عرضه Uncharted 4 باز هم به تاخیر افتاد!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
عنوان «Uncharted 4: A Thief's End» یکی از مورد انتظار ترین عناوین سال 2016 و البته مورد انتظار ترین عنوان سال از نگاه سایت بازی‌سنتر، یک بار دیگر با تاخیر در عرضه مواجع شد. با ادامه خبر با سایت بازی‌سنتر همراه باشید.

t5bpk3tzrjle3gexm4rq.jpg

شرکت سونی دقایقی قبل در طی بیانیه‌ای اعلام کرد، عنوان آنچارتد 4 در تاریخ 10 ماه می سال 2016 منتشر خواهد شد.
«Shawn Layden» مدیر شرکت سونی در بیانیه‌ای در بلاگ سونی گفت:
«در تلاش برای پاسخ گویی به تقاضای بالا برای بازی و برای اطمینان حاصل کردن از دسترسی بازی برای تمام بازیکنان در سراسر جهان در روز عرضه بازی، ما تصمیم گرفتیم تا عرضه بازی‌را دو هفته به عقب بیاندازیم تا در این مدت اضافی بتوانیم توسعه بیشتری برای این عنوان انجام دهیم. ما می‌دانیم که این خبر ممکن است ناامید کننده باشد و ما متاسفیم که شما باید مدت بیشتری برای تجربه آخرین عنوان استودیو ناتی داگ صبر کنید.»
Laden در ادامه افزود:
«اما یک خبر خوب، این بازی فوق‌العاده است. با اعتماد به نفس کامل باید بگوییم که این صبر ارزشش را خواهد داشت و تیم ناتی داگ بسیار مشتاق است که شما آخرین ماجراجویی نیتن را تجربه کنید.»

در ماه دسامبر سال ۲۰۱۵ اعلام شد که عرضه آنچارتد ۴ تا ماه اپریل با تاخیر مواجع شده‌است و امروز هم اعلام شد که بازی در تاریخ ۱۰ ماه می منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
با کاری که اینا کردند به نظر من حق دارند تاخیر بزنند، یعنی باید برای کوچک ترین مشکل هم تاخیر بزنند، همین چند روز پیش یادمه کارگردان های بازی یه مصاحبه انجام داده بودند، یه نقل قول از صحبت هاشون رو خوندم مخم صوت کشید انقدر که از بازی تعریف کرده بودند، با توجه به اون صحبت ها به نظر من متای کمتر از 95 شکست به حساب میاد، باید انتظارها رو برآورده کنند...
متای 100/100 هم برای این بازی شکست بزرگی هست ولی اگر متای 1 روکسب کنه و برای pc هم بیاد قطعا پیروزی بزرگی محسوب میشه=))
خدا بگم این مایکرو رو چیکار کنه ملت دیگه اینقدر پرو شدن که هر بازی ای رو میبینن دوست دارن روی پی سی بیاد سریع پایرت کنن:|

مثل همیشه یه سری بی کارِ جنگ و دعوا هستند، بیکار برداشت منفی که بپرند بهش و تیکه پرانی، خیلی ادعاتون میشه از بازی لذت ببرید چرا انقدر طلب کار هستید؟

متای کمتر از ۹۹ شکسته. شما از الان آماده باش برای حضور پر رنگ تو تاپیک امتیازاش و بحث در مورد این شکست ;)
در مورد تاپیک امتیازها بگم که اصلا برام اهمیت نداره چه اتفاقی میخواد بیوفته من ذره ای اهمیت نمی دم چه موفق چه شکست، اما اگر موفق بشه قطعا ND رو ستایش میکنم.

خیلی تابلو هستی انصافا، میدونم میای تو تاپیک ها ۴۰ خط تایپ میکنی که سمت هیچ طرفی نیستی و فلان و این حرفها ولی خب ...
یعنی انقدر من بیکار هستم که برای اثبات اعتقادات خودم به امثال شما 40 خط تایپ کنم؟ چه اهمیتی داره من یا شما چطور فکر می کنیم؟

اینم اون قسمت از مصاحبه که در موردش صحبت کردم:

"This is the biggest, most ambitious 'Uncharted' — let alone game — that Naughty Dog has ever endeavored to take on," said Straley. "We want to do this justice. We want it to be a mind-blowing, eye-popping, sweaty-palms adventure. Everybody is bleeding out of their eye sockets to make it come together. We want to make sure Drake is sent off properly."

فدای سرشون ، برای بهترین شدن این تاخیرها اهمیتی نداره
انتظارات ازین بازی به شدت بالاس ، مورد انتظارترین بازی 2016 ، پس خیلی باید با وسواس رفتارکنن
با آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون برای بچه های ناتی داگ :دی

موفق باشیم

دیگه ND خیلی روی این بازی وسواس داره امیدوارم این تاخیر ها برای بهتر شدن بازی باشه نه رفع یک مشکل عمده
دقیقا اصل قضیه gears of war هست بقیه حاشیه ان :d، امیدوارم انچارتد بتونه نسل هشتی که مورد انتظار بود رو بلاخره براورده کنه اگه یه بازی این کاررو انجام راه رو برای بقیه هم باز کرده تا حالا که اکثرشون شکست خوردن

دیگه ND خیلی روی این بازی وسواس داره امیدوارم این تاخیر ها برای بهتر شدن بازی باشه نه رفع یک مشکل عمده
مثل همیشه عالی بود:دی کیفیت ترولهاتون دقیقا در حد بازیهای ND ـه هنوز:دی شوخی کردم جدی نگیرین:دی
یه مشکل عمده؟
yahoo_23.gif
باید هم وسواس نشون بده. قرار هست GOTY تحویل بده نه یه بازی معمولی
yahoo_4.gif
آره مگه نمیدونستین؟:دی سر UC2 یه کاربر usa نامی بود کل مشکلات بازی رو برامون لیست کرد:دی
حالا اینم صبر کنید بیاد معلوم میشه:دی

خوشم میاد متن رو هم نمیخونن یک سری, فقط تیتر رو میبینن با سر میان تو :)) ! شاون لیدن گفته بخاطر حجم بالای تقاضا و پیش فروش این تاخیر دو هفته ای رو میزنن که جوابگوی همه در روز اول عرضه باشند یا بقول ناتی داگ یک smooth worldwide launch داشته باشند .

خیلی مشتاقم ببینم چقدر فروش میکنه کلاً :-? .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or