علاقه David Cox به ریبوت شدن سری Silent Hill

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
86699570041775670441.png

ضمن مصاحبه ای با Siliconera، تهیه کننده استودیو Mercury Steam، آقای Dave Cox از تمایلات خود برای دیدن اینکه کونامی با سری Silent Hill همانند سری Castlevania رفتار کند و چراغ سبز برای ریبوت کردن آن نشان دهد سخن گفت.

پاسخ او در نتیجه ابراز علاقه دوباره او برای احیای سری Contra توسط کونامی بود و در همین راستا، Siliconera نظرات او را پیرامون اینکه کدام یک از دیگر سری های کمپانی کونامی باید ریبوت شوند، خواستار شد.

وی اذعان داشت: " من فکر می‌کنم که سری Silent Hill واضح ترین مورد باشد. گاهی اوقات باید به یک سری کمی استراحت داده شود. گاهی اوقات نیاز است که تیمی جدید با دیدگاهی جدید به روی صحنه آمده و دیدگاه خلاقانه خود را ارائه دهد. شاید سری Silent Hill جز مواردی باشد که کونامی باید آن را احیا کند."

وی افزود: " این چیزی نیست که به شخصه خواستار انجام آن باشم. من بیشتر یک فرد Old School هستم. من با Castlevania بزرگ شدم و سری Contra آن چیزی است که خواستار انجام آن در کونامی هستم. این ها علایق من هستند. من دوست دارم که کونامی افراد جدیدی را به صحنه آورده و گزینه های جدیدی را بر روی میز بگذارد. من فکر می‌کنم که نسل بعد فرصت های خوبی برای کارهای فوق العاده به ارمغان خواهد آورد."

علی رغم این که این گفته ها چیزی از وضعیت کنونی سری Silent Hill را آشکار نمی‌کند، این موضوع بسیار جالب می‌باشد که تهیه کننده ای که خود در کمپانی کونامی مشغول به کار است، تمایلات خود برای دیدن شانس دوباره سری Silent Hill برای جنگیدن و احیا شدن را در میان می‌گذارد. یک ریبوت که به صورت کامل از جانب این کمپانی حمایت شود فوق العاده خواهد بود.

منبع

با تشکر از امیر (Silent Dream)

آخرین ویرایش:
یه ریمیک عالی با وفاداری کامل از هر نظر به بازی از نسخه شماره 1 بازی می تونه همه رو خوشحال کنه
شماره بعدی رو هم بندازن گردن کوجیما

شماره دوم و سومش که شاهکار بود ... شماره 4 که کامل ریبوت بود ... HC که رسما فاجعه بود و DP بدک نبود اما دشمنان و شخصیتاش مزخرف به تمام معنا بودن.

به خدا نمی دونم چرا بعضیا از اون بازی پر از مشکلات گرافیکی خوششون اومد...گیم پلیش هم که چیز جدیدی نداشت یه بازی درجه 2 با نمرات متوسط و متای 68.
بدن دست ژاپنیا خودشون می دونن چیکار کنن. استدیو غربی فوقش یه کپی آلن ویک می سازه یا یه سری QTE و گیم پلی کژوال به اسم نوآوری.
ولا دوست خوبم اون چیزی که ما دیدیم عالی بود.آهنگ گذاری واقعا قشنگ(البته نه به قشنگی آهنگ های استاد)اتمسفر گیرا،داستان درگیر کننده و گیم پلی مختص silent hill ما که لذت بردیم.
جز معدود بازی های نسل هفتم بود که ازش لذت بردم و مثل خیلی از این بازیا دو روزه فراموش نخواهد شد.

