عرضه God of War Collection برای PS3!!

Victarion

Loyal Member
godofwariiia6.jpg

شاید نظرخواهی چند وقت پیش در مورد پک مخصوص God of War برای PS3 را به یاد داشته باشید. به نظر می‌رسد که این نظرخواهی کار ساز بود و GOW 1,2 برای PS3 عرضه می‌شوند.

بر طبق گزارش PlayStation Blog پک مخصوص God of War بر روی Blu-Ray برای PS3 عرضه خواهد شد. این پک شامل دو نسخه اول GOW می‌باشد که برای PS3 پورت شده‌اند و دارای گرافیک و AA بهتر نسبت به نسخه PS2 هستند و در رزولوشن 720p اجرا می‌شود. سونی همچنین اعلام کرد بازی‌ها از سیستم trophy نیز پشتیبانی می‌کنند.

این پک با قیمت 40 دلار در تعطیلات امسال عرضه خواهد شد.

بابت خبر خیلی خیلی ممنونم. اتفاقاً چند وقت پیش شایعه ی این موضوع رو شنیده بودم ولی اصلاً فکر نمی کردم حقیقت داشته باشه. خلاصه خیلی خوشحال شدم. :laughing:

فردین این جا هم نمی زاری فعالیت کنیم :biggrin1:والا من نمی دونم ولی از عنوانش که یک دو مثل age of empaier داشت دقیق نمی دونم ولی می دونم جالب بود و یک مرحلش تو جهنم هیدیس بود :biggrin1:

:biggrin1:
یعنی 1 , 2 , 3 با هم در یک pack هستن ؟ یا 1 و 2 جدا؟
بعید می دونم وقت فروش تو اینجا به اون قیمت بدن.
با سپاس
نه دیگه داره میگی توی تعطیلات یعنی فکر کنم منظورش دور و بر کریسمس هستش. بازی اصلی توی March میاد که میشه 3 ماه بعد. در مورد قیمت هم که عمرا به اون قیمت بدن ولی من هم میخرم به هر قیمتی چون از اون چیزایی هست که نباید از دست داد مخصوصا که Trophy هم داره:biggrin1:

خوب میمردند GOW1,2 رو با GOW3 تویه دیسک عرضه کنند..
اون وقت بازی میشد 100 دلار.:biggrin1: و خیلی از اونایی که قبلیا رو بازی کرده بودن نمیخریدن.
=================
راستی این تروفیهاش اندازه ی یه بازی کامله؟:biggrin1: (من کلا زیاد درباره ی تروفی نمیدونم:biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or