عضوگیری برای Destiny Clan در PS4

می شه تو چن تا clan عضو شد؟
فرق group و clan چیه؟

بله میشه تو چن تا کلن عضو شد اما موقع بازی فک میکنم اون کلنی هستید که فعاله گروه هم زیر مجموعه کلن هست مثلن شما ایکس باکس داری من پلی ۴ تو یه گروه از یه کلن میتونیم باشیم در واقع رابط بین پلتفرمهاست اگه اشتباه نکنم

سلام رئیس منم از سایت request to join زدم..
psn:A__M__I__N تو سایت bungie.net هم اسم پروفیلم WOLF هستش ولی هنوز دانلودم تموم نشده اگه امکانش هست منم Add کن خوشحال میشم دور هم Kill کنیم..:d

سلام رئیس منم از سایت request to join زدم..
psn:A__M__I__N تو سایت bungie.net هم اسم پروفیلم WOLF هستش ولی هنوز دانلودم تموم نشده اگه امکانش هست منم Add کن خوشحال میشم دور هم Kill کنیم..:d

سروری رفیق / منم خودم هنو دارم دانلود میکنم مهم نیس بتا بازی کنیم یا نه توو نسخه نهایی بالاخره میترکونیم رفتم توو سایت اکسپت میکنم دمت گرم

سلام سعید جان .

من توی سایت بانجی بهتون Rquest دادم برای کلن IRAN .
تو سایت نام پروفایلم هم Bardia Delvashi هست .

و توی پی اس ان هم اددتون کردم و نام کاربریم donotthinkwhoiam هست لطفا دوستی رو قبول کنید .

تو بتا نیستم مشکلی نیست ؟!

سلام سعید جان .

من توی سایت بانجی بهتون Rquest دادم برای کلن IRAN .
تو سایت نام پروفایلم هم Bardia Delvashi هست .

و توی پی اس ان هم اددتون کردم و نام کاربریم donotthinkwhoiam هست لطفا دوستی رو قبول کنید .

تو بتا نیستم مشکلی نیست ؟!

دمت گرم پس توو نسخه نهایی میبینمت

دمت گرم پس توو نسخه نهایی میبینمت

ممنون جنرال سعید :d

جنرال میخواستم بدونم میشه پست اول جدول درست کنید و اسم بچه های عضو کلن و نام کاربری سایت بانجیشون و پی اس ان ـــشون و بازی سنتریشون رو بزارید ما اعضای گروهمون رو ادد کنیم که باحال تر بشه بازی ؟!

اگر همکاری خواستید من 24 ساعته در خدمت جنرال سعید و کلن ایران هستم :bighug:

ممنون جنرال سعید :d

جنرال میخواستم بدونم میشه پست اول جدول درست کنید و اسم بچه های عضو کلن و نام کاربری سایت بانجیشون و پی اس ان ـــشون و بازی سنتریشون رو بزارید ما اعضای گروهمون رو ادد کنیم که باحال تر بشه بازی ؟!

اگر همکاری خواستید من 24 ساعته در خدمت جنرال سعید و کلن ایران هستم :bighug:

ای بابا منم ادم ممولیمرجنرال کجا بود چشم اون کارم میکنم الان خوابم میاد و گشاد کردم گشادیم میدونی که مادر درد هاستو احترامش واجب :)

دوستان به پیشنهاد دوست خوبم Bard Ya ایدی پی اس ان بچه ها رو جلو اسم بانجیشون نوشتم اونایی که ننوشتم گوشزدم کنن بنویسم که از قلم نیوفتن ممنون

دوستان به پیشنهاد دوست خوبم Bard Ya ایدی پی اس ان بچه ها رو جلو اسم بانجیشون نوشتم اونایی که ننوشتم گوشزدم کنن بنویسم که از قلم نیوفتن ممنون

اون Sampinge آیدیش hossein-kamkar ه...

دیشب دانلودم رو 80 درصد قطع شده بود، الان دارم آتیش میگیرم! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or