عرضه God of War Collection برای PS3!!

Victarion

Loyal Member
godofwariiia6.jpg

شاید نظرخواهی چند وقت پیش در مورد پک مخصوص God of War برای PS3 را به یاد داشته باشید. به نظر می‌رسد که این نظرخواهی کار ساز بود و GOW 1,2 برای PS3 عرضه می‌شوند.

بر طبق گزارش PlayStation Blog پک مخصوص God of War بر روی Blu-Ray برای PS3 عرضه خواهد شد. این پک شامل دو نسخه اول GOW می‌باشد که برای PS3 پورت شده‌اند و دارای گرافیک و AA بهتر نسبت به نسخه PS2 هستند و در رزولوشن 720p اجرا می‌شود. سونی همچنین اعلام کرد بازی‌ها از سیستم trophy نیز پشتیبانی می‌کنند.

این پک با قیمت 40 دلار در تعطیلات امسال عرضه خواهد شد.

خودم هم نظرم رو بگم :دی
واقعا خبر خوبی بود بسی ذوق زده گشتم... حالا که این حرکت پسندیده رو انجام داد امیدوارم قدم بعدیش پورت SotC و ICO برای PS3 قبل از عرضه The Last Guardian باشه :دی

آی،آخ قلبم.عزیزم نمیگی قلبم ضعیفه ییهو آنفاکتوس میزنیم:laughing:
من که آخر نتونستم این GOW رو درست حسابی برم.آخه PS2 نداشتم:(:blushing:
ولی مثل این که دوران بی GOWای سراومد:cheesygri
هر چند زیاد از کریتوس خوشم نمیاد ولی GOW آخرت بازیه خدایی.

خودم هم نظرم رو بگم :دی
واقعا خبر خوبی بود بسی ذوق زده گشتم... حالا که این حرکت پسندیده رو انجام داد امیدوارم قدم بعدیش پورت SotC و ICO برای PS3 قبل از عرضه The Last Guardian باشه :دی
واقعا شادمون کردی کیوون :d
با کمال پررویی میگم باید یه LTD پک از The Last Guardian بدن که SotC و ICO توش باشه به صورت 720P و با AA !!! :biggrin1:

به به.:biggrin1:
من اگه تا اون موقع ps3 گرفتم حتما این پک رو میگیرم. چون GOW 1 رو تموم نکردم.:(
این SoC هم بدن دیگه عالی میشه.
ولی ای کاش رو 1080p بود.

واااااااااااای خداااااااااا بسی روحمون شاد شد. واقعا واقعا واقعا خبر خیلی بزرگی برای ماها که PS2 نداشتیم و رفتیم تو کلوب GOW بازی کردیم بود. :biggrin1::groupwave:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or