علت انتخاب نام کاربری شما چی بوده?؟?؟?؟

والا این نام کاربری من که خیلی پر معنیه :d .
Milad که اسم ـه :|
os : همون ادای احترام تو اول کاراته ـست . (از بچگی هم کاراته کار میکردم ، هم علاقه دارم :d )(از 4 سالگی این نام رو انتخاب کرده بودم (داییم تو ایمیلی که برام درست کرده بود ، به دلیل تقاضای خودم توش os گذاشته بود ، من هم دیگه بش دست نزدم ، ولی اصلش Osu هست :d )
osos : تو اسپانیایی osos یعنی خرس . (خرس هم که موجود زیبا و باحالیه :d ) (بعدا اضافه کردم ، یه دونه os دیگه .)
دلیل وجود 2 تا os : یکی علاقه به خرس ، یکی علاقه به سیستم عامل های مختلف ، یکی کاراته . :d
تلفظ نام کاربریم هم اینطوریه (زیاد دیدم اشتباه میخونن (اوس دیگه چیه ؟:|)) : میلاد اُس اُس

من خودم از وقتی یادمه فن سونیک بودم.دلیل نام گذاری هم همینه .سونیک پر بود only sonic برداشتم(گاها super sonic و gold sonic هم تو بعضی فروم ها اتخاذ می کنم)

قبلا Agent Connor بودیم که خب کاملا مشخص هست Connor که شخصیت AC III بود و Agent هم که شخصیت محبوبم یعنی مامور 47 :d

اما الان ɑidɐn که خیلی ها می خونند آیدین :d شخصیت هکر Watch Dogs هست که از صمیم قبلم عاشقش هستم و بی صبرانه حتی از تایید GTA V برای PC هم با ارزش تر، بازی کردن این بازی هست :x
یکی از دلایلی که بیشتر از این کارکتر خوشم اومد، حرکاتش و اداهاش برای اولین بار منو یاد Vido انداخت، در حالی که اصلا شباهتی ندارند ولی خب ... :d

به علت تعصب و عشقی که به کریس رونالدو دارم این نام رو برگزیدم :دی معنیشم که همه میدونید :دی یعنی کاره هر آدمی (....) نیست که شماره 7 رو بپوشه و بدرخشه:
بقول شما من سوپر فن تمام عیال سلطانم :))

:dمن قبل از اینکه اینجا عضو بشم...یعنی 2سال و خورده ای پیش..یه جا دیگه عضو شده بودم
پردیس گیم

چون اسمم پارساست..نام کاربریم رو هم میخواستم بزارم parsa ولی چون این نام کاربری قبلا انتخاب شده بود اسم paxa رو گذاشتم..دیگه با این اسم عادت کرده بودم..

چند ماه بعد3-4 بعد اومدم بازیسنتر و با اسم پاکسا ثبت نام کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or