ولا دوست خوبم اون چیزی که ما دیدیم عالی بود.آهنگ گذاری واقعا قشنگ(البته نه به قشنگی آهنگ های استاد)اتمسفر گیرا،داستان درگیر کننده و گیم پلی مختص silent hill ما که لذت بردیم.
جز معدود بازی های نسل هفتم بود که ازش لذت بردم و مثل خیلی از این بازیا دو روزه فراموش نخواهد شد.
من تنها چیزیش که یادم نمی ره افت فریم و مشکلات فراوان تکنیکی گرافیکش خواهد بود. متای بازیش گویای همه چیزه. بدترین شهر سایلنت هیلی که دیدم توی این Downpour بود، بدترین.
من اولش هر بازی رو می گیرم جوگیر می شم می گم خوبه...بعد اینکه یه بار تمومش کردم قشنگ نقدش می کنم پیش خودم. در مورد رگبار باید بگم نمره اش با توجه به مشکلات تکنیکی، فاصله گرفتن از اتمفسر سری، گیم پلی خسته کننده و بدون چالش و بدون ترس همون 4 از 10 ـه که IGN نثارش کرد.
وقتی یه ماه بعدش دوباره سایلنت هیل 1 بازی کردم فهمیدم معنی عالی و شاهکار یعنی چی. یعنی بازی رو از فریم اول فریم به فریم عالی و متفاوت بسازی نه اینکه بری فرمول گیم پلی آلن ویک رو مخلوط کنی با چهارتا ماموریت جانبی...یه بازی تمام عیار تو سبک ترسناک بود شماره اول. که صد بارم بازیشم کنم خسته نمی شم.
ترس تو شماره اول بود جایی که تو ظلمات شب انواع هیولاها حمله می کردن تو هر مکان هیولاهای متفاوت با مکان قبلی وجود داشت...برخلاف رگبار که واقعا زحمت کشیده بودن تو زمینه ساختن دشمنا. هر لوکیشنش یه دنیا اتمفسر خاص داشت، جاهایی مثل مدرسه، شهر، بیمارستان و... همه چیز گرافیک و پیشرفت تکنیکی نیست...

من تنها چیزیش که یادم نمی ره افت فریم و مشکلات فراوان تکنیکی گرافیکش خواهد بود. متای بازیش گویای همه چیزه. بدترین شهر سایلنت هیلی که دیدم توی این Downpour بود، بدترین.
من اولش هر بازی رو می گیرم جوگیر می شم می گم خوبه...بعد اینکه یه بار تمومش کردم قشنگ نقدش می کنم پیش خودم. در مورد رگبار باید بگم نمره اش با توجه به مشکلات تکنیکی، فاصله گرفتن از اتمفسر سری، گیم پلی خسته کننده و بدون چالش و بدون ترس همون 4 از 10 ـه که IGN نثارش کرد.
وقتی یه ماه بعدش دوباره سایلنت هیل 1 بازی کردم فهمیدم معنی عالی و شاهکار یعنی چی. یعنی بازی رو از فریم اول فریم به فریم عالی و متفاوت بسازی نه اینکه بری فرمول گیم پلی آلن ویک رو مخلوط کنی با چهارتا ماموریت جانبی...یه بازی تمام عیار تو سبک ترسناک بود شماره اول. که صد بارم بازیشم کنم خسته نمی شم.
ترس تو شماره اول بود جایی که تو ظلمات شب انواع هیولاها حمله می کردن تو هر مکان هیولاهای متفاوت با مکان قبلی وجود داشت...برخلاف رگبار که واقعا زحمت کشیده بودن تو زمینه ساختن دشمنا. هر لوکیشنش یه دنیا اتمفسر خاص داشت، جاهایی مثل مدرسه، شهر، بیمارستان و... همه چیز گرافیک و پیشرفت تکنیکی نیست...
بر منکرش لعنت که با شماره اولش زمین تا آسمون فرق داشت ولی در سری سایلنت هیل، رگبار یک شکست محسوب نمیشه.و بازم میگم به نظرم بازی خیلی خوبی بود ولی نه شاهکار. من نمره 7.5 گیم اسپات رو لایقش میدونم و کما بیشتر از 7.5

من حتی HC هم که اکثرا میگن فاجعس ، بازیه خوبی دیدم. انصافا چند جا ترس رو به وضوح حس کردم. در مورد Downpour هم به نظرم بازیه خوبی بود. ولی کمتر ترسناک بود حتی نسبت به همونHC. ولی امیدوارم نسخه های تپلی تو راه باشه از این به بعد. :)

به نظر منم نسخه HC خوب بود ....

