عرضه Uncharted 4 باز هم به تاخیر افتاد!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
عنوان «Uncharted 4: A Thief's End» یکی از مورد انتظار ترین عناوین سال 2016 و البته مورد انتظار ترین عنوان سال از نگاه سایت بازی‌سنتر، یک بار دیگر با تاخیر در عرضه مواجع شد. با ادامه خبر با سایت بازی‌سنتر همراه باشید.

t5bpk3tzrjle3gexm4rq.jpg

شرکت سونی دقایقی قبل در طی بیانیه‌ای اعلام کرد، عنوان آنچارتد 4 در تاریخ 10 ماه می سال 2016 منتشر خواهد شد.
«Shawn Layden» مدیر شرکت سونی در بیانیه‌ای در بلاگ سونی گفت:
«در تلاش برای پاسخ گویی به تقاضای بالا برای بازی و برای اطمینان حاصل کردن از دسترسی بازی برای تمام بازیکنان در سراسر جهان در روز عرضه بازی، ما تصمیم گرفتیم تا عرضه بازی‌را دو هفته به عقب بیاندازیم تا در این مدت اضافی بتوانیم توسعه بیشتری برای این عنوان انجام دهیم. ما می‌دانیم که این خبر ممکن است ناامید کننده باشد و ما متاسفیم که شما باید مدت بیشتری برای تجربه آخرین عنوان استودیو ناتی داگ صبر کنید.»
Laden در ادامه افزود:
«اما یک خبر خوب، این بازی فوق‌العاده است. با اعتماد به نفس کامل باید بگوییم که این صبر ارزشش را خواهد داشت و تیم ناتی داگ بسیار مشتاق است که شما آخرین ماجراجویی نیتن را تجربه کنید.»

در ماه دسامبر سال ۲۰۱۵ اعلام شد که عرضه آنچارتد ۴ تا ماه اپریل با تاخیر مواجع شده‌است و امروز هم اعلام شد که بازی در تاریخ ۱۰ ماه می منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
با کاری که اینا کردند به نظر من حق دارند تاخیر بزنند، یعنی باید برای کوچک ترین مشکل هم تاخیر بزنند، همین چند روز پیش یادمه کارگردان های بازی یه مصاحبه انجام داده بودند، یه نقل قول از صحبت هاشون رو خوندم مخم صوت کشید انقدر که از بازی تعریف کرده بودند، با توجه به اون صحبت ها به نظر من متای کمتر از 95 شکست به حساب میاد، باید انتظارها رو برآورده کنند...

متای کمتر از ۹۹ شکسته. شما از الان آماده باش برای حضور پر رنگ تو تاپیک امتیازاش و بحث در مورد این شکست ;)

بعضی از دوستان رو چه حسابی میگن بالای 95؟:دی
همین بازی که تو امضام هست نقداش کم بوده تونسته به 99 برسه. الان تو سال 2016 هستیم و کلی منتقد که توشون دره پیتم پیدا میشه:دی

۲هفتسا :دی میگی تاثیر داره یعنی؟

یه 1 هفته ای هم از قبل فاصله داشتن که به عبارتی میکنه 3 هفته :دی اگه آنچارتد قبل از R&C میومد نه ، ولی خب الان با این فاصله ی تقریباً 20 روزه احتمال ضربه خوردن به فروش R&C کمتر میشه :دی وقتی سوپر اولترا هایپی مثل U4 نزدیک R&C عرضه بشه به عنوان دو تا عنوان انحصاری طبیعیه کسی نمیاد بره R&C بخره ، ولی الان باز یه مقدار شرایط بهتر میشه براش :دی

با کاری که اینا کردند به نظر من حق دارند تاخیر بزنند، یعنی باید برای کوچک ترین مشکل هم تاخیر بزنند، همین چند روز پیش یادمه کارگردان های بازی یه مصاحبه انجام داده بودند، یه نقل قول از صحبت هاشون رو خوندم مخم صوت کشید انقدر که از بازی تعریف کرده بودند، با توجه به اون صحبت ها به نظر من متای کمتر از 95 شکست به حساب میاد، باید انتظارها رو برآورده کنند...

خیلی تابلو هستی انصافا، میدونم میای تو تاپیک ها ۴۰ خط تایپ میکنی که سمت هیچ طرفی نیستی و فلان و این حرفها ولی خب ...

اگه چند ماه دیگه هم تاخیر میزد اصلا مهم نبود تنها این تاخیرها باعث میشه مشکل بازی رو برطرف کنند و یه بازی رو عرضه کنند که چندین سال تو ذهن گیمر بمونه
.

درسته که تاخیر این بازی یه جورایی انتظار رو سخت میکنه براش ولی چون میدونم منتظر چه شاهکاری هستم این انتظار رو برام شیرین میکنه:x

فکر کنم تنها کسی که هیچ وقت از تاخیر خوردن بازیها ناراحت نمیشه من باشم :-s

چون تو این مدت میشه خیلی از ایرادات بازی رو برطرف کرد که شاید بعد از عرضه بازی ممکن نباشه

از همه بهتر این که میتونیم یه بازیه کامل و بی نقص رو تجربه کنیم

آخرین ویرایش:
برای من که این تاخیر های کوتاه فرقی نمیکنه .. چون به این زودیا قصد خرید ps4 ندارم ... کاش تاخیر می زدن تا پاییز .. اونوقت برای منم خوب بود

بعضی از دوستان رو چه حسابی میگن بالای 95؟:دی
همین بازی که تو امضام هست نقداش کم بوده تونسته به 99 برسه. الان تو سال 2016 هستیم و کلی منتقد که توشون دره پیتم پیدا میشه:دی

دقیقا. همین بازی الان منتشر میشد عمرا به ان عدد میرسید.در ضمن با وجود وبسایت فوق معتبر نظیر گیم اسقاف و برخی دیگر در بهترین حالت 96 هست.

jgbc_1.png

qrzq_2.png

uipt_3.png

با کارت گرافیک GTX 980Ti و 16 گیگ رم از تریلر های این بازی فوق العاده که خیلی ازش انتظار بالایی دارید لذت ببرید **==**==

تاخیر کلا امر پسندیده ای نیس و غش و ضعف رفتن نداره به شکلی که اینجا میبینیم:d انصافا اونم دوبار تاخیر اما یجوراییم میشه بهشون حق داد نیل و بروس از اول پروژه نبودن بالای سر بازی و وقتی وسط ساخت یهو عوض بشه کارگردان بازی همین اتفاقم میتونه بیفته از یطرفم مهم ترین بازیه نسله و خوب حساسیت روش وحشتناکه شاید بازی اصن به این دو هفته تاخیرم نیاز نداشت اما وسواسو حساسیتی که رو این مورد بخصوص هس یجورایی تاخیرو توجیه میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or