونه :biggrin1: (برای تسریع این عمل از مواد مخدر های موجود هم می تونی استفاده کنی)

من اینا رو تا الان یادم اومد... هر Hardcoreـیم دیدم همینا براش ملاک بوده :biggrin1:... موسیقی راک و اتاق شلوغ از همه مهم تره...

برای اطلاعات بیشتر به کلیپ Dota از Basshunter رجوع کنید.

اینم عکس اتاق خودم که می تونید به عنوان سرمشق ازش استفاده کنید :biggrin1:
البته من چون کار Remixing انجام می دم از Skullcandy استفاده می کنم وگرنه واسه Game همون Basshunter عالیه.

http://i43.tinypic.com/xnx7q9.jpg

بدم نیست که یه سری به سایتای زیر بزنید:
www.RazerZone.com
www.SteelSeries.com
www.Logitech.com
www.Sennheiser.com
www.AltecLansing.com
www.Creative.com

اگرم خیلی دوس دارید که از PCــتون لذّت ببرید پیشنهاد میکنم یه Logitech G25 Racing Wheel هم بخرید!

البته اینا همش قرطی بازیه :biggrin1: یه PC Gamer در درجه ی اول به یه موس خوب + یه موس پد خوب نیاز داره..که باز بستگی به اون شخص به اصطلاح PC Gamer داره که چه جور بازیایی و در چه سطحی بازی میکنه..ممکنه حتی به همین 2 تا هم نیازی نداشته باشه!
لازم به ذکره که 90% PC بازهای این سایت (و جهان) از X7 استفاده می کنن.
تا جایی که من دیدم تو جهان اکثرا از برندهایی مثل Logitech,Razer,Microsoft استفاده میکنن..
توی ایران هم همونطور که گفتی A4tech .. ولی من اصلا منظورم این نیس که A4tech خوب نیس..اتفاقا A4tech نسبت به قیمتش چیزای خوبی داره..

پ.ن: یه اتاق تاریک هم توصیه میشه..برای این کار میتونید از آلمینیوم(فویل) برای پوشوندن پنجره ها استفاده کنید!

آخرین ویرایش:
اتاق یه گیمر درست و حسابی (مخصوصا اگه PC Gamer ـه Hardcore باشه :biggrin1:) :
1. از هرگونه کتاب و جزوه ی درسی بپرهیزید.
2. TV Monitor HD
3. اگه اتاقت بزرگه یه اسپیکر 7.1 کاناله ، اگه کوچیکه یه Headsetـه Skullcandy یاBasshunter.
4. یه موس و کیبورد X7 با قدرت 2500dpi.. لازم به ذکره که 90% PC بازهای این سایت (و جهان) از X7 استفاده می کنن. X7 یه سری مدل موس و کیبورده از شرکت A4Tech که واقعا شاهکاره.
5. هر چقدر می تونی بهم ریخته باش :biggrin1:
7. دور میزه PC همیشه باید مثل طویله باشه :biggrin1:
8. اگه می خوای ثابت کنی یه Geekـه تمام عیاری باید عینکی هم باشی :biggrin1:
9. به موسی راک یا یکی از سبک های House ، Trance یا Electro باید علاقه داشته باشی و این از نوع رنگ و اینای اتاقت باید مشخص باشه.
10. ADSL بالای 256
11. اگه به کنسول علاقه داری ، یجوری وانمود کن که نداری :biggrin1:
12. به یکی از ورزش های Xtream Spor مثل BMX ، Skateboard یا Snowboard باید اشراف کامل داشته باشی.
13. اگه دانشگاه میری سعی کن همه ی ترم هارو مشروط شی و همش واحد حذف کنی که لیسانست بیش از 5 سال طول بکشه که ثابت کنی Gamerـیی.. اگرم داری واسه کنکور می خونی به نظر من نخون چون الان کنکور 100% قبولی شده ، به همه می رسه :biggrin1:
14. آثاری از غذای مونده یا نصفه باید روی میز PC باشه.
15. انقدر کم خوابی بکش که زیر چشمات مشکی بمونه :biggrin1: (برای تسریع این عمل از مواد مخدر های موجود هم می تونی استفاده کنی)

من اینا رو تا الان یادم اومد... هر Hardcoreـیم دیدم همینا براش ملاک بوده :biggrin1:... موسیقی راک و اتاق شلوغ از همه مهم تره...