من به جز نسخه اول سایلنت هیل ، تمامی نسخه های بازی رفتم و شاید تعجب کنید که من با نسخه The Room بیشتر از بقیه نسخه ها حال کردم ... شاید بخاطر این بود زمینه داستانیش بطور کامل متفاوت بود

در مورد این نسل هم در اینکه نسخه HC و هم نسخه Downpour در حد سایلنت هیل های نسل پیش نبودن شکی نیست اما باز هم بازیهای بدی از نظر من نبودن

یه نکترو فراموش نکنید به نظر من بزرگترین مشکل نسخه Downpour مشکلات تکنیکی و گرافیکی و برخی مشکلات گیم پلی و داستان نبود بلکه ترسناک نبودن بازی ضربه زیادی به گیم پلی زده بود من یادمه در نسخه دوم و The Room واقعا یه سری جاها در این حد ترس بهمون القا میشد که میترسیدیم دو قدم جلو بریم و کلا توی این سبک قبل از هر چیزی باید حس ترس به گیمر القا بشه و این مورد ما به هیچ عنوان در نسخه Downpour ندیدیم ....

Homecoming انقدر ها هم بد نبود! حتی بخش موسیقی بازی که به نظرم عالی بود و داستانش رو هم میشه تحمل کرد. چیزی که نمیشد تحمل کرد Silent Hill ــه Open wolrd بود به نظر من.
دانپور برای من افتضاح ترین عنوان سری (بعد از Book of Memories) بود.

HC به نظرم بدک نبود ولی DP فاجعه بود . از ریبوت هم استقبال میشه ولی اگه بدنش دست team silent hill شاهکار میشه .
میدونم همچین چیزی اتفاق نمی افته میدنش دست یه استودیو داغون غربی

HC واقعا یه فاجعه ی تمام معنا بود سازندگان HC فقط و فقط تحت تاثیر سایلنت هیل 2 و رزیدنت اویل 4 بازی رو ساختند واقعا هنوزم که هنوزه نتونستم درک کنم به چه دلیل سر هرمی تو HC وجود داشت :|
در مورد ریبوت نسخه های قبلی هم باید بگم فقط در صورتی که بازی رو برگردونند به ژاپن دوست دارم ریبوت بشه وگرنه اصلا و ابدا دوست ندارم خاطراتم رو خراب کنند

همه بلایی سر این عنوان اومد، RPG شد ، OpenWorld شد و ...

مقصر تمام این بلایا خود Konami اه، خودش عنوان رو داد دست غربی ها و Team Silent رو تکروند الانم یک سریشون توی Kojima Production ان یکی توی SCE Japan , ...

من از خدامه SH رو بدن دست خود ژاپنی ها ولی مشکل اینه که نه دیگه خبری از Team Silent هست و نه مخاطبا اون ذائقه گذشته رو دارن.همین ترسی غربی که شما میگی جنازش رو تو Dead Space 3 دیدیم.وقتی اون بازی فروش خوبی داره چرا کونامی باید بیاد ریسک کنه و یه SH کلاسیک بسازه؟

محتمل ترین گزینه ساخت یه نسخه بدست همین دیوید کاکس هست.با توجه به عملکرد خوبی که با LoS داشت.
SH یه سری یونیک و منحصر به فرده که مخاطب جدید و قدیم نمیشناسه. کونامی اصلا به این سری امیدوار نیست. چون اگر بود به هر کی از راه رسید نمیداد درستش کنن. از فروشش هم راضی نیست. اصلا با عقل و منطق جور در نمیاد که بین این همه استودیو درجه 1 این Vatra Games رو از کدوم کور و دهاتی پیدا کردن.
با اینکه دیوید کاکس رو وقبول دارم ولی اون هم نباید شماره بعدی رو بسازه. چون اولا خودش گفت نمیتونه همچین کاری بکنه، دوما هر کسی توی این سبک نمیتونه بازی بسازه.
حالا بدنش کوجیما یه چیزی. ولی اونم با اینکه فوق العاده-ست کارش ولی بازم همون مسئله ترس و اینا مطرح میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or