علاقه David Cox به ریبوت شدن سری Silent Hill

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
86699570041775670441.png

ضمن مصاحبه ای با Siliconera، تهیه کننده استودیو Mercury Steam، آقای Dave Cox از تمایلات خود برای دیدن اینکه کونامی با سری Silent Hill همانند سری Castlevania رفتار کند و چراغ سبز برای ریبوت کردن آن نشان دهد سخن گفت.

پاسخ او در نتیجه ابراز علاقه دوباره او برای احیای سری Contra توسط کونامی بود و در همین راستا، Siliconera نظرات او را پیرامون اینکه کدام یک از دیگر سری های کمپانی کونامی باید ریبوت شوند، خواستار شد.

وی اذعان داشت: " من فکر می‌کنم که سری Silent Hill واضح ترین مورد باشد. گاهی اوقات باید به یک سری کمی استراحت داده شود. گاهی اوقات نیاز است که تیمی جدید با دیدگاهی جدید به روی صحنه آمده و دیدگاه خلاقانه خود را ارائه دهد. شاید سری Silent Hill جز مواردی باشد که کونامی باید آن را احیا کند."

وی افزود: " این چیزی نیست که به شخصه خواستار انجام آن باشم. من بیشتر یک فرد Old School هستم. من با Castlevania بزرگ شدم و سری Contra آن چیزی است که خواستار انجام آن در کونامی هستم. این ها علایق من هستند. من دوست دارم که کونامی افراد جدیدی را به صحنه آورده و گزینه های جدیدی را بر روی میز بگذارد. من فکر می‌کنم که نسل بعد فرصت های خوبی برای کارهای فوق العاده به ارمغان خواهد آورد."

علی رغم این که این گفته ها چیزی از وضعیت کنونی سری Silent Hill را آشکار نمی‌کند، این موضوع بسیار جالب می‌باشد که تهیه کننده ای که خود در کمپانی کونامی مشغول به کار است، تمایلات خود برای دیدن شانس دوباره سری Silent Hill برای جنگیدن و احیا شدن را در میان می‌گذارد. یک ریبوت که به صورت کامل از جانب این کمپانی حمایت شود فوق العاده خواهد بود.

منبع

با تشکر از امیر (Silent Dream)

آخرین ویرایش:
حالا بدنش کوجیما یه چیزی. ولی اونم با اینکه فوق العاده-ست کارش ولی بازم همون مسئله ترس و اینا مطرح میشه.
اتفاقا کوجیما به نظرم تووی ترس استعداد داره، توو همین MGS هم بعضی باس ها موقع جنگیدن به خاطر صدا ها و کارهایی که میکنن بعضی موقع حس ترس برا آدم به وجود میاد (مثلا باس اول MGS4 :d)

اتفاقا کوجیما به نظرم تووی ترس استعداد داره، توو همین MGS هم بعضی باس ها موقع جنگیدن به خاطر صدا ها و کارهایی که میکنن بعضی موقع حس ترس برا آدم به وجود میاد (مثلا باس اول MGS4 :d)
منظور من ترسیه که از عقاید ژاپنی ها ناشت میگیره. ترسی که نمونه-ش رو 4 شماره اول دیدیم. درسته که کارگردان فوق العاده ای هست و حتی تصور یه سایلنت هیل با صحنه های سینمایی که اون خلق میکنه عالی میشه اما باید دید کوجیما واقعا توی القای ترسی که از لحظه شروع بازی تو رو توی خودش بگیره و تا آخر بازی ولت نکنه هم استعداد داره یا نه.

منظور من ترسیه که از عقاید ژاپنی ها ناشت میگیره. ترسی که نمونه-ش رو 4 شماره اول دیدیم. درسته که کارگردان فوق العاده ای هست و حتی تصور یه سایلنت هیل با صحنه های سینمایی که اون خلق میکنه عالی میشه اما باید دید کوجیما واقعا توی القای ترسی که از لحظه شروع بازی تو رو توی خودش بگیره و تا آخر بازی ولت نکنه هم استعداد داره یا نه.
اینم میشه. میتونن یه سری افراد برا KojiPro استخدام کنن و گروه اصلیو به دو تا گروه تقسیم کنن که یکی MGSV بسازه یکی Silent Hill با کارگردانی یه نفر دیگه (که استعداد داشته باشه)
البته بعید میدونم کونامی اینکارو کنه، چون کلا فروش عناوین توو سبک هارور خیلی کمه

من که چشمم آب نمی خوره! نمیشه کلا سایلنت هیل رو بزارنش کنار ؟
آخه دویل می کرای رو هم زدن ریبوت کردن افتضاح شد!!! مگه چقدر سایلنت هیل می تونه واسه کونامی پول ساز باشه که تا این حد بهش گیر داده ؟ ژاپنی یا غیرژاپنی، من با ریبوت کردن سری مخالفم

من که چشمم آب نمی خوره! نمیشه کلا سایلنت هیل رو بزارنش کنار ؟
آخه دویل می کرای رو هم زدن ریبوت کردن افتضاح شد!!! مگه چقدر سایلنت هیل می تونه واسه کونامی پول ساز باشه که تا این حد بهش گیر داده ؟ ژاپنی یا غیرژاپنی، من با ریبوت کردن سری مخالفم
واقعا حیف این بازی نیس که اسمش از یاد بره؟
سایلنت هیل به نظرم جزو بازی های با پتانسیل بالائه. شایدم پر پتانسیل ترینه.
هنوز وقتی اسمشو میشنوم کیف میکنم.
اگه بتونن خوب ریبوتش کنن مثل کستلوانیا چرا ریبوت نکنن؟

کلا با ریبوت شدن این سری مخالفم مگر اینکه دوباره team silent دور هم جمع بشن که اینم غیر ممکنه.4 تا نسخه ی اول بازی های جاودانه ای بودن که دیگه به هیچ وجه تکرار نخواهند شد.
سري SH يا بايد توسط خود Team silent ساخته بشه يا اصلا ساخته نشه حالا میخواد هر استدیو باشه حتی کوجیما
فقط team silent هستش که میتونه یه SH واقعی دیگه رو بسازه با اون جو و موسیقی های دیونه کننده اش!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or