برای اطلاعات بیشتر به کلیپ Dota از Basshunter رجوع کنید.

اینم عکس اتاق خودم که می تونید به عنوان سرمشق ازش استفاده کنید :biggrin1:
البته من چون کار Remixing انجام می دم از Skullcandy استفاده می کنم وگرنه واسه Game همون Basshunter عالیه.

http://i43.tinypic.com/xnx7q9.jpg
با اجازهی شما دوست عزیز من یکی دوتا مورد دیگه بهش اضاف می کنم:
۱۶.حتما رو سیستمت برنامه های Garena ,Xfire ,Xportal ,و ... رو باید نصب کرده باشی.
۱۷.اتاق نباید هم رنگ خونه باشد ترجیحا مشکی (اگه بتونی از یکی دوتا سیمبل مانند SS هم استفاده کنی خوبه)
۱۸.از عکس های خانوادگی اصلا در اتاق استفاده نکن
۱۹.یه شی خیلی عجیب در اتاق داشته باش مثل یکی از دوستام که مثلا یه تابوت مشکی داره
۲۰.داشتن یه Labtop حتی اگر خیلی هم قدیمی باشد(این یکی از نون شب هم مهم تره)
۲۱.حتما از دوتا موس استفاده کن یکی با دقت 1300DPI برای کارهای کام\یوتری در Desktop و اون یکی با حداقل دقت 2500DPI برای بازی (ترجیحا اولی Microsoft rt54 و دومی Logitech X11 یا A4Tech X7 )
۲۲.عکس زمینه ی سیستم باید از خوانندگانی همچون Slipknot , Marliyn manson ,Chester و .. باشد.

۱۶.حتما رو سیستمت برنامه های Garena ,Xfire ,Xportal ,و ... رو باید نصب کرده باشی.
۱۷.اتاق نباید هم رنگ خونه باشد ترجیحا مشکی (اگه بتونی از یکی دوتا سیمبل مانند SS هم استفاده کنی خوبه)
۱۹.یه شی خیلی عجیب در اتاق داشته باش مثل یکی از دوستام که مثلا یه تابوت مشکی داره
۲۱.حتما از دوتا موس استفاده کن یکی با دقت 1300DPI برای کارهای کام\یوتری در Desktop و اون یکی با حداقل دقت 2500DPI برای بازی (ترجیحا اولی Microsoft rt54 و دومی Logitech X11 یا A4Tech X7 )
۲۲.عکس زمینه ی سیستم باید از خوانندگانی همچون Slipknot , Marliyn manson ,Chester و .. باشد.

دواداشای من(جمع داداش بود ها).والله اتاقم 3*4 و فضاش کاملا تاریک(جو رزیدنت رو شدید القا میکنه)
این تجهیزاتی که شما گذاشتین برا مایه دارست.البته من خودم الان یه ست X7 دارم.
پوستر ترجیحا 1 متری چاپ میکنم و بیخیال پوستر های دی بازی چون خیلی اتاق جواد میشه.
ADSL شاهکار کنم یه 128 بگیرم. کاربرد ADSL چیه الان من برم مثلا 512 بگیرم؟؟(عمرا من بازی دانلود کنم اینو بی خیال شید ولی دانلود تریلر رو هستم)
در مورد موسیقی متال و راک رو بیخیال 6 ماه گوش دادم افسردگی گرفتم.فقط HIPHOP گوش میدم
این ایکس پورتال و اینایی گه گفتین چین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس پس زمینه و مرلین منسون؟؟؟؟؟؟؟؟؟از بالا آوردن بیزارم...
شی عجیب رو بیخیال

آخرین ویرایش:
23.از 2 الی monitor 3 استفاده کن

مثل اینکه باید خودمم دست بکار شم ویه چیزایی به این لیست اضافه کنم داره تاپیک جالب میشه:
24-پوستر 2*1 متری
25- یه Chil stream لاجیتک برا بازی هایی مثل Street Fighter و DMC

